Perjantaina järjestettiin taas muuan blogigaala, tällä kertaa a-lehtien toimesta. Vaikka raskaan työviikon ja vielä raskaamman Berliinin loman rippeet painoivat hartioilla, sai illan mainiosti järjestetyt juhlat menojalan kyllä nousemaan. PAkko antaa kyllä vuolaat kehut juhlien järjestäjille! Useissa vastaavissa kilisteelleenä nuo tämän viikonlopun juhlat olivat omaa luokkaansa. Oli aivan mielettömän hauskaa nähdä kaikkia tuttuja naamoja ykköset yllä, ja ottaa ilta ihan vaan yhdessäololle ja kollektiiviselle juhlinnalle. Ilta jatkui omalta osaltani vielä Siltaseen, jossa oli suhteellisen tälläytynyt fiilis pyöriä glitterikorkkareissaan ja korkeassa kampauksessaan. Silleen hyvällä tavalla.

..Ja kun vanhaksi elää, niin saa alkaa pulittaa kyllä kovaa iltaa hauskanpidosta. Eilinen meni niin homeessa/pirstaleina/raatona/you name it, etten edes muista vastaavaa kohmeloista. Makasin ihan koko päivän sikiöasennossa, telkkarin paskaohjelmat hiljaisella äänellä tuutulauluna, ja nukuin aamusta iltaan. Ylitin jopa oman vetelyyteni maksimit, ja sohvalta liikahtamattakaan tilasin Foodoralta noutoruokana vähän kinkkisafkaa (Tämä EI ole maksettu mainos, mutta mä RA-KAS-TAN Foodoraa! Sen kotiovelle asti kuljetetut ruokalähetykset ovat parantaneet heikkoina hetkinä, kuten eilen, elämänlaatuani tuhatprosenttisesti.), jota söin mukavasti mussutellen koko päivän.

Tänään oli ihanaa voida nukkua ilman herätyskelloa niin pitkään kun vielä väsynyt kroppa sitä kaipasi, ja heräilinkin vasta kymmenen korvilla. Aivan mieletöntä luksusta! Oma helmasyntini on ehdottomasti se ikiliikkujan tavoin kiirehtiminen ja laukkaaminen paikasta toiseen, josta olen jo vuosia epäonnistuneesti pyristellyt pois. Vaan vasta nyt tänä syksynä on alkanut tuntua siltä, että olen alkanut hiffata tämän itsekkään loikoilun salat. Aina ei tarvitse olla menossa ja suorittamassa ja osallistumassa. Välillä voi bailata, voida pahoin, levätä, syödä, ja lakkailla kynsiä puhelin äänettömällä.

Tämä on ollut mahtava viikonloppu.

Kommentit (2)

Mona

Voi hyvänenaika kun sä olet kaunis !
Mä olen aina ollut tätä mieltä, ja välillä miettinyt missä sun kauneutesi salat on- MIKSI mä diggaan sun ulkonäköä niin kovaa, kunnes hiffasin että sun niin superpersoonallinen look sen tekee!
olet upea!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi että. Tekis mieli tirauttaa yksi kyynel tälle, miten kauniisti sanoit. Olen koko elämäni vuoroin vihannut ja rakastanut persoonallista ulkonäköäni, jonka vanhemmiltani sain. Etenkin lapsena koin olevani todella friikin näköinen laatikkopää, ja olen aina ollut aika myöhäisherännäinen ulkonäköjuttuihin. Poikatyttö mikä poikatyttö. Vasta paljon myöhemmin hyväksyi oman outoutensa ja sen, ettei tule koskaan mahtumaan siihen tavalliseen muottiin, johon joskus kaihoisasti kaipaili. Nyt on hyvä. Vaikka muiden mielipiteille ei saisi antaa painoarvoa, niin hyvinä hetkinä on pakko antaa. Kiitos kauheasti <3

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram