Ilmoitin tänään jo töistä kotiin matkalla, että tarvitsen iltaani bloggaamisrauhaa. Mies lupasi lähteä skeittaamaan, että varmasti saan kunnon työrauhan muutamaksi tunniksi. Suuhun kipatun illallisen (kuhafileitä ja uusia perunoita kermaviilikastikkeessa - n a m!) jälkeen ulko-ovi sulkeutui, ja bloggaamishetki alkoi.

Tai no, melkein. Ensin tarkastin Instagramista pari tärkeää juttua, onnittelin kaikkia puolituttuja facebookissa, ja katsoin snäpistä Sephoran peiteaine-esittelyä. Sitten heräsi kutina poistaa kynsilakat ja uudelleenlakata kynnet. Kielsin kuitenkin moisen ajantuhlauksen itseltäni - blogiahan tässä nyt kovasti päivitetään, eikä hoideta kynsiä - ja avasin vihdoin koneen. Cosmon sivuille kirjautuessani mieleni osui miinakenttään, ja huomasin olevani täysin liimattuna lukemaan todella fiksuja artikkeleita, kuten Kardashian klaanin mysteereitä ja Fergien uuden musavideon mammojen esittelyä. NYT RIITTÄÄ!

Sitten muistin bussipysäkillä näkemäni leffajulisteen, ja aamulla metrossa lukemani Nyt-liitteen jutun elokuvissa itkemisestä, missä puhuttiin tuosta nimenomaisesta, todella aneemisen näköisellä leffajulisteella markkinoidusta hollywood-pätkästä. Kerro minulle jotain hyvää, se se oli. ON KATSOTTAVA SEN TRAILERI! Äsken trailerin katsottuani tuli se fiilis, että tästä minun on kanssanne juteltava. Muistatte ehkä joku sen, miten kovasti sekosin katsottuani kaksi vuotta sitten Notebookin? Itkin kuin nälkäinen vauva, ja olin varma, ettei mikään muu elokuva tai asia saa minua yhtä vetisteleväksi. Päätin silloin myös alkaa tietoisen altistamisen tällaisille tunteille, vaikka se vaatisikin hömppäleffojen katsomista. Ja nyt sen päätin - leffaan on mentävä. Mieluiten heti perjantaina, vaikka aamulla. Traileri vaikutti ihan kivalta, mutta pienoisen kulttimaineen itkettäjänä saanut elokuva ei VOI olla huono. Tulen sitten kertomaan millainen se oli, jahka saan siippani narrattua mukaan popcornin avulla. Tässä vielä vahinko kiertämään, eipä kestä kiittää:

Sitten muihin uutisiin! Muuttoon on kolme viikkoa, synttäreihin kaksi. Olen molemmista niin lapsellisen innoissani, että jokaisena hetkenä jota en ole viettänyt töissä, olen haaveillut yhdestä tai toisesta. Ajattelin ostaa itselleni syntymäpäivälahjaksi hyvän silitysraudan, sellaisen, jolla voisi höyryttää vaatteita. Toinen toiveeni on se, että joku kutsuisi minut leipomaan mokkapaloja ja katsomaan Titanicia.

Aattelitteko mennä katsomaan tämän? Mikä elokuva itkettää eniten ja mikä mun kandeis katsoa? Lukeeko kesällä kukaan blogeja?

Kommentit (8)

Mimma

Okei nyt on myönnettävä että oon katsonut tän elokuvan jo netistä streamina, I know how lame! :D itketti kyllä. Mutta tätäkin leffaa enemmän itkin The Choice leffassa, mikä myös suht uusi elokuva. Ja kaikkein eniten ikinä sellaisessa kuin A walk to remember. Suosittelen molempia :)

niiskuneiti

Huhh ku vaikuttaa ihanalle leffalle! The fault in our stars, kannattaa varata kasa nenäliinoja, varma itku viimeisen tunnin ajan :)

Marikak

Siiis tää kirjana on niin järkyttävän hyvä, koukuttava ja itkettävä! Vähän pelonsekaisin tuntein menossaa kattomaan leffaa, koska no kirjat on aina parempia :D eli suosittelen kirjaa erittäin lämpimästi! Ja kirjana on tullu jo jatko-osa, joka ei kyllä hävinny edelliselle -yllättävää kyllä- oikeestaan ollenkaan!

Mona

Moikka!
Varoituksen sananen; minä KOVANA itkeskelijänä luin ko.kirjan, sillä sen luvattiin itkettää ja naurattaa kaikkia!
Nautin kirjasta ihan niinkin paljon, että ahmin perään heti jatko-osankin, mutten kyllä itkenyt.
Mä aloin jopa kyseenalaistaa itseäni ihmisenä, mutten vaan kokenut minkäänmoista liikutusta, vaikka koskettava ja ihana tarina onkin!
Toivon todella, että elokuvan muodossa tarina saisi kyynelehtimään ;)

Minna

No niin kiitos heti tuli tippa linssiin. En todellakaan aio mennä katsomaan tätä leffaan, katon sit kotona niin saa parkua omassa rauhassa muita häiritsemättä. Mua meinaa kyllä joskus itkettää ku katon Masterchefiä eli vissiin vähän herkkis! :D Theory of Everything oli kans yllättävän itkettävä ja hyvä leffa.

Lellu

Moikka! Postaukseen mitenkään liittymätön kommentti tulossa. Oon luultavasti lähdössä aupairiks Brisbaneen. En tiedä maasta mitään, ikinä oo käyny enkä ketään tunne. Perhe-elämän lisäks totta kai haluisin lähtee seikkaileen ja tutkiin paikkoja. Sää oot ollu Australiassa, ootko Brisbanessa? Yleisesti, onko helpohko tutustua siellä paikkoihi ja ihmisiin jos on perus sosiaalinen tyttö. Tottakai fb-ryhmistä löytäis varmaan vertaistukee, mutta onko mitään erityisiä vinkkejä?

Immu

En normaalisti itke elokuvissa koskaan. Tämän kävin katsomassa viime viikonloppuna ja kyynelehdin vuolaasti. Ja nauroin kyllä yhtä paljon kuin itkinkin. Iso, iso suositus siis tälle! Vedenkestävä ripsari on ehdoton, ja nenäliinat mukaan.

Vierailija

Oli tää aika itkettävä. Olin toki varautunut siihen. Eikä tämä ole mitään verrattuna kaikkien aikojen itkettäjään - sun pitää ehdottomasti katsoa "Minun Afrikkani". Alkaa melkei itkettää pelkkä ajatuskin.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram