Hello hello! Videoviikon viidennessä osassa toteutan pitkäaikaisen postaustoiveen, ja paljastan meikkini salat! Koska yhtä soittoa koko sotamaalaus kestäisi pienen ikuisuuden, kuvasin pohjan + kulmakarvat ja silmämeikin tekemisen erikseen, ja seuraava osa ilmestyy sitten viikonlopun piristykseksi.

 Näytän kyllä aivan supernuutuneelta siitä huolimatta (..tai ehkä just sen takia) että nukuin viime yönä kokonaiset kymmenen tuntia, mutta ei anneta tuon pikkuseikan hämätä - pääasia että saatte jonkinlaista selkoa siitä, miten ja millä tuotteilla teen jokapäiväisen meikkini.

Lista meikkipohjaan käyttämistäni tuotteista:

- ACO Protecting day cream *

- Lumene Longwear blur foundation, sävy 1 Classic beige / kultahiekka *

- Helena Rubinstein Magic concealer sävy 02 Medium

- NARS irtopuuteri sävy Flesh

- NARS aurinkopuuteri sävy Laguna

- Lumene -arctic sun Highlighter Hohdeaurinkopuuteri sävy Warm natural glow *

- BareFaced Beauty Mineral blush sävy Ishtar *

- Lumene kulmakynä sävy 2 *

- Yves Rocher puuterisuti *

- BareMinerals kabuki

- Make Up Forever poskipunasivellin no. 24

- Hurraw- huulirasva greippi *

 

* = saatu blogin kautta

 

..Niin joo - video loppuu piiiikkuisen kesken kun tallennustila kamerasta tuli vastaan, mutta eipä tuohon enää mitään muuta lisäiltäsi :)

Kommentit (12)

H

Kiva video! Mä oon niin laiska etten jaksa pohjaan pistää ku meikkivoiteen ja puuterin, en oo koskaan oppinut tekemään mitään varjostuksia tms. koska pelkään just sitä että näkyy kauheet rajat esim. aurinkopuuterista, sitä kun näki paljon etenki yläasteella.. :D Mutta ehkä ois aika opetella! Meikkikoulutus ois kyllä aivan ihana.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:) Oikeilla tuotteilla ja hennolla kädellä on helppoa saada naaman muotoa vähän esiin, suosittelen lämpimästi meikkivlogien katselua ja meikkiblogien lueskelua, mikäli aihepiiri kiinnostaa! Kukaan ei ole tässäkään seppä syntyessään, vaan taidot kehittyy vaan tekemällä ja kokeilemalla. Käsittääkseni aika monessa kemppariliikkeessä Suomessa tarjotaan meikkiopetusta - sellaiseen kannattaa kyllä mennä, jos on epävarma taidoistaan! Olin joskus ehkä 12-13- vuotiaana sellaisessa kauneuspäivässä missä opetettiin miten perusmeikki tehdään JA miten se myös poistetaan oikeaoppisesti, ja siitä oli nuorelle itselleni kyllä silloin paljon apua. Myös äitini jakaa tämän intohimoni kosmetiikkaan, ja hänen kanssa meikkaillessa on oma taitokin kertynyt :) Se on sitten asia erikseen kuinka laiska tai kiinnostumaton on - ymmärrän, ettei monikaan jaksaisi nähdä edes tämän verran"vaivaa" ( :D) eikä siinäkään ole mitään väärää!

Katja

Toi hammasharja! :-D Näyttää jotenkin vaan niin hauskalta, mutta uskon, että se on hyvä. Muistatko, että onko se sellanen soft-harja?

henna

Heip!näytät tosi paljon siltä mallilta se cara delevigne,vai mitenköhän se nyt kirjotettiinkaan:)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahah eiä! Kiitos kovasti, hän on ihan maailmanluokan kaunotar ja upean persoonalinen ilmestys - itse en näe meissä niinkään samaa, mutta otan kehuna :)

Anniko

Oon ihan innoissani tuosta videosta, iha huippua! Itse oon jämähtäny meikkaamaan aina samalla tavalla ja en paljoa osaakkaan sitä touhua. Mutta nyt tuli innostus kokeilla uusia juttuja! :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:D Hei tosi kiva kuulla! Ja meikkaamisessa parasta onkin just se, kun aina oppii uutta ja voi kokeilla eri juttuja :)

A

Hei, en saa näihin videoihin ääntä ollenkaan :( onko kukaan muu kohdannut samanlaisia ongelmia or is it just me? kaikki tietämäni mahdolliset ratkaisut on käyty läpi. Huomattavasti mukavampaa olis nää videot äänen kanssa..

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram