Sain hetki sitten todella mielenkiintoisen ja innostavan paketin Suomen markkinoille rapakon takaa rantautuneelta NYX Cosmeticsilta. Tämä jenkkiläinen halpismerkki on kerännyt vuosien saatossa laajaa ylistystä ja hypetystä meikkibloggaajien ja vloggaajien keskuudessa, ja koska itseäni aina kiinnostaa kalliita tuotteita haastavat purnukat, otin tuotteet uteliaana testaukseen.

Ensimmäisenä itselleni tärkeimpään tuotteeseen, eli eyelineriin. Ripsirajaan piirretty kissarajaus on jonkinlainen tavaramerkkini, ja silmänrajauskynien suurkuluttajana etsin jatkuvasti Sitä Yhtä ja Oikeaa. NYXin Super Skinny Eyemarker on todella nimensä mukainen, ja to-del-la kapea ja pikkuruinen. Sillä saa todella ohuen viirun aivan ripsien tyveen, ja myös sisänurkan rajaus ja muu pikkutarkka työskentely sujuu erinomaisesti, huomattavasti paksumpia siskojaan paremmin. Tykkään! Ainoa minua kummastuttanut asia oli tussipään kuivahko fiilis heti kättelyssä - mitenköhän pitkään mahtaa pysyä hyvänä..? Kuitenkin jo yli kuukauden jokapäiväisellä käytössä edelleen siitä irtoaa intensiivistä väriä moitteetta, eli ehkä se kuivampi tuntuma on vain ominaisuus, joka ei vaikuta jälkeen tai käyttömukavuuteen. Se saattaa jopa olla helpote sellaiselle, jolle ohuen kissarajauksen hallitseminen ei mene vielä automaattisesti, tällä on nimittäin vaikeaa sotkea!

Toisena haastoin HD Eyeshadow basen, josta olin ennakkoon lukenut lukuisia ylistyssanoja ympäri Internettiä. Olen käyttänyt ties kuinka monta tuubia Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Tämä nousi kuitenkin heti sen rinnalle, enkä ole kenttäkokeissani huomannut mitään eroa luomivärien pysyvyyden tai pigmentin voimakkuuden toistamisen välillä. Huippu tuote siis, ja n. puolet UD:n tuotetta edullisempi hinta saattaa olla iso plussa monelle! Itse annan tuotteelle plussan siitä, että siitä levittyy sopivan pieni määrä luomille "huulikiiltoaplikaattorin" avulla. Yksi-kaksi kevyttä taputusta luomelle, tasaiseksi ja ohueksi levittäminen sormella, ja suosikkiluomiväri päälle! Seuraavaksi voikin sitten unohtaa edes käyttävänsä meikkiä, sillä ainakaan luomiväri ei rullaa tai levähdä minnekään - testattu on Bodypump ja jooga!

Saamani paketin luomiväripaletti Love in Paris (sävy Je ne sais quoi) osoittautui paketin heikoksi lenkiksi. Kivat sävyt omaavan paletin napit eivät valitettavasti ole aivan tasalaatuisia, osa suorastaan tuskastuttavan huonoja käyttää. Tummista ja mattaisista sävyistä irtoaa pigmenttiä oikein kivasti, ja niiden koostumus on kauniin peittävä ja satiininen. Kaikki kiiltävämmät ja hohtavat napit ovatkin sitten aivan käyttökelvottomia pölyttäjiä, joita on vaikeaa työstää, käyttipä sitten siveltimiä, sormea tai pakkauksen vaahtomuovipäätä. Kokeilisin mielelläni NYXiltä mattaisia yksittäisiä luomivärinappeja, mutta tällainen sekapaletti on kyllä pettymys vai muutaman sävyn ollessa oikeasti käyttökelpoisia.

Sitten huuliin! NYXin huulipunat ja kiillot ovat ehkä eniten hypetystä ansainneita tuotteita, eikä suotta! Noin kympin maksava Butter lipstic paitsi tuoksuu taivaalliselta, on helposti levittyvä, todella upean sävyinen - ja NIIN kestävä! Tämä huulilla uskaltaa varmasti lipittää viiniä ja ehkä hieman syödäkin, ja sävy jää kauniisti ja tasaisesti huulille. Olen aivan hurmaantunut tästä syvän punaviinisestä sävystä Licorice! Kalkkinaaman näyttäväksi meikiksi riittää mainiosti henkäyksenohut meikkipohja, kulmien fiksaus, kerros ripsaria, ja tällainen tummemman punainen huulipuna. Yleensä olen kulkenut ihan muina punkkusuina vain talvikuukausina, mutta aion varmasti tänä keväänä ja kesänä säväyttää aurinkolasi-lookkiani näyttävillä huulilla.

Pelottavan barbie-pinkiltä näyttävä Butter lipgloss (sävy vanilla cream pie) on pinkistä pigmentistään huolimatta JUURI SE perushuulikiilto jota voi heittää mihin tahansa meikkiin, kiireessä myös ilman peiliä, ja se tuo freesin loppusilauksen huulille. Plussaa myös tässä tuotteessa karkkisesta tuoksusta - nam nam nam!

Yhteenvetona NYX-kokeilun plussat ja miinukset!

PLUSSAT

-todella edullinen

-laajan valikoiman eri tuotteita omaava sarja, sävyvaihtoehtoja on TODELLA paljon! Nettisivut ovat kuin karkkikauppa jonka läpi selaamisessa Kynnys kokeilla uusia sävyjä huomattavasti alhaisempi kuin kalliimmilla merkeillä

-kaikki tuotteet ovat cruelty free - jeeeee!

-toimitus kätevästi nyt myös Suomeen

 

MIINUKSET

-epätasalaatuisuus joissakin tuotteissa. Suosittelen lukemaan arvosteluja ennen villejä kokeiluita!

-pakkaukset näyttävät omaan makuuni halvoilta

 

* Kaikki tuotteet saatu testiin NYX Cosmetics Nordicsilta

Kommentit (2)

Liina / liinalovesit.blogspot.com

Tosi hyvä arvostelu tuotteista, näkee että oot käyttänyt aikaa näiden testaamiseen! Täytyykin tutustua tohon eyelineriin paremmin, itellenihän rajauksien teko on aivan kamalan vaikeaa ja mistään siivellisistä versioista ei tuu yhtään mitään, ehkä tolla Nyx:in versiolla tulis!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hei ihana että tykkäsit! Ja joo - en haluis kirjottaa mistään testituotteesta ellei oikeesti inspais ja jos en tietäis perinpohjaisesti millasia ne on - eihän mua velvota tällaisten tekemiseen mikään, vaikka tuotteet ilmaiseksi saankin :)

Ja toi eyeliner on oikeasti niin helppo käyttää, et pakkasin sen pääsiäislomalleni mukaan, kun tiesin et pitää muutamalla luottotuotteella saada naama kuntoon ilman kotona olevaa kosmetiikka-arsenaalia. Kandee siis harkita testausta!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram