Heeeeeeeeeei tyypit! Arvatkaa vaan missä oon no LENTOKENTÄLLÄ! Tupsahdin juuri unenpöpperössä Amsterdamin välilaskulle, haukkasin vähän aamupalaa, ja nyt istahdin kokoamaan ajatuksia. Nyt se matka sitten alkoi, uskomaton fiilis. Mun oli tarkoitus tulla jo eilen tänne blogin puolelle päivittämään matkatunnelmia ja pakkausjuttuja ja mitä vielä, mutta kiirehän siinä matkalaukun sommittelussa tuli.. Ja Oikeastaan ehkä ihan hyvä, etten eilen spekuloinut koko riessua, sillä ekaa kertaa ikinä sain nukuttua todella makoisat ja virkistävät yöunet, vaikka herätys olikin ennen kuutta kentälle. Ainakin omalla kohdallani moinen on todella poikkeuksellista; yleensä ennen "isoa päivää",oli se mikä hyvänsä, en saa nukuttua lainkaan.

Nyt olen siis Damissa. Tuntui vatsanpohjaa myöten istua aamulla autossa, harmaa ja sateinen ilma ulkona humisten. Nyt kun oikeasti on jo "on the road" ja tämä lähes 30 tuntia kestävä matkustaminen on alkanut, alan pikkuhiljaa hoksata mistä on kyse. Seuraavat viisi viikkoa tulen pörräämään pallon laidalta toiselle, tapaamaan hyviä ystäviäni kuuden vuoden takaa, palaamaan kotinurkilleni, kokemaan ja näkemään uutta, viettämään laatuaikaa itseni kanssa sekä nauttimaan kesäisestä säästä ja valtameren keinutuksesta. Pakko sanoa, että onhan tämä nyt ihan mielettömän IHANAA!

Yritin äsken miettiä mitä odotan reissultani eniten, mutta rehellisesti - en osaa nimetä yhtäkään asiaa erityisesti. Se, millä on minulle eniten merkitystä on tieto siitä, että pääsen kokemaan ja näkemään paljon sellaista, mistä jää minulle elämän pituisia muistoja ja kokemuksia. Sitten pikkuvauvan äitinä ruuhkavuosia kahlatessa tai vanhana mummona keinutuolissa voin aina muistella sitä, miten lensin yksin ympäri maailman. Ja jos nyt tiedän jo jotain varmaksi, niin sen, että tälle reissulle lähtö on ollut paras päätökseni aikoihin.

Nyt lähden metsästämään itselleni ylihintaisen kahvin ja valmistautumaan seuraavaan lentooni Hong Kongiin. Edessä 12 tuntia peltipurkissa, sitä osaa tuskin kadehtii kukaan.. Ja hei! Jos matkakuulumiset "reaaliajassa" kiinnostaa, niin ottakaa HETI Snäppini seurataksenne! Nimellä vivianvalpuri löydätte kuvia ja videoterkkuja, vaikka blogikin päivittynee aktiivisesti, jahka joskus torstai-iltana saavun Australiaan.

Adjöö ja ihanaa keskiviikkoa!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram