Tämän postauksen ilmestyessä on heinäkuun 23. päivä, jolloin henkisen puuni (jalava, piti ihan tätä läppää varten tarkastaa asia) vuosirenkaisiin piirtyy kaksikymmentäneljä vuotta. Taidan olla nyt siinä lyhytkestoisessa hetkessä elämääni, jolloin olen täydellisen tyytyväinen uuteen ikääni. On ihanaa olla vanhempi ja kokeneempi kuin kahdenkympin kynnyksellä, mutta kuitenkin vielä sen kahdenkymmenenviiden maagisen rajan "kivemmalla" puolella. Lainausmerkit siksi, koska en todellisuudessa usko toisen iän olevan toista parempi. Aina on oikean ikäinen.

Tällaisina rajapyykkeinä tulee pohdittua elettyä elämää ja tulevaa ihan eri tavalla mitä normaalina keskiviikona. Olen helvetin tyytyväinen voidessani sanoa, että elämäni on tällä hetkellä paremmilla urilla mitä ehkäpä koskaan aiemmin. Olen seesteinen (suurimman osan ajasta, kunnes taas tulen käymään tulevassa ex-asunnossani, jossa kaatuilen muuttolaatikoihin ja kirpparikasseihin), onnellinen, ja levännyt. Uusi, jännittävä elämänvaihe ja uusi suunta elämässäni on päivä päivältä lähempänä, ja olen kiitollinen siitä, minne elämä on kuljettamassa. Vaikeaa edes tajuta miten ihmeessä kaikki asiat tämänastisessa elämässä -ne superikävät ja superonnekkaat- ovat loksahtaneet paikoilleen, ja saan esimerkiksi tehdä työkseni sitä, mistä olen lapsesta asti haaveillut. Perheeni kaikki ihanat ja hölmöt tyypit ovat hyvinvoivia ja elossa, ja vielä kuukauden ajan asumme kaikki samassa kaupungissa, ja tapaamme usein. Ystäväpiirini on paitsi laajentunut jatkuvasti, myös syventynyt ihan erilailla mitä nuoruusvuosina. Niinkutsutut vanhat ystävät ovat aina vain tärkeämpiä, mutta toisaalta uudet työkuviot ovat tuoneet elämääni joukon upeita, uusia ihmisiä. Olen saanut lyhyen elämäni aikana elää niissä kaupunginosissa kotikaupungissani joissa viihdyn parhaiten, mutta toisaalta olen saanut laajentaa maailmankatsomustani myös kaukana kotimaasta - pian taas uudessa kolkassa palloamme. Elämässäni on paljon rakkautta ja välittämistä, ja jokaisessa päivässä iloa ja naurua. Olen fyysisesti hyvässä kunnossa ja sujut itseni kanssa - mukaanlukien muhkurat, oudot kulmakarvat, erehtyväisyyteni, keskeneräisyyteni ja mitä ikinä. Olen niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen siitä, millaista elämäni juuri nyt on, ettei minkäänlaisesta ikäkriisistä ole tietoakaan. Tuskin ensi kesänäkään.

Juuri tällä kellonlyömällä kun tämä tiistai-iltana raapustettu postaus tulee eetteriin, nousee myös lentokoneeni Köpikseen. Koska synttärit eivät ole enää perheelle tai ystäville mikään päiväjärjestystä sekoittavan spesiaali tapahtuma, tuntuu lapsellisen kivalta lähteä ihanassa seurassa pienelle lomamatkalle merkkipäivänä. Ainakin muistaa tulevaisuudessa missä paikassa sitä skoolasi ikääntymisensä kunniaksi! Nyt siis lomailemaan tulevaan kotimaahan, palataan langoille sitten taas vähän vanhempina!

Kommentit (13)

jensu

Kivaa synttäriä! Voisinkin ostaa sen kunniaksi huomenna banaaneja ja leipoa viikon päästä banana breadin :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

HAHA ai että, mä olen NIIN fiiliksissä kun mulla on himassa odottamassa terttu täy-del-li-sen tummia banskuja odottamassa pääsyä herkulliseksi banana breadiksi! :D Ei siis masenna palata Suomeen, hahaha! (tai no, katotaan sitä loppuviikosta ahdistaako ;))

Maija

Myöhästyneet synttärionnittelut! Oon tykittänyt 24:sta just monta kautta putkeen ja eilisen maratonin päätteeksi katoin tän postauksen otsikon ja olin ihan, että mitäs mitäs... :D Mut se on hyvä myös ikänä!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram