SPOILER ALERT,  MUTSI MUHONEN! Tiedossa äitienpäiväjuttuja, skippaa siis postaus kurkkimatta ainoatakaan kuvaa, tai sitten ala jo nyt kovasti harjoittelemaan yllättynyttä ilmettä.

Korumaa.fi- nettikauppa päätti tänä vuonna toimia ajatustenlukijana, ja lähestyi minua yhteistyöehdotuksen kanssa äitienpäivää ajatellen. Parin viikon päästä pitäisi olla skoolaamassa ja halaamassa mahtavaa mammaa, enkä taaskaan ole ehtinyt suoda ajatustakaan mahdollisille lahjoille. Sanomattakin on selvää, että äitini sellaisen kyllä ansaitsisi saada! Äitini oma toive on ollut vuodesta toiseen Wolfordin sukkahousuja tai sitten Fazerin karpalokonvehteja, mutta vuosi vuoden jälkeen on alkanut tuntua siltä, ettei edellisiäkään ole ehditty vielä käyttää. Täytyy siis antaa äidille jotain suloista, tarpeellista ja uniikkia – ja takuulla jotain, mitä hän ei itse olisi äkännyt toivoa.

Sain valita Korumaa.fi:n nettikaupan kaiverrustuotteista äidilleni sopivimman, ja päädyin tällaiseen kiiltävästä teräksestä valmistettuun laattaan, johon kaiverrutin meidän iloiset naamamme, ja kääntöpuolelle tekstin merkkipäivästä. Sopii varmasti hyvin lahjan saajalle, jolla on perus mutsityyliin varmaan 10 eri avainnippua – tuskin itsekään tietää mihin ne kaikki ovat tarkoitettu!
Koska arvelin sillä puolella ruutuja olevan myös muutama tytär tai poika, jotka eivät vielä ihan just ole “ehtineet” lahjakaupoille, niin tein työn puolestanne! Arvon kolme (3) kaiverrustuotetta (voi olla koru taikka avaimenperä) itse valitsemillanne kuvilla ja teksteillä, arvonta alkaa än yy tee NYT ja päättyy ensi viikon sunnuntaina 4.5. kello illalla, jotta sitten seuraavalla viikolla saa lahjat toimitettua voittajille. Eihän sen tarvitse äitienpäivälahja olla, tällainen on varmasti kovin ilahduttava idea myös valmistuneelle, vauvalle tai vaikka uuden pariskunnan tuparilahjaksi uusiin yhteisiin avaimiin (cheezy much).
Osallistut arvontaan näin:

  1. Mikä tekee sinun äidistäsi erityisen ihanan/ tärkeän/ kreisin?
  2. Paras kesädrinkki ja maailman paras paikka sen nauttimiseen?
  3. Moiti bloggaajaa kolmella sanalla HUOM! Minua! Rakentavasti!
  4. Lakkaatko varpaankyntesi myös talvella PLUS lempparein sävysi pedikyyriin?
  5. Kysy bloggaajalta joku kysymys, jos keksitte jotain kiintoisaa tai nokkelaa tai relevanttia, niin kokoan niistä vastauspostauksen!


Jätäthän messiin myös joko hyvin tunnistettavan nimimerkkisi, ja kirjoitathan myös kommentoidessasi toimivan meiliosoitteen – ne eivät näy muille.

Ja jos on vielä liikaa aikaa, niin käykää tilaamassa mut blogilistalta tästä ja bloglovinista tästä. Ja Instastakin voitte (@vivianvalpuri), mikäli ette muka jo seuraa. Kiitos ja kumarrus ja onnea arvontaan!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram