Mitä Vivian Valpuri ei olisi vuosi sitten to-del-la-kaan uskonut, pakkasin Suomi-lomalleni mukaan useamman setin urheiluvaatteita. Minä, entinen liikunnanvihaaja, olen huomaamattani muuttunut elämäntapaliikkujaksi. Enää urheilu tai sen puute ei aiheuta pahaa mieltä, vaan se on luonteva osa elämää. Vaikka aikataulut tällä "lomalla" ovat edelleenkin hektiset, on aikaa liikunnalle löytynyt kuin itsestään. Vaikka täällä aika koleaa onkin, pitkät kävelylenkit tarkenee ilman ongelmia. Se on tuntunut riittävältä kuntoilulta kiireisten päivien vastapainoksi, eikä mikään kahvilassa luuhaus raikasta mieltä yhtä tehokkaasti kuin ulkoilmassa ystävän kanssa lenkkeily.

Liikuntavaatteet eivät koskaan ole olleet mikään intohimoni. Pääasia että jumppatrikoot ovat mustat ja piukat ja urheiluliivit tukevat - näkyvät merkit ja säväyttävät värit eivät ole minun juttuni. Harvoin tunnen suurta ihastusta jumppakamojani kohtaan, mutta nyt haluan jakaa kaksi toimiviksi todettua ja jonkinmoisen addiktion aiheuttanutta kumppania.

Adidaksen boost-pohjalla varustetut Supernova Glidet ovat jalassani aina kun kaipaan mukavaa ja tukevaa kenkää kävelylle, juoksulenkille tai vaikka kyykkymaratonille. Kevyt ja sukkamainen tossu on niin miellyttävä ja hengittävä jalassa, ettei pienet koon 41 varpaani kärsi klaustrofobiasta tai ui hiessä pitkälläkään matkalla. Lisäksi ne ovat niin tukevat, etteivät jalat kipeydy toisin kuin monissa muissa kevyemmän rakenteen lenkkareissa. Minä rakastan näitä kenkiä palavasti. Jos saisin valita, käyttäisin niitä varmasti joka päivä. Harmi, että korkkarit sopivat paremmin juhlamekkojen pariksi.

Bosen Sport-kuulokkeet ovat saaneet ylistäviä arvosteluja siellä ja täällä, eikä suotta. Ne ovat muuttaneet tapani kuunnella musiikkia, ne ovat aina mukana, ne ovat parasta mitä olen korviini tunkenut. Epäilyttävän näköisestä designistä huolimatta ne tuntuvat korvissa niin mukavilta - siis ei miltään - ja äänentoisto on bassoineen ja nyansseineen priimaa. Olin ennen apple-uskovaisena niiden valkoisten kuulokkeiden aktiivikäyttäjä, mutta enää ei tulisi mieleenkään käyttää niitä. Miten huonolta musiikki kuulostaakaan, ja miten huterat ne ovat lenkillä!

Suurimpana plussana kännykässä jatkuvasti puhuvalle on handsfree-ominaisuus ja mahdollisuus vaihtaa biisiä ja säätää volyymiä näppärästi johdon kaukosäätimen avulla. Lisäksi sporttikuulokkeet pysyvät korvissa ilman että niiden asentoa täytyisi korjailla, ja pieni hikivirta ei hajota niitä. Kuvassa myös lenkkibiisini numero yksi, tottakai sporttimeininkiin kokoamastani soittolistasta JUOKSE ÄMMÄ.

Viikonlopun kuntoilu taitaa toteutua penkkiurheilun sekä yöjuoksun parissa. Onneksi sunnuntaina suuntaamme Äitienpäivän kunniaksi mökille, jossa tulee puolihuomaamatta vähän riehuttua ulkona. Balanssi, se on tärkeintä. Hyvien kenkien ja buustaavan musan lisäksi, tietty.

Kiinnostaisiko teitä vaikka joku top 10 parhaat urheilubiisit-listaus tai jotain? En kyllä tiedä onnistuisiko karsinta vain kymmeneen, ehkä pikemminkin sata parasta, haha..

Kommentit (4)

emppu

Ehdottomasti postausta treenibiiseistä, olisi aika taas päivittää soittolistaa. :D

Vierailija

Hyvät kuulokkeet on kyllä mielettömät! Oon jo pitkään miettinyt, että käyttääkö niitä Applen omia kuulokkeita oikeasti joku, mutta katututkimus näytti, että aika moni tosiaan :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram