Muutto uuteen, ihanaan kotiin on vihdoin suoritettu - jiiiiihaaaa! Harmi vaan, että se todellinen puuhastelu ja päänvaiva alkaa vasta sitten, kun roudaa muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet pois. Sitten alkaa se roinien omille paikoilleen mallailu, ostoslistan teko ja hankintojen suunnittelu. En koe olevani sisustuskaupoilla mukavuusalueellani, enkä koe sisustusmakuni olevan yhtä idioottivarma mitä vaikka itselleni ominaisimman tyylisten vaatteiden metsästys. Päinvastoin, sisustaminen on minusta haastavaa ja täydellisten huonekalujen ja koriste-esineiden metsästys aika stressaavaa.. Onneksi sisustaminen on vähän sellainen ikuisuusprojekti, ja siihen on enemmän kuin ok käyttää aikaa. Ainakaan itse en viihdy sellaisissa kämpissä, joissa kaikki on uutuuttaan ja valkeutta kiiltävää, vaan oma silmäni lepää kokoelmassa antiikkia, retroa, moderneja klassikoita & randomeita yksityiskohtia. Haluan kotini näyttävän siltä, että siellä asutaan, ja mieluiten vieläpä siltä, että MINÄ asun siellä. Se on kyllä helpommin sanottu kuin kassan kautta noudettu.

Koska en ole vielä ihan varma kuinka pitkäksi ajaksi jään Helsinkiin, en halua tehdä uuteen asuntooni liikaa hankintoja, vaan yritän hyödyntää perheen ja tuttavien varastoja, tehdä itse, ja ostaa käytettynä. Kotini, josta varmasti tulee runsaasti kuvia ja juttuja myöhemmin, on siitä erinomainen, että vuokrasin sen yhdessä ystäväni kanssa osittain kalustettuna. Sen takia oikeastaan ainoat pakkohankinnat ovat lamppuja, tauluja sekä vaatesäilytykseen liittyviä ostoksia. Juuri nyt pyörittelen mielessäni ajatusta vaaterekistä, jossa voisin säilyttää näppärästi kauneimpia ja eniten käyttämiäni vaatteita. Suurin osa rekeistä on makuuni liian massiivisia tai hepposen näköisiä, joista tulee vain mieleen siivoustelineet. Täydellisen metsästykseen menee siis varmasti tovi, mutta Pinterest-seinäni ansioista olen nyt korviani myöten ihastunut ajatukseen katosta roikkuvaan rekkiin! Ainakin näissä kuvissa se näyttää ihan mahtavalta, ja pitäisi huoneen ilmeen ilmavana ja avarana. Uuden asunnon huonekorkeus on myös kiitettävän korkea tällaista ratkaisua varten, eli nyt pitäisi enää osata ryhtyä askarteluhommiin ja ostaa materiaalit!

Ilmava ja ihanasti erilainen vaateteline saattaisi olla helppoa tehdä itse - onko teistä kenelläkään kokemusta moisesta DIY-projektista? Hjeeeelp! 

Kommentit (11)

Di

Start living your best life-blogin Elisa muistaakseni toteutti juuri tuollaisen katosta roikkuvan vaaterekin :)

jjenn

Hahaha:D<3 no iteki sitä sillo ihastelin. Laita sit kuvaa millanen tuli jos päätät tehä (Jarski tulee nikkaroimaan)

Tyttö oulusta

Toteutettiin tuollainen keväällä ostettuamme ensimmäisen oman asunnon. Vinkkinä: ikean verhotangot ovat superhalpoja ja katkaisemallasaa sopivan mittaisen. Lisäksi verhotangot ovat onttoja, joten käyden saa helposti läpi. Loput tarvikkeet saa kätevästi rautakaupastaja hinta taisi jäädä noin 15e kaiken kaikkiaan!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram