Tunnustus: vaikka olenkin vilpittömän iloinen onnellisesti seukkailevien ystävieni puolesta, kirpaisee pieni mutta tymäkkä kateus date night- hehkutuksia ja some-päivityksiä nähdessäni. Että ihan kivaa voi tämä vapaa ja villi sinkkuelämä parhaimmillaan olla, mutta voisko joku järkätä mullekin kynttiläillallisia tai romanttisia koti-iltoja?

Vaikka mitäpä sitä jäädä surkuttelemaan yhden elämänvaiheen vähemmän hempeitä ominaisuuksia - treffit voi järjestää ihan itse itselleenkin! Tietysti olisi hulppeaa (ja okei - aika paljon pokkaa vaativaa) varata yksinomaan itselleen pöytä kaupungin kuumimmasta ravintolasta, ja illallistaa ihan itsensä kanssa tunnelmallisessa valaistuksessa herkuista nautiskellen. Sitä saattaisi kulinaristiset nautinnot jäädä sivuseikaksi, jos aikansa kuluksi keskittyisi esimerkiksi puhelimen selaamiseen, tai kirjan lukemiseen..

Aina ei tarvitse poistua kotoa, tai valmistella mitään kovin erikoista luodakseen rentouttavaa iltaa itselleen. Siispä suosittelen jokaista sinkkua - ja miksei seukkailevaakin - pyhittämään toisinaan illan ihan vaan itsensä hellimiseen, omien seinien sisällä. Resepti tunnelmalliseen iltaan á la Vivve Valpuri on seuraava:

1) Skippaa kerrankin treffi-illan asukriisi, ja sujahda mukavimpaan pyjamaasi/pieruverkkareihisi/aamutakkiisi. Asustautumisesta on turha ottaa stressiä, koska ainoa hipiääsi ihaileva olet sinä itse.

2) Valitse tunnelmaan sopivaa viihdettä. Toisinaan katkeransuloiset kyynelehdintä-draamat ovat parasta katseltavaa, toisinaan kömpelön hauska hömppää tarvitaan aivojen narikkaan lähettämiseksi. Kerrankin leffavalinta on sinun, ja sellaisena iltana kannattaakin kaivaa naftaliinista ne pätkät, joille kikatat tai nyyhkytät muiden silmien huomaamattomissa.

3) Illan viihteeksi riittää aivan hyvin laadukas tv-viihde tai leffa, mutta jos olet yhtä malttamaton mitä minä, kannattaa jotain pientä puuhaa varata sivutoimeksi. Pieni manikyyrihetki tai vaikka neulominen sujuu näppärästi samaan syssyyn, viemättä liikaa huomiota leffaviihteeltä.

4) Älä koske puhelimeen! Toistan, ÄLÄ KOSKE PUHELIMEEN! Insta-feedin selaus ja Tinderin swaippaus saattaa olla mukavaa puuhaa iltojen ratoksi, mutta jatkuva somessa roikkuminen on kaukana rentouttamisesta. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, ja laita tunnelmaa häiritsevän näpräyksen sijaan puhelimesi luomaan romanttista tunnelmaa tähtitaivaan tai loimuavan takkatulen muodossa. TV Mixin The ultimate romance- appi on osoittautunut tähän tehtävään loistavaksi; sen avulla saa näytöllisen verran romantiikkaa siihen hetkeen, johon sitä tarvitaan - yksin tai seurassa. Takuuvarmat hihitykset tarjoava appi löytyy joko hakemalla app storesta tv mix, tai vaikkapa tästä linkistä.

5) Hyvät eväät. Olit sittten duona tai soolona, eväät tekevät illan kuin illan. Unohda hetkeksi viherpirtelöt ja lautasmallit, ja nauti paheellisesti suosikkiherkkujasi.

Parasta itsensä deittailussa on sen vapaus. Valitse itse, haluatko laittautua itseäsi varten parhaimmillesi, tai viettää iltaa hiukset sotkunutturalla. Kompromissit leffavalinnasta voi unohtaa yhdeksi illaksi, ja kerrankin joku ei ole napsimassa sinun kulhostasi. Hektisen arkipäivän päätteeksi oli taivaallisen ihanaa sujahtaa mukavaan silkkipyjamaan ja kotoiseen neuleeseen, fiksata pitkän kaavan mukaan kynnet edustuskuntoon, ja nauttia virtuaalisen takkatulen loimusta kera karkkikulhon ja klassikkosarjan. Vahva suositus! Blogin kautta testiin saatu TV Mixin uusi Romance-pussi oli erinomainen sekoitus hedelmää ja lakua, ja katosi (omaan) kitaan verkkaisesti Carrien ja kavereiden iki-ihanaa sinkkusekoilua katsellessa.

Aina parisuhteessa olevia muistutetaan säilyttämään suhteissaan romantiikka ja toisten hemmottelu, mutta minusta ihan yhtä tärkeää on peräänkuuluttaa sinkkuna elävien arkipäivien piristystä. Jokaista ihmissuhdetta täytyy hoitaa, myös suhdetta itsensä kanssa! Tarjoa siis itsellesi irtiotto arjesta ja sovituista menoista, ja pyhitä vaihteeksi aikaa ihan vain sinua varten.

*yhteistyössä TV Mix

Kommentit (2)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram