Ja tässä seuraa toinen nivaska vastauksia kysymyksiinne! Huomasin, että niitä oli vielä niin runsaasti, että pilkoin näistä vielä kolmannenkin osan, jossa vastaan vaatteisiin liittyviin kysymyksiin sekä niihin, joita en osaa muuten luokitella. Pitemmittä puheitta, tässä suosikkijuttujani!

Lempparileffat?

Lost in translation, Ylpeys ja ennakkoluulo, Napoleon Dynamite, American beauty, Walk the line, Wild, The Notebook, oikeastaan kaikki musikaalit, Disneyleffat ja kaikki missä on Steve Carell.


Lempparisarjat?

Dragons Den Canada, Ihmebantu, Siskonpeti, Narcos, Office USA, SATC, True Blood, Catfish, kaikki kotimainen paskareality & kaikki eläin-, toinen maailmansota -& huumedokkarit. Juuh elikkä sellasia..


Mitä tilaat Nepalilaisessa ravintolassa?

Butter chicken tai jotain tosi tosi inkivääristä lammasta.


Punavuoren top 3?

Maapähkinävoi-cupcake Brooklyn cafessa, Punavuoren Ahvenen halvat punkkupullot ja Party Aliaksen pelaaminen, We Got Beefin tanssilattia.

Oletko ihastunut tai rakastunut nyt?

Kyllä olen.


Mikä on sun mieleisin alkoholijuoma?

Tuhti punaviini, Amaretto sour, karpalolonkero.


Kreisibailaus vai yksillä käyminen?

Kolmilla käyminen. Välillä, sanotaanko vaikka pari kertaa vuoteen, on mukavaa bailata aamuun asti, kuten Berliinin lomallani tein, mutta useimmiten viihdyn muutaman lasillisen äärellä. Tuntuu niin kreisiltä ajatella miten paljon sitä halusi ja jaksoi kännätä ja bilettää nuorempana, ja nyt humalatila on oikeastaan enemmänkin rasittavaa. Sellainen hiprakka on parasta, jossa just ja just uskaltaa laulaa Vicky Rostia karaokessa, kuten viime perjantaina.


Millainen on paras ystäväsi?

Kaikkia parhaita ystäviäni yhdistää aika samankaltaiset seikat. He ovat kaikki rohkeita, kannustavia, rehellisesti omat mielipiteensä ilmaisevia hullunhauskoja ja ystävällisiä naisia, joista jokaiseen luotan sataprosenttisesti. Parhaat ystäväni viihtyvät hyvän ruoan ja viinin ääressä, tykkäävät järkätä juhlia ja illanistujaisia, ja ovat puhelimen päässä milloin tahansa.

Millainen olet itse ystävänä?

Kysyin tähän eilen rehellistä mielipidettä kahdelta  sydänystävältäni, jotta saisin rehellisen vastauksen, enkä mitään oman sädekehäni kiillotusta.. Täytyy kyllä tunnustaa, että pikkuisen tuli kyynel silmään näistä..

"Vivian on ystävänä sellainen, jonka kanssa ei tule koskaan tylsää! Oli se sitten kotisohvalla, Biiffin tiskillä tai Köpiksen kortteleissa. Vivian muistaa aina kysyä kuulumiset ja muistaa mistä puhuttiin viimeksi. Vivian on tarkka kuuntelija ja aidosti kiinnostunut. Kierrokset nousee helposti sekunnista nollasta tuhanteen ja meillä usein meno äityy aivan holtittomaksi käkätykseksi - sekään ei kuitenkaan onneksi tarkoita etteikö Viivin kanssa voisi jutella myös syvällisiä ja perata elämän pieniä ja suuria iloja, kysymyksiä ja murheita. Ja loppukaneetiksi klisee: vaikka aikaa olisi viime näkemästä kulunut, on Viivin kanssa helppo napata taas kiinni siitä mihin viimeksi jäätiin."

&

"Paras mahdollinen. Lojaali ja luotettava, jolla on jokaiseen ongelmaan jotain helpottavaa sanottavaa, vaikka itse ongelmaan ei edes olisikaan mitään ratkaisua, niin sinulta kuulee aina jotain kannustavaa sanottavaa, että olo helpottuu. Sellainen, kenelle haluaa aina puhua jos jotain tapahtuu, koska jos se on jotain hyvää niin olet super onnellinen ystäviesi puolesta, ja jos se on jotain pahaa, niin ainakin olo helpottuu kun saa kuulla Viivin viisaan mielipiteen. Ja aina kun tuntuu ettei ehkä kaikki mene aivan putkeen, niin voi luottaa siihen, että Viivi muistuttaa pyytämättä mikä kaikki sinussa on hyvää. Tietysti myös kaikista hauskin tyyppi, ja asioille voidaan nauraa kaksin kerroin. Voi myös aina luottaa siihen, että Viivi toivoo ystävilleen vain kaikkea parasta ja uskoo heidän ansaitsevan pelkkää hyvää, koska hän on vain niin ihana ja sydämellinen. Toivoisin että kaikilla maailman ihmisillä olisi edes yksi kaltaisensa ystävä, koska yksi sellainen on parempi kuin miljoona keskivertoa ystävää."

En ehkä kestä. Sibalia silmissä. Minulla on parhaat ystävät. <3

Paras hankintasi ever? Voi olla muotiin tai kotiin liittyvä esine.

Top 3: Hyvä nahkatakki. Balenciagan musta city-laukku. Tempurin tyyny.

Rakkain esineesi?

Mulla on tavaraan noin niinkun yleensäkin pikemminkin tykkäyssuhde kuin rakkaussuhde. Mikään tavara mitä omistan ei ole korvaamatonta. Mutta vastataan nyt kunnolla. Rakkainta on vanha kissapehmoleluni Kisumisu, jonka sain tuliaisena joltain faijan reissulta ollessani pikkutyttö. Se on aivan kuopalle halailtu oranssi kisu, nyttemmin koirien unikaveriksi annettu. Muistan elävästi miten tohkeissani olin kun isä palasi reissusta ja antoi tuon tuliaiskissan. <3Enemmän käytössä olevista esineistä on pakko tylsästi sanoa puhelin, läpperi & paperikalenteri. Ilman sitä trioa en pärjäisi arjesta.

Paras lapsuudenmuistosi?

Rakastin sitä kun synttäreiden aikaan mentiin Stockmannin leluosastolle, ja sain valita yhden minkä tahansa lelun. Se oli aivan parasta. Muistelen lämmöllä myös jokaista ulkomaanmatkaa perheen kanssa, jota teimme jo sillon runsaasti. Ja se, kun uusi Disney-video ilmestyi, ja ostettiin kotiin herkkuja ja katsottiin sitä yhdessö olkkariin rakennetusta majasta! Oikeastaan kaikki hetket, kun on saanut puuhailla koko perhe yhdessä ovat jääneet parhaiksi muistoiksi. Lapsuuteni oli kyllä hyvin onnellista ja hauskaa <3

Piditkö koulusta?

Pidin, todella paljon. Suosikkini oli aina kirjoittaminen, kuvis ja historia, lukiossa elämänkatsomus, filosofia ja psykologia.

Mitkä ovat top3 ravintolat & kahvilat Helsingissä?

RAFLAT: Hoku, La Maison ja Kampin Sushibar & Wine.

KAFFELAT: Brooklyn Cafe, Cafe Success ja Stockan tuulikaapin Robertsin take away triplalatte habanero-paahdolla laktoosittomaan maitoon. AH!

Kuinka usein urheilet?

Pyrin pitämään jokaisen päivän sen verran aktiivisena, että pysyn virkeänä ja kuosissa. Pyöräilen tai kävelen kaikkialle. Sen lisäksi Tanskassa ollessa käyn salilla tekemässä kuntopiiriä tai jumppaamassa ryhmäliikuntahässäköissä 2-4 kertaa viikossa. Siis hyvänä viikkona. En pidä urheilusta, mutta pidän siitä, miten hyvin jaksan sen avulla.

Mitä ruokaa inhoat tai jätät ainakin siististi lautasen reunoille?

Ravut ja äyriäiset ja mäti on ihan kamalaa kuraa, myös sianliha jää koskematta kokonaan. Inhoan myös sisäelinruokia yli kaiken. Ja lämmitetty ananas. Ja hernekeitto!

Mitä tilaat baarissa?

Yleensä aina punkkua, samppanjaa jos fygyissä, karpalolonkeroa karaokebaareissa, amaretto souria classyissä kuppiloissa.

Haaveiletko koko elämän mittaisesta rakkaussuhteesta?

Niinno, kyllähän tässä on jo runsaat 25 vuotta vierähtänyt... Mutta joo, haluaisin olla tässä suhteessa multiin asti. 

Haluatko tulevaisuudessa asua ulkomailla vai Suomessa?

Sekä että! Luulen että seuraavaksi tulen olemaan pitemmän hetken Suomessa, mutta vielä joskus haluan asua ulkomailla. Tai ainakin jatkaa ahkeraa matkustamista.


Missä maassa voisit kuvitella asuvasi loppuelämäsi, jos Suomi ei käy vastaukseksi?

Tanskassa (mikä shokkiuutinen LOL), Saksassa, Australiassa.


Vietätkö paljon aikaa täysin yksin, myös ilman puhelimen sosiaalista maailmaa? Mitä teet silloin?

Vietän, etenkin täällä Tanskassa, jossa sosiaalinen elämä on melko suppeaa. Silloin luen kirjoja, maalaan vesiväreillä, lakkaan kynsiä, kokkaan pitkän kaavan mukaan, leivon banana breadia, käyn lenkillä juoksemassa ja kävelemässä, kirjoitan pöytälaatikkoon, harjoittelen laulamista (HAHAHA) ja järjestelen kaappeja. Minulle yksin olo on elinehto, ja sisälläni oleva erakko on ehkä keskimääräistä suurempi. Koen sen itse niin, että yksin ollessa prosessoin kaikki ajatukset ja lataan akkuja, ja sen takia ihmisten seurassa jaksaa sitten täysillä olla aurinkoinen ja läsnä. Ennemmin välillä sukeudun kokonaan erilleni muista ja rentoudun kuin pyörin jatkuvasti ihmisten seurassa tiuskimassa. Huomaan ainakin itsestäni sen, että ilman omaa häiriötöntä aikaa muutun kiukkupussiksi. Parempi siis välillä tietoisesti relata ihan yksin!

Kommentit (7)

Jossutii

Nää on ihan parhaita kun voi tunnistaa itsensäkin bloggareista :D Lämmitetty ananas ja possunliha - komppaan täysin! En muutenkaan tajua kuka hitto keksi laittaa hedelmiä ruokaan. Eikö niitä voi syödä vaikka jälkkärinä sen sijaan, että pilaisi hyvän ruoan niillä? Lämmin mandariini, ananas - hell no.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahahaha, AIVAN!!! Salaatissa hedelmät menee (siis kylminä HUOM) mut muuten suolaisessa ruoassa ei nappaa. Ihanaa että on hengenheimolaisia :D

Marja

Vivian voitko kertoa oman näkemyksesi siihen, että miksi kööpenhaminalaiset ovat niin trendikkäästi pukeutuneita? Asun etelä-Ruotsissa ja aina vieraillessani Kööpenhaminassa, en voi kuin ihmetellä, että kuinka kauniisti pukeutuneita ihmiset siellä ovat. Varsinkin nuoret! :D

Pukeutuuko tanskalaiset ylipäätään tosi hyvin vai onko näin vain pääkaupunkiseudulla? :D

Henni

Olis kiva lukea Vivian sun analyysi köpisläisten pukeutumisesta! Mitkä on ne tanskalaisen tyylin kulmakivet ja erityispiirteet mihinkin vuodenaikaan, pinnalla just nyt jne.? Haluaisin omaksua samaa tyylikkyyttä omaan pukeutumiseen. :)

Ootko muuten nähny Cowspiracy-dokkaria?

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mahtavia postausideoita, teen tuosta postauksen tai muutaman - kiitos!

En ole katsonut Cowspiracy-dokkaria. En ole vielä valmis sen katsomiseen, tiedän että tulen ahdistumaan siitä niin paljon, enkä ole ihan vielä valmis siihen masennukseen :D

Katri

Mä kyllä tahtoisin sun kanssa kahville! Epäilen että olis monia aiheita joista puhua. Ja, itsetehty butter chicken ja valkosipuli naan, mmmhhmmh....

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram