Mikä hullu, hauska viikko. Päälimmäisenä mieleen jäi loputtomalta tuntuva vesisade, paluu töihin, ystävät, sekä panimotuotteiden maistelu. Jälkimmäinen tosin vain siksi, koska tuosta viimeisimmästä riennosta on tänään saanut toipuilla koko päivän.

Ensimmäisenä työt. Palasin heinäkuuksi tekemään muutamia vuoroja entiselle työpaikalleni, ja vaatekauppaan palaaminen on ollut paljon hauskempaa mitä osasin kuvitellakaan. Kiinnostus rätteihin ja niiden ihmeelliseen maailmaan ei ole ainakaan kuluneen opiskeluvuoden jälkeen vähentynyt, ja voisinkin sanoa, että koulutuksen tuoma tieto on tehnyt vaatealasta vielä kiinnostavampaa. Nyt kun on vielä paremmin perillä tuotteiden laatutesteistä, valmistusmaista ja niiden olosuhteista sekä tietysti ihan "vain" siitä kaupallisuudestakin, katsoo koko vaatekauppa-arkea aivan uusin silmin. Toki kaikkein mukavinta kahtena työpäivänä oli tuttujen naamojen näkeminen, ja jollain nostalgisella tavalla sen saman arjen eläminen. Uskomatonta, että on ollut vuoden pois entisestä jokapäiväisestä työstään, ja voi silti muistaa juuri eikä melkein kaikki pienet ja suuremmat yksityiskohdat. Ja joo - olen keksinyt heti hirveästi kaikkea uutta kivaa, mihin olisi kiva pukeutua..

Kaksi iloista veneilijää, niskaton lokki sekä postilaatikosta kolahtanut heinäkuun LivBox täynnä kiinnostavia kosmetiikkauutuuksia - suhteellisen random kollaasi eniten ilahduttaneista asioista

Työpäivät ovat olleet myös paras mahdollinen tasapaino muihin lomapäiviin, ja kuten etukäteen toivoinkin, niiden ansiosta ajankäyttö on ollut helpompaa jäsennellä. Tiedän olevani aivan liian aikatauluihin orientoitunut ja suunnitelmallisuuden rakastaja, mutta nautin siitä, että tiedän sunnuntai-iltaisin edes suunnilleen sen, miltä seuraava viikko tulee näyttämään. Kun kaksi päivää viikosta meni kiireisinä töissä, pystyi loput viisi käyttämään hyvin löysin rannein ja spontaaneja suunnitelmia tehden sinne aikataulutettujen menojen joukkuun. Lounaat ja illalliset vanhojen tuttujen kanssa olivat tälläkin viikolla parasta, ja suurin rahareikäni tässä universumissa täytyy olla ulkona syöminen.. Mutta mikäs siinä - kuitenkin on safkailtava jotain, ja yksin itselleen kokkailu on aika tylsää.

Ruoan vastapainoksi on otettu myös juomaa, ja lauantaina lähdinkin hyvin pitkästä aikaa Helsingin yöelämään. Päivämme kohokohta oli viisituntinen Danceterian Loveboat- bileristeily, jolla kaveriporukkamme tamppaa kesästä toiseen. Viime heinäkuiset kekkerit olivat niin hauskat, että nappasin Jarskin mukaani, ja lähdettiin fiilistelemään kesäistä teknomusaa Helsingin edustalle pienessä paatissa. Laiva oli lastattu iloisilla juhlijoilla ja valkoisella sangrialla, ja sateisesta sääennusteesta huolimatta saimme nauttia auringon ihanasta lämmöstä ja kaupungin rannikon upeista maisemista.. Ilta jatkui Kappeliin, jonka kesälauantait ovat ainakin eilisen visiitin perusteella edelleen loistavia. Jatkettiin tanssimista isolla ryhmällämme jonnekin pilkun kulmille, ja kesän eka valoisana aamuyönä pizzalle toisen reppuselässä raahautuminen tuli myös suoritettua.

Expectations vs reality- porilainen ja ykkösolut kauppatorilla & tämän sunnuntain päivällinen

Tulevalle viikolle ei ole kovin kummoisia suunnitelmia; parin työpäivän lisäksi kalenteriin on kirjattu muutama tapaaminen ja työriento, mutta muuten ajattelin mennä ilman tiukkaa aikataulua. Viikonloppuna haluan ehdottomasti karata kaupungista Pyhtään mökille saunomaan ja uimaan - ihan sama vaikka sataisi, mökillä on parasta.

Mikä siinä onkin, että nämä kesäiset viikot tuntuvat menevän tekemättä mitään, mutta kuitenkin jatkuvasti menossa? Mitään ei tunnu saavan aikaiseksi, mutta silti päivät venähtävät pitkiksi, eikä kotona tule juuri pyörähdettyä. Onkin ollut virkistävää viettää tämä sunnuntai ihan vaan verkkareissa kotona peittoon kääriytyneenä telkkaria katsellen, vaihteeksi vesisateen hakatessa ikkunoita kuin lokakuussa konsanaan. Vispipuuroa pensasmustikoilla ja kermalla sekä vihanneksia ranch-dipillä ja telkkarista tulevaa huttua - tämä sunnuntai on ollut täydellinen.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram