Olipa taas ihana viikonloppu!

Vaikka työni onkin mielekästä, rentoa ja mukavaa, ei mikään voita viikonloppuja. Maanantaista perjantaihin puurtavana työmyyränä viikonloput on se hetki, kun saa kiireettömästi itse sanella menemisensä ja tulemisensa, enkä yleensä haluakaan juuri siksi mitään minuuttiaikataulua. Mennyt viikonloppu ei ollut tähän poikkeus, vaan sujui hyvin rentouttavissa, hieman kosteissa sekä todella nauruntäyteisen hysteerisissä merkeissä.

Perjantai otettiin iisiä ystäväni luona kera take awayn sekä irttareiden, ja tuijotettiin telkkaria pitkästä aikaa koko ilta. Tai no, ainahan se sellasena "takkatulena" taustalla on eikä pääosassa, sillä tosi elämän Salkkareista jauhaminen on aina tuhat kertaa kiinnostavampaa kuin mitään mitä näytöltä voi tuijottaa.

 


Erinomaisesti nukutun yön jälkeen lähdin ystäväni kanssa pitkälle kävelylenkille tuuliseen mutta ah niin kauniiseen ja syksyn tällingissä hehkuvaan Kaivariin. Pitkästä aikaa pysähdyttiin taukoeväille Ursulaan, jossa en ole käynyt ikuisuuteen! Vaikka sanoisinkin olevani henkeen ja vereen kesäihmisiä, ei mikään voita aurinkoista syyspäivää ja raikkaan kirpsakkaa ilmaa, jonka todellakin kruunaa kuuma juotava.

Ilta jatkui siskopuoleni ja Alexan kanssa Chez Dominiquen lopettajaisbileisiin, ja ilta oli aivan älyttömän hauska. Harvoin kissanristiäisissä on mitenkään ikimuistoista, mutta Dompan hautajaisissa oli kyllä tunnelma sekä tarjoilu kohdillaan! Huonona ja laiskana ja selkeästi aloittelevana bloggaajana jätin järkkärin kotiin, ja keskityin todellakin siihen nautiskelupuoleen. Ruoka oli -kuten aina- aivan taivaallisen hyvää, enkä myöskään räkinyt shamppislasiin heh heh. Jatkoimme vielä urheasti pyörähtämään Helsingin yöelämään, ja kotiintuloajasta päätellen viihdyinkin mainiosti.

Eilinen meni sitten todella perinteikkäästi korjaussarjoja suorittaen, ja vietin koko päivän ystävien ja hyvän ruoan parissa, kuten traditioon kuuluu.
Seuraavaksi on edessä aamulenkki Alexan kanssa, ja sitten toivottavasti hyvällä energialla töihin ja uuteen viikkoon!Kuvituksena Alexan napsimat kuvat viimeviikolta.

  • takki: Asos
  • paita: IRO
  • t-paita: Acne
  • nahkahame: Zara
  • kengät: Acne
  • laukku: Vicmatie
  • kaulakoru: Annan tuliainen Lontoosta
  • kello: Marc Jacobs
  • rannekoru: Eva Attling


Nyt kutsuu lenkkipolut ja aamukahvi, toivottavasti tää viikko on vielä yhtä upean aurinkoinen mitä edeltäjänsä!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram