Vihdoin, vihdoin, VIHDOIN se on täällä - se ihan oikea kesä! Tänään ollaan paahduttu Hietsun kirppiksellä myymässä kaapin perälle unohtuneita aarteita pois ensi viikon muuton tieltä, ja hellekelin yllättämänä olo on nyt aivan uupunut. Ihan mieletön lämpö ja aurinko, en valita tippaakaan, vaikka käsivarret nyt kovin punottavatkin.. Täydellistä oli myös viime viikkoinen retkemme Naantaliin, jossa kävimme tutustumassa iki-ihanaan Muumimaailmaan ja pitkäaikaiseen suosikkiini Naantalin kylpylään. Erottamaton duo, sanoisin.

Kertauksena maakuntamatkailustamme voisin sanoa seuraavat seikat:

- Muumimaailman saari on NIIN kaunis, viihtyisä ja rauhallinen. Vaikka ihanasti ympäriinsä köpöttelevät muumihahmot hurmaavat kenet tahansa, minun sydämeni vei Muumilandian vehreyden ja siisteyden ihastelu. Kallioita, vettä ja korkeita puita - aah!

 

- Viime visiitistä on aikaa varmaan kymmenen vuotta, ja vaikka en ole ihan täysin kohderyhmää, oli aurinkoinen aamupäivä puistossa rentouttava, ja toi mieleen paljon muistoja. Ja Muumibiisejä! Myös mieleeni: ystävällinen henkilökunta jopa kiireisimmässä kahviossa, hyvä tikkuvohveli, lasten iloisuuden ihastelu.

- Naanatalin kylpylässä oli myös mahtavaa, vai mitä sanoisitte ylienergisen Muumipäivän rauhtoittamisesta jumalaisen ihanaan aromaterapiahoitoon ja raikkaassa ulkoilmassa löytyvästä lämpimästä uima-altaasta köllöttelyyn? Spa-osaston osaava ja ystävällinen Sari teki minulle hierontahoidon inkivääriöljyä käyttäen, ja ennakkoluuloistani poiketen aromaterapia ei ollut pelkkää liian lällyräistä sivelyä, vaan oikeasti avasi kipeitä kohtia ja sai veren todella kiertämään. Plussaa myös siitä, miten Kylpylähotelli on suunnitellut lapsiperheille myös sitä omaa aikaa; Muksuparkin lukuisat trampoliinit, pomppulinnat ja muut vitkuttimet saivat vähän isommankin naislapsen haluamaan vielä pienelle illan rehaukselle, ennen hotellin unelmamukavaan petiin kellahtamista. Ah! Ehkäpä parasta koko reissussa.

Oma puolentoista viikon kesälomani alkoi juuri, ja vaikka tekisi mieli jatkaa Naantalin tuomalla lomamodella, painaa tuleva muutto jonkin verran niskassa. Onneksi ehdimme kuitenkin tällaiselle karkumatkalle kaupungista, että voi edes sanoa tehneensä kesällä jotain tavallisesta poikkeavaa! Suosittelen.

Kommentit (3)

Vierailija

Voisitko kertoa kuulumisia videolla. Tykkään sun tyylistä ja koko lyylistä.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram