Koska ärsyttävintä mitä bloggaaja voi tehdä on kertoa jotain mutta jättää kuitenkin olennaisin kertomatta, on minunkin nyt korkea aika vilauttaa jotain tulevasta! 
 
Valitettavasti kyseessä ei ole mitään jymy-ylläri kuten lapsi ja kihlat, blogini siirtyminen NASAn uuteen blogiportaaliin eikä edes uusi magee merkkilaukku. 
 
Tiedossa on liukuvärjättyjen hiuksien hoito-opas kaikille teille trendin aallonharjalla surffaileville siskoilleni, jotka tuskailette kellertävien hapsuloittenne kanssa. Eräs hiustuotteita maahantuova firma lähestyi minua ja kysyi haluanko lisää shampoota varastoihini, ajattelin kerrankin tehdä jotain mikä hyödyttää muutakin kuin vain omaa päänahkaani. Aion olla kriittinen koekaniini näille blonditököteille seuraavien viikkojen aikana -huomatkaa mielenkiintoinen kattaus sekä edullisemmasta että kalliimmasta kategoriasta! Jos tutkivaa journalismia tehdään, se tehdään KUNNOLLA!- ja raportoida teille tuloksia ja muita kikkakolmosia heti kun saan niistä kunnollista käyttökokemusta. Jotta tuleva postaus tulisi olemaan mahdollisimman hyödyllinen mahdollisimman monelle, joutunen ehkä myös konsultoimaan ihastuttavaa kampaajaani Demiä, joka tämän muutaman asteen vaalennuksen on minulle tehnytkin. 
 
..Ja koska tiedätte kriittisyyteni ilmaistavaraa kohtaan kirjoittamisessa (ai ette? No, olen utelias mutten ostettavissa.) kerrottakoot vielä samaan hengenvetoon että minua ei ole velvoitettu kirjoittamaan saamistani tuotteista yhden yhtä sanaa - ei hyvää eikä huonoa. 
 


Ensikosketus tuotteisiin: Paul Mitchellin pullo on niin kaunis että silmiä särkee, ja se tuoksuu aivan saatanan hyvälle. En ole ehtinyt vielä kosketella muita purtiloita. Viikonlopun suunnitelmat siis selvillä!

Palaillaan siis sinihiuksisina vähän myöhemmin! Jos teitä askarruttaa hiusasiat, niin heittäkää kommenttia, lupaan yrittää parhaani purkkiviidakossa seikkaillessa, jotta kenenkään meidän talvisia teitä ei valaisisi keltaiset hiukset.

Ihanaa viikonloppua ottakaa chillisti ja dokatkaa villisti  kaikille tasaseen!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram