Havahduin vastikään ihoni olevan paremmassa kunnossa kuin koskaan. Asiaan vaikuttavat varmasti monet tekijät, kuten vuoden alussa selän aknen hoitoon aloittamani e-pillerit sekä runsas liikunta, mutta yksi osa kauneudenhoitorutiinissani on vaihtunut. Olen aina kärsinyt ihoni herkkyydestä ja etenkin talvisin iskevästä pintakuivuudesta, joka aiheuttaa ihon hilseilyä ja kutiavaa tunnetta. Talven viileä ilma yhdistettynä lämpöä hohkaavaan sisäilmaan on pitänyt huolen siitä, että olen joutunut lotraamaan voiteita iholle jatkuvasti, eikä mikään silti ole tuntunut riittävän. Olen ennen joutunut myös kuorimaan ihoani todella usein, jotta ihon pinta olisi sileä, ja se on kuormittanut herkkää ihoani entisestään. No, nyt on jäänyt kuorinnat hyllyyn, sillä ylivoimaisesti paras koskaan testaamani kosteustuote iholle on löytynyt!

Tänä syksynä edellisen kasvovoiteeni loppuessa korkkasin Weledan herkän ja kuivan ihon Almond-sarjan kasvoöljyn, ja ero entiseen on huomattava. En ole joutunut kertaakaan tuskailemaan lohkeilevasta ihosta tai ärsytyksestä johtuvasta punakkuudesta, vaan ihoni tuntuu ja näyttää todella kosteutetulta ja joustavalta - aivan erilaiselta, mitä yleensä tähän aikaan vuodesta. Lisään aina iltasuihkun jälkeen muutaman tipan öljyä kämmeniini, ja hieron sen vielä hieman kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Ihotuntuma ei tunnu ollenkaan siltä, että se iljakkaasti uisi öljyssä, ja aamulla herätessä kasvot näyttävät heleiltä ja tuntuvat pehmeiltä. Parasta kaikessa, tuote kuluu NIIN hitaasti, että tästä riittää varmasti vielä ainakin yhdeksi talvikaudeksi eteenpäin. Tuoteselosteen mukaan tätä öljyä voisi käyttää myös hellävaraiseen silmämeikinpoistoon, mutta en ole raaskinut hölvätä sitä "hukkaan".. Mutta ehkä joululomalla testaan tuotteen monikäyttöisyyden!

Olen saanut tuotteen PR-firmalta testausta varten ilman kirjoitusvelvollisuutta. Suosittelen tätä niiiiiiiiiiin lämpimästi kaikille kuivuudesta/punoituksesta/tuoksuherkkyydestä/kiristyksestä/mistä ikinä kärsiville, ja ostaisin tämän n. 20€ maksavan tuotteen koska tahansa omasta pussistanikin :)

Kommentit (2)

Nopnop

Itsekin olen huomannut että erilaiset öljyt ja öljyseerumit sopii loistavasti kuivalle ja herkälle iholle, ja niin myös luonnonkosmetiikka yleensäkin :) Käytätkö öljyn päälle vielä jotain kosteusvoidetta vai iltaisin pelkkää öljyä? Laitatko myös aamulla vai jääkö liian öljyiseksi meikin alle?

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Jep! :) Mulla on ennenkin ollut erilaisia öljyjä testissä, mutta toi toimii mulle paremmin kuin mikään aikaisemmin kokeilemani. Imeytyy jotenkin ehkä tehokkaammin, iho on pitempään kosteutettu, ja ihon punaisuus rauhottuu selkeästi. En käytä muuta kosteusvoidetta - tossa pakkauksessa lukee, että sillä voi "rikastuttaa" mitä tahansa muutakin voidetta, mutta itse olen tykännyt käyttää tuota sellaisenaan iltaisin. Mikä on omalla ihollani aivan ennenkuulumatonta, ihoni ei aamulla edes huuda kosteusvoiteen perään, vaan on illan öljyn jäljiltä hyvin kosteutettu myös pesun jälkeen. En ole siis kokeillut tuota meikin alle, vaan laitan usein aamuisin meikin alle perun jälkeen tätä loistavaa Lieracin epäpuhtaan ihon mattamaista kosteusvoidetta, joka on todella kevyt ja jättää _oikeasti_ täysin mattapinnan, samalla ihoa hoitaen. http://www.lierac.fi/?page_id=1033 Suosittelen, tämäkin tuote on aivan loistava!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram