Aamupala on lempiruokaani. Rakastan hyöryävän kuumaa kahvia, samettista jogurttia rapsakalla granolalla ja raikkailla hedelmillä, himoitsen avokadoleipiä ja juustoja, ja voisin syödä lettuja oman elopainoni verran ihan koska tahansa. Silti liian usein se päivän tärkein tarkoittaa minulle meikkausrutiinin yhteydessä kurkkuun kulautettua Berocca Boostia ja työpaikan kahviautomaatista napattua sumppia.

Sellainen päivä jona saa kunnollista aamiaista on poikkeuksetta hyvä. On sanomattakin selvää, että kunnollinen ravinto palauttaa pahimmistakin unimuumiotiloista elävien kirjoihin tehokkaammin kuin sihisevä vitamiinijuoma. Sen lisäksi aamiaisen rauhassa nautiskelu on kuin makunystyröiden ja mielen yhteinen meditaatio heti aamusta, jolloin olo on kirkkaimmillaan. Vaikka olenkin yöaikaan luovimmillani, järkevimmät keskustelut ja tuoreimmat ajatukset jaetaan heti aamusta.

Hyvän aamupalan äärellä maailmani on optimistinen ja lempeä. Tänään sain nauttia pehmeän laskun tiistaihin rakkaan vstäväni käkättävässä seurassa Cafe Cargossa, joka on täydellisesti puolimatkassa kotoa konttorille. Aamupala - lihalla tai vegenä - maksaa Helsingin mittakaavassa erittäin kilpailukykyiset 8,50€, ja oli erinomaisen hyvä. Uusi vähän parempien arkipäivien pelastaja on löytynyt!

Cafe Cargo

Ruoholahdenranta 8, Helsinki

Kommentit (2)

Amanda

Hei, tyhmä kysymys, mutta miks Berocca Boost on niin kova juttu? Päriseeks se? :-)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Pärisee! :D En sit tiedä paljonko sen antamasta vauhdista (..) on lumetta, mutta kyllä koen joka aamu piristyväni kun kippaan lasillisen sitä kitaani. 40mg kofeiinia per nappi ja sit jotain vitamiineja kyljessä. Kannattaa kokeilla!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram