Ei hätää - ei enää riviäkään poliittisia kannanottoja tässä blogissa (ainakaan ennen vaalituloksen selviämistä, hehe), vaan pikkusen toisenlaista äänestämistä!

Sain jo hetki sitten kuulla olevani ehdolla jokavuotuisissa Indiedays blog awardseissa Viihdyttävin blogi- kategoriassa. Huikeeta! Kaikenlaiset ehdokkuudet merkitsee mulle todella paljon, sillä jollain hassulla tavalla tunnen olevani välillä vähän yksinäinen susi tässä blogien valtavirrassa.. Vaikka tiedän, ettei yleisöäänestyksissä minulle tule sitä kultaista pokaalia, niin jo pelkkä ehdolla oleminen on tuonut kyllä hyvää fiilistä ja ehkä sormustimellisen verran myös ylpeyttä. Jotain on tehty oikein, edes jollakin mittapuulla!

Havahduin äsken vaaleja fiilistellessä, että tämä blogiäänestys päättyy tänään, enkä ole siitä tajunnut täällä edes mainita! Siispä jos kansallisvelvollisuus on jo suoritettu, niin seuraavaksi voikin sitten klikata itsensä TÄNNE äänestyssivulle, ja valkkailla suosikkibloginsa useista eri kategorioista. Ilmeisesti siitä voittaa palkintoja (siis vastaajat), siispä sellainen iltapäivähupi kannattaa.

Mun vaalipäivän ohjelma on ollut toistaiseksi ihanan rento. Viikonloppu on mennyt pitkälti akkuja ladatessa tulevaa Suomi-lomaa ajatellen, ja jokasunnuntaiseen tapaan suursiivousta tehden. Kaivoin eilen myös pitkästä aikaa kaappien perältä rakkaat akvarellivärini, ja olen maalannut yömyöhään asti fiilistellen hyvää musaa. Olin unohtanut miten meditatiivista ja rentouttavaa pieni väreillä sotkeminen onkaan!

Seuraavaksi sidon lenkkarit jalkaan ja lähden virkistävälle porrasjuoksulenkille kämppikseni kanssa, jonka jälkeen on sovittu kolmeen pekkaan skypetreffit siskopuolieni kanssa. Ei olla puhuttu yli kuukauteen (!!), saattaa siis jäädä lenkki lyhyeksi hehe.. Illaksi tietenkin pitää hiljentyä katsomaan vaalivalvojaisia, vaikka täytyy kyllä todeta, että todella ankeeta seurata jännittävää vaalitulosta yksin tietokoneen ruudulta streamaten. Yleensä vaalipäivät ovat olleet mulle työpäivä vaalilautakunnassa, josta olen yleensä kiireesti äänet laskettuani kipaissut virallisiin vaalivalvojaisiin tai kotisohvalle telkkarin eteen. Muutenkin jotenkin "tyhjä fiilis" kun ei pysty osallistua koko vaalipöhinään kuin virtuaalisesti, vaalisunnuntaisin on minusta niin spessu tunnelma kaupungilla, ja tietysti positiivista, että politiikka ja sen tärkeät kysymykset puhuttaa kaikkia edes kerran vuodessa.

Hups, kylläpä eksyttiin taas pitkälle noista Indiedaysin kekkereistä ja ehdokkuuden ihanasta fiiliksistä ja äänestyslomakkeeseen linkkaamisesta! Harmittaa, että en pääse itse ko. blogigaalaan, sillä ne ovat aina olleet todella hauskat kekkerit. Yhyy! No, toivon kovasti ääniä ja valmistelen jo nyt liikuttavaa kiitospuhetta hehe!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit (1)

Battery

Kunnon äänestyspäivä tänään, kun kahdesti pääs äänestämään! :D Vähän kyllä jo jänskättää tän illan vaalitulokset!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram