Palataan hetkeksi melkein kuukausi taaksepäin, ja syyslomareissuuni Helsinkiin! Kun kesän lopulla sain kuulla ehdokkuudestani ELLE-gaalassa, pidin sormia ristissä voidakseni olla kyseisenä iltana Suomessa. Vaikka tiedossa oli varmasti hyvät kekkerit ystävien, yhteistyökumppaneiden ja uusien tuttavuuksien kanssa, olisi itselleni vähän liikaa lentää Suomeen vain yhden illan vuoksi.. Onneksi siis tuo lomaviikko sattui yksiin kemujen kanssa!

Vaikka äitini kotona on mukavaa majoittua visiittieni aikana, halusin juhlaillalle jotain muutakin erikoista kuin kampaajakäynnin. Vastikään uudistunut Klaus K kutsui minut uudenkiiltävien Sky loft-huoneidensa avajaisiin aikaisemmin syksyllä, ja koska missasin silloin tapahtuman, päätin nyt juhlailtani kunniaksi kokeilla uutta huonetta. Miniloma Helsingissä, suuri hotellisänky unelmanpehmeine lakanoineen vain itseäni varten - ja tietysti jättimäinen aamupalabuffa kohmeloiseen aamuun... Pitäisi useammin ottaa lomaa lomasta - tai miksei ihan arjestakin - ja karata hotelliin rentoutumaan.

Itse gaala oli mukava, erityinen päivä kiireisen Suomi-visiitin keskellä. Kuten ennakkoon ajattelinkin, oli hauskaa nähdä niin monia ystäviä ja tuttuja saman illan aikana, ja höpötellä suuret ja pienet kuulumiset juhlahumuisissa tunnelmissa. Erityisen ihanalta tutui Hannan voitto Vuoden Muotiblogi 2014- kategoriassa - palkinto meni ehdottomasti oikealle naiselle, ja viimeistään Hannan puhe toi pari liikutuksen tippaa tämänkin matamin silmäkulmiin. Olen itse todella laiska lukemaan blogieja, ja koko muotiblogi-skene on itselleni yhtä puuduttavaa plärättävää mitä vaikka vanhentuneet maol-taulukot, mutta SS-blogin positiivisuuteen ja elämänmakuiseen tyyliin olen ollut koukussa vuosia - jo kauan ennen kun sain tutustua tuohon sädehtivään ja hyväsydämiseen naiseen. Pitäisi varmaan nyt vihdoin riipiä kasaan se postaus omista blogisuosikeistani..?

Ainoa miinus hotellissa yöpymisessä (siis sen lisäksi, että oma sänky tuntuu kämäseltä sen jälkeen, lakanat hiekkapaperilta, ja joo tosiaan en omista parveketta tällaisella näkymällä......) on se, että juhlista haluaa livahtaa mahdollisimman aikaisin ihan vaan lekottelemaan omassa rauhassaan.

Gaalan asu myös ohessa, kiitos Lexalle kuvausavusta! Muistatteko vielä reissuni Aarhusiin Vero Modan kesänäytökseen? Bongasin silloin tämän mustan, selästä avonaisen mekon, josta en saanut silmiäni irti.. Kiitos ihanan Bestsellerin Anun, tämä mallikappale päätyi omakseni. Oli kyllä aikamoista venäläistä rulettia laskea koko galaan asu sen varaan, että mallikappale nyt vaan maagisesti sopisi päälleni, mutta onneksi näin kävi! Riemunkiljahduksia aiheutti myös se, että sain kuulla ettei mekko tulekaan tuotantoon - se on siis ainoa laatuaan, mikä on tietysti ikävä muille siihen ihastuneille, mutta huikea uutinen sen kantajalle.. Mekko siis Vero Moda SS15, kengät &otherstories'in (huippumukavat!), lettinuttura luottokampaajani Demin väkertämät, todella väsyneet kasvot työmatkojen ja ystävien kanssa valvomisen tuotosta.

Kommentit (10)

kate

Oot niin todella kaunis ja suurkiitoksia vastauksesta kysymyksiini (luin vasta nyt kysymyspostauksen vastaukset)

SusannaHrk

Ehdottomasti postaus blogisuosikeista! Vanhoja tuttuja ja jos on jotain sinullekkin uusi tuttavuuksia, lisää uutta luettavaa kaivataan kipeästi vanhojen seuraksi :D

Vierailija

aivan ihana mekko ja istuu tosi hyvin!:-) harmi ettei tule myyntiin, koska toi on just sen mallinen mekko minkä haluisin omistaa. ja hei, postaus blogeista joita seuraat ois mielenkiintonen!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, olen samaa mieltä :) Ja joo harmi, saa nähdä tuleeko ulkomaille edes, mutta ainakaan siis Suomeen ei :/

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram