Terkkuja pakkaushelvetistä! Tai no, ehkä ensimmäistä kertaa IKINÄ voin ylpeästi ilmoittaa, että olen ollut kauoaa viisas, ja aloittanut tavaroiden läpikäymisen ja siivouksen ja matkalaukun täyttämisen jo päiviä ennen h-hetkeä. Olen siis kerrankin hajauttanut urakkaa, ja huomiselle viimeiselle päivälle on enää meikkilaukun pakkaus ja pyörän kuskaaminen varastoon - maailmanennätykset on nyt rikottu! Laukku ja asunto on kondiksessa ennen vikaa iltaa! Hurraa!

Tänään olen pakkaamisen lisäksi juossut kaupungilla aamusta iltaan hoitamassa viimeisiä asioita, pankkihommia ja työtaapaamisia ja sensemmoisia. Historiallista on myös se, että normaalin tuskanhien ja ahdistuksen sijaan tuo palloilu on ollut oikeastaan aika miellyttävää ja sujunut aurinkoisissa merkeissä; asiakaspalvelu Handelsbankenilla oli jälleen priimaa, päivän kahvivirta on ollut tasainen, ja pikkukoirien kanssa vietetty ulkoilutunti tuli juuri oikeaan väliin. Sanoin tänään kahvin ääressä, että tuntuu kuin olisi kevät. Aurinko paistaa, nahkatakissa ja tennareissa tarkenee, ja mieli on kevyt.

Keskiviikkona sinivalkoiset siivet vievät tytön taas Tanskaan, ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, sekin tuntuu ihan mahtavalta juuri nyt. Ihanaa saada pieni breikki tästä kaikesta, niin ihanaa kuin elämä on ollutkin viimeisien kuukausien ajan. Vaihtelu virkistää ikiliikkujaa.

Kiitos jo nyt laittamistanne kyssäreistä kysymyspostaukseen! Heittäkää nyt vielä tänään ja huomenna ja vaikka ekskiviikkonakin lisää, niin saan sitten heti loppuviikoksi vastailtua! Kyssärit voi laittaa joko tähän tai edelliseen postaukseen :)

Kommentit (1)

Aino

-Mikä on sun elämäsi mullistavin hetki?
-Oletko muuttanut elämäsi suuntaa joskus täysin erilaiseksi,jos kyllä niin miten?
-Oletko mielestäsi joutunut uhraamaan jotain tärkeää, saavuuttaaksesi tavoitteesi?
-Mitä sanoisit 20-vuotiaalle itsellesi? Missä olit silloin ja muuttaisitko jotain?
-Oletko hyvä kielissä? Opitko niitä hyvin?
-Haluatko tulevaisuudessa asua ulkomailla vai Suomessa?
-Missä maassa voisit kuvitella asuvasi loppuelämäsi, jos Suomi ei käy vasuatukseksi?
-Vietätkö paljon aikaa täysin yksin, myös ilman puhelimen sosiaalista maailmaa? Mitä teet silloin?

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram