Ah - en tiedä mistä aloittaa! Ehkä monottamalla itseäni naamaan pienistä epäilyistäni josko työ/lomareissu Aarhusiin olisi lähtemisen arvoinen, sillä olihan se. Aivan mielettömät kaksi päivää takana, kameran muistikortti täyteen räpsitty, univelkaa sata tuntia tuliaisena kotikylään, mutta todellakin monta kokemusta ja luomoavaa korttelia kokeneena ja eksyneenä rikkaampana. Aarhus osoittautui todelliseksi helmeksi, josta tulen kirjoittamaan ainakin kaksi reissupostausta - ihan ympäripyöreän kaupunkiesittelyn, sekä shoppailusuositukset. Jälkimmäistä tuli poikkeuksellisesti harjoitettua antaumuksella, minkäs teet kun Tanskanmaalla sattuu olemaan ylivoimaisesti paras kattaus skandi-tyyliä fiilistelevälle sopivia putiikkeja..

Matkalaukkuun tärkeimmät, eli hattu, vaihtokengät, maailman ihanin kosteusvoide & akku täyteen ladattu läpperi. Samsoniten Cosmolite, jonka sain PR-toimistolta "läksiäislahjaksi", on osoittautunut NIIN käteväksi, kiitos minipienen kokonsa ja kevyen rakenteensa. Viikon päästä olenkin vastaavalla reissulla Köpiksessä - katsotaan miten saa neljän päivän kamppeet sullottua mukaan, vai pitääkö raahata Rimowa messiin! Toivottavasti pieni tilaihme on nimensä mukainen, sillä cabin-kokoinen matkalaukku on ainoa jouheva seuralainen pitkille junamatkoille & kaupungin läpi kahlaamiselle.

Ensimmäinen silmäys Aarhusia näytti tältä - miten ihanaa oli nähdä vettä! Stadilaisena tuli ihasteltua merta ja rantaa viikottain, mutta Tanskan sisämaassa ei lampea näy kuin kylpyhuoneen lattialla suihkun sivutuotteena. Suosikkikaupunkejani ympäri maailman taitaa kaikkia yhdistää tuo sama elementti.

..Mutta eipä anneta kaupungin modernien kohtien vääristellä totuutta; Aarhus, tuo tanskan 2. suurin kaupunki, on täynnä toinen toistaan kauniimpia matalia ja värikkäitä taloja, vehreyttä, mukulakivisiä kujia - ja niitä petollisen kutkuttavia putiikkeja ja tunnelmallisia kuppiloita ja terasseja. Kuin Köpis minikoossa, paitsi pikkuisen erilaisella twistillä. Aarhus tuntui ennenkaikkea inspiroivalta paikalta - paikalta, jossa ei todellakaan tarvitse vilkuilla karttaa selvitäkseen saati kirjoittaa osoitteita ylös - kun löytää mieluisan alueen, voi sitä risteillä pikkuruisia kujia pitkin loputtomiin, ilman sen tarkempaa määränpäätä. Aivan parasta matkailussa, sellainen pieni itsensä eksyttäminen. Aarhusin kokoisessa kaupungissa ei kamalan kauan pääse vahingossa kuitenkaan. Vaikka samoja katuja tuli kahdessa päivässä kuljetua ties miten monta kertaa, jäi kuitenkin vahvasti sellainen fiilis, että vielä jäi niin paljon salaisia aarteita löytämättä.

Matkani idea oli siis Vero Modan SS15-kesämalliston muotinäytös sekä illallinen kuudelle kansainväliselle bloggaajalle. Itse tapahtumasta tulee pian postaus, kunhan saan kuvasaldoa vähän kahlattua. Tämä oli ensimmäinen reissu jossa olen ainoana suomalaisena osallistujana, ja oli paikoin aika jännää olla näiden mimmien seurassa, joiden instagram-tilejä seuraa satatuhatta fania, ja jotka päivittävät blogejaa kolmasti päivässä. Hah - olisitte nähneet muiden ilmeen kun 1. kerroin lähinnä KIRJOITTAVANI blogiini 2. kerroin postaavani joka toinen päivä! Muiten tyttöjen seurassa oli kyllä paljon hauskempaa mitä olisin osannut kuvitellakaan - kuvassa kanssani WoodWoodin (<333!!!) liikkeessä muikistelee ihana Norjan ylpeys, June Holm, jonka kanssa uudessa kaupungissa seikkailu oli todella mukavaa.

Maisemien katselu jatkui ihan mielettömässä, lattiasta kattoon HAYllä sisustetussa, hotellihuoneessani, jonne palaisin koska tahansa torkkumaan.. Voi Aarhus, miten minut hurmasit! Onneksi kyseinen "hidden treasure" on vain tunnin päässä kotiovelta, ja paluuta sinne ei tarvitse odottaa kauaa.

Kommentit (2)

Sanna

Oon jo jokusen hetken blogiasi lukenut mutta koska olen huono kommentoimaan on kommentoinnit jäänyt väliin MUTTA siis ai että! Oot niin ihanan sydämellisen olonen ja ihania kirjoituksia kirjoittava että voisin vaikka vähän ihastua!

Chloe Sterk

Hey, spotted myself on the blog :) (the socks LOL)

Was fun with you in Aarhus :)

See you soon XX

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram