Flow  on monelle se virallinen kesän loppua enteilevä festivaali – viimeinen mahdollisuus sujahtaa kesämekkoon, skoolata ystävien kanssa ja tanssia huippumusiikin tahdissa auringonlaskun ylitse. Niin myös tänä suvena minulle. Täytyy tunnustaa, että tämä oli itselleni ensimmäinen kerta Flow-festivaaleilla! Moni varmasti saa aamukahvit väärään kurkkuun tästä tiedosta, mutta itse olen tosiaan jollain ihmeen kaupalla aina onnistunut olemaan toisaalla elokuun toisena viikonloppuna, ja jäänyt paitsi pippaloista. Menneenä viikonloppuna piti siis ottaa kaikki ilo irti menetettyjen vuosien edestä, ja niin kyllä kävikin! Heti perjantai-illan etkoista alkaen kutkuttava festivaalifiilis hiipi kehoon, ja konttorilla kangistunut mieli vaihtui hersyvään nauruun ja iloisiin jäkkeennäkemisiin kymmenien kavereiden kanssa.

Hyvät kekkerit starttaavat usein jo kotosalla, jos saa narrattua luokseen muutaman sydänystävän. Tyttöilyetkot ovat parasta; höpöttelyä ja hulinaa, kun kynsien lakkailun ja hiusten kähertelyn lomassa korkataan pari aforismikorkkia. Festivaalit voi startata myös kotosalla, ja hyvässä porukassa Suvilahteen vaeltaessa askel on keveä. Iki-optimiset värssyt kertovat, että illasta tulee loistava!

Festivaalialue oli mitä otollisin paikka vaihtaa kuulumiset lähimmän 25 tuhannen vanhan tai tulevan tuttavan kanssa, nauttia kaupungin puhutuimpien ruokapaikkojen food truckeista, fiilistellä muutama tarkasti valittu keikka, ja skoolata huurteiset Happy Joet upealle sekä tapahtumarikkaalle kesälle. Sitä se tosiaan olikin!

Flown parasta antia tällaiselle keltanokalle olikin juuri nuo spontaanit törmäämiset kavereihin; näin vanhoja yläasteaikaisia luokkakavereita, tukon työkavereitani sekä sydänystäviäni, joihin en ole törmännyt koko kesänä. Nyt me kaikki olimme yhdessä, välilä toisistamme kadoten, mutta aina uudelleen kulman takaa kohdaten. Ainutlaatuinen tapahtuma myös sikäli.

Mieleen jäi myös sympaattisen ja superlahjakkaan Alman keikka, jonka katsoin alusta loppuun eturivissä. Taisi silmäkulmakin vähän kostua, niin liikuttuneeksi silminnähden onnesta pakahtuvan laulajatähden näkeminen minut sai. Hyvä kolmonen oli myös THE ruoka ja shamppanjabaari, joista molemmissa ilahdutti niin hyvä palvelu kuin maistuva valikoimakin, festarikiireestä huolimatta.

Kyllä teki muuten hyvää! Nyt tuntuu siltä, että kesä on todellakin taputeltu (ja vähän bailattu), ja voi ottaa kurssin kohti syksyn juttuja. Flow, tapaamme taas ensi kesänä.

Osa kuvista Alexa Dagmar, pääkuva Flow Festival

*kaupallinen yhteistyö, Happy Joe/Hartwall

Kommentit (4)

Vierailija

Blogga vaikka kerran puolessa vuodessa, oot harvinaisuus mun tuntemassa blogimaailmassa tällä tekstin soljuvuudellas! :) t. En ikinä kommentoi, mutta koska ei näköjään kukaan muukaan niin minä sitten. Kivaa syksyä!

Vierailija

Sun blogi on ollut tosi kiva, toivottavasti löydät kirjoitteluinspiksen vielä joskus! Omasta näkökulmasta tuntuu tosin vähän oudolta sellainen hei vihdoin takas/ nyt alan taas ottaa aikaa kirjoittamiselle/ tällä kertaa ryhdistäydyn -meininki mitä on tässä kuluneen vuoden aikana vaikka kuinka moneen kertaan mainostettu. Miks turhaan julistaa sellasia jos ei ole aikaa tai itsekuria ryhtyä sanoista tekoihin? Kirjoittaisit ihan vaan silloin kun siltä tuntuu ilman tyhjiä lupauksia tai lopettaisit kokonaan jos homma ei enää tunnu omalta.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram