Viime viikon lauantaina vietin iltaa ravintola Kappelin klubilla hieman eri tunnelmissa mitä yleensä, ja järkkäsin blogini ensimmäisen lukijamiitin! Vaikeaa tällaisena tuikitavallisena pulliaisena käsittää, että oikeasti niin moni täysin tuntematon ihminen haluisi osallistua rentoon illanviettoon kanssani, ja jännitin iltaa aivan älyttömän paljon. Vielä vartti ennen h-hetkeä hikoilin kotona siitä, osaisinko olla mitenkään luontevasti niin konen uuden tyypin seurassa, ja mietin todella epäolennaisia, hölmöjä skenaarioita - tunnistaisiko minua kukaan? Entä jos blogin kautta tullut mielikuva poikkeaisikin täysin preesensistä? Lipsautanko jotain tosi urpoa?

Lauantain aamupäivä meni goodiebageja askarrellessa, joiden sisällön ystävällisesti sponsoroi suosikkini Lumene ja Cloetta, joiden kanssa on ollut aina mukava tehdä yhteistyötä. Pyysin noilta kahdelta firmalta josko heillä olisi halua muistaa ihania lukijoitani joillain sellaisilla jutuilla, jotka ovat aidosti minun itseni suosikkeja. En näe mikä idea olisi ollut lahjoa kaikkia jollain turhanpäiväisellä sälällä, vaan ajatukseni oli antaa joku sellainen pieni yllätys, josta itse erityisen paljon pidän. Pussukoiden sisään sulkeutui huulipunakynä suosikkisävyssäni ja glitterkynsilakka (!!! pelkkää rakkautta), sekä karkkihyllyjen ikisuosikkini, eli salmiakkia ja suklaata (!!!pelkkiä kaloreita, mutta parasta mitä tiedän). Olen heik-ko-na tupla-suklaaseen ja salmiakkipurkkaan, ja oli minusta hauska idea antaa niitä myös muille. Bloggaajana kun tulee harva se viikko ravattua kaikennäköisissä kekkereissä, ja jollain tavalla turtuu siihen ihanaan fiilikseen saada jotain uutta ihan yllättäen. Ei siis sillä, etteikö sitä arvostaisi, vaan pikemminkin niin, että sen "lahjan" antamisen ihanuuden taas muisti kun sai itse olla se ojentava, eikä ottava käsi.

Oli suorastaan liikuttunut fiilis pussitella noita ylläreitä ja pohtia omaa blogitaipalettani. Historiikkiin voidaan palata varmasti syvemmin, kun kohta blogi täyttää vuosia, mutta lukijoita tuli tietysti erityisen paljon pohdittua askartelun lomassa. Olen niin, niin, niin iloinen joka ikinen päivä, kun luen blogiin ja instagramiin tulevia kommentteja. Ihan oikeasti. Vaikka välillä hiukset halkeilevat negatiivisista kommenteista -joita rehellisesti sanottuna tulee blogiini ehkä puolikkaan promillen verran, kiitos siitä!- ovat kommentit itselleni se tämän jutun suola. On ollut ilo tutustua kommenttiboksin, meilien, ja satunnaisten törmäilyjen kautta niihin mainioihin persooniin, jotka siellä puolella näyttöä ovat. Muutamasta lukijasta on tullut jopa jotain sen suuntaista, jota ystäviksi kutsutaan. Yksi lukija on päätynyt työkaverikseni ja alaiseksi tiimiini, joka on nykyään minulle luottohenkilö ja rakasta seuraa myös vapaa-ajalla. Ja vaikka kyseessä olisi vain randomin "ohikulkijan" jättämä riipustus itsestään, idean jakaminen, ajatusten vaihto, toisinaan hyvässä hengessä kirjoitettu eriävän mielipiteen ilmaisu - kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä. Paljon goodiebageja parempi asia, mitä olen bloggaamisen kautta saanut. Niistä kiitos. <3

Itse miitistä minulla ei ole muuta sanottavaa kuin se, että todella yllätyin miten hauska ilta saatiin aikaiseksi! Tai no - sanotaan, että blogin lukijat kertovat bloggaajasta itsestään - eihän mun höpinöiden ja tinder-stoorien seurassa VOI kuin viihtyä todella erikoisella huumorintajulla ja, hmm, avarakatseisella mielellä varustetut persoonat! Kiitos kaikille tytöille naurusta, noloista tanssiliikkeistä ja jalluista. Vaikka tuossa kuvassa näytänkin pubiruusulta joka murisee, ottaisin teidän seurassanne koska tahansa uusiksi!

Kiitos siis teille, jotka olitte mukana, ja yhtä lämpimät halit myös eille, jotka ette olleet. Kaunis niiaus myös Club Kappelin fantastiselle Kristiinalle, Cloetan namutytölle Terhille, ja Lumenen ihanalle Mismelle, jotka avokätisesti halusitte auttaa minua ilahduttamaan heitä, jotka joka päivä ja viikko ilahduttavat minua.

Kommentit (14)

Eskob

Hei kiitos paljon koko illasta ! Sori jos olin vähän hämmentyneen jäinen, mua jännitti vähintäänkin yhtä paljon tulla hengaamaan tuntemattomien ihmisten kanssa kun suakin ! :D
Oli kyllä ihan mahtava ilta ja mukavia naisia ! :)

Helmi

Vaikuttaa siltä, että teillä oli mukava ilta! <3 En päässyt osallistumaan, vaikka olisin kovasti halunnut.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram