Luonnoksissani on jo pitkään roikkunut jos jonkinmoista linkkivinkkiä, sillä mikäpä muu olisi yhtä relevantti harrastus lonkeronharmaisiin päiviin ja tuleviin joulun pyhiin kuin DATAILU. Koska Internet on loputon kuin avaruuden galaksit, on aina toisinaan hyvä nostaa jotain suositeltavia sivustoja surffaajien piristykseksi. Ensimmäisessä osassa ehdoton suosikkisivuni, eniten aikaani kuluttava, takuuvarma piristäjä EVK aka Eläinvideokerho!

EVK on juuri mitä lupaa: ahkerasti päivittyvä sivusta täynnä eläinvideoita ja kuvia, joiden parissa saa kulutettua tehokkaasti useita tunteja.. Liityin EVK:hon jo muutama vuosi sitten siskoni suosituksesta, ja nykyään se on Facebookini ehdottomasti kulutetuin sivu. Nykypäivänä EVK:ssa on jo yli 6000 "käyttäjää", mutta yhteisössä vallitsee todella positiivinen ja hyvä henki - harva fb-ryhmä välttyy spämmäykseltä ja trollailulta kun kävijämäärän luku kasvaa.

Mikä eläinvideoissa jaksaa päivästä toiseen innostaa niin tolkuttomasti? Yhtään draamailematta, elämä on välillä niin raskasta/kuivaa/tasaista/stressaavaa, että pieni annos viattomien ja tollojen luontokappaleiden sekoilua saa ainakin minun sydämeni sulamaan, ja nasevat kuvatekstit ja ympärille rakentuva keskustelu on tehokkainta nollausta mitä netistä saa. Lisäksi EVK säästää siltä vaivalta, että vahingossakaan tulisi tuhlattua aikaa Youtubessa eksymiselle, kun toiveissa olisi laadukkaat kissaklipit. Eläinvideokerho pelastaa jokaisen päivän.

LONG LIVE EVK! Ryhmä on suljettu, mutta uudet lauman jäsenet otetaan ilolla vastaan jakamaan rakkautta eläimiin.

♡ KLIK! ♡

Kommentit (4)

Suvi55

Haha, miulla on tuo läski orava puhelimen lukituskuvana, jaksaa naurattaa vieläkin näin useamman viikon jälkeen. :'D

Vivianin äiti

Vinkki: Instagramissa fiksu piristys on luontovalokuvaaja Konsta Punkka (kpunkka) "the squirrel whisperer". Video keksiä nakertavasta oravasta - Suomi parhaimmillaan!

Jutta

Miten en oo ennen kuullut tämmösestä!! Pakko oli heti käydä liittyys. Kiitti!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram