On ehkä tullut aika päivittää suosikkimeikkien kirjo, niin paljon hyviä uusia tuotteita on jäänyt jokapäiväiseen käyttöön. Kuten moni tietää, etenkin lähipiirissäni, olen todella paha kosmetiikkahamsteri. Etsin jatkuvasti parasta versiota tuotteesta X tai Y, kaikki uutuustuotteet ja innovaatiot saavat minut hihkumaan innosta, ja olen enemmän kuin innoissani puhumassa meikeistä ja kynsilakoista kenelle tahansa joka vaan jaksaa kuunnella.

Kyltymättömästä kokeilunhalustani huolimatta olen myös todella uskollinen niille muutamalle niinkutsutulle HG-tuotteelle, joista en luovu millään. Niistä tulee sitten seuraavaksi listaus, sellaiset kun tuntuvat niin monia kiinnostavan!

1. Beauty Blender *

Tuo vaahtomuna on houkutellut minua siitä lähtien kun jossain youtube-pätkässä sen näin. Olen metsästänyt sitä Lontoosta, Ruotsista sekä viimeisimpänä Köpiksen Sephorasta, mutta mikä lapsenomainen riemu minut valtasikaan kun SUOMESTA löytyi kauan haaveilemani apuväline meikkipohjan luomiseksi, suurkaupunkien meikkilaarien jättäessä minut nuolemaan näppejäni. Sain tämän testiin maahantuojalta, ja voi a-p-u-a! Meikkirutiinini menivät kerralla uusiksi. Olin todella skeptinen tämän toimivuudesta, mutta jälki puhui puolestaan. En ole ehkä koskaan lähettänyt yhtä monelle ystävistäni lähikuvia meikatusta naamastanne KATTOKAA NYT TÄTÄ OMG- teksteineen.. Ja joo - oma postaus naamalähäreineen on jo luonnoksissa, tähän en ala niitä mahduttamaan. Hinta on tietääkseni hieman alle parinkympin? Lupaan tarkastaa asian & myyntipaikat BB:lle omistettuun postaukseen!

2. Lumene Longwear Blur Foundation

Elle-gaalan goodiebagista löytynyt Lumenen uutuustuote herätti niinikään minussa pientä skeptisyyttä aluksi. Olen kuultavien ja mahdollisimman luonnollisten meikkipohjien ystävä, ja sana "blur" ei yleensä kuvaa haluamaani lopputulosta.. Tartuin kuitenkin tuubiin, sillä Lumenen muut meikkituotteet (CC-voide on varmasti ikuinen rakkauteni, etenkin kesään!) ovat vakuuttaneet minut täysin. Ja oivoi, pahoittelen jo nyt koko postauksen superlatiivien ylikulutusta, mutta tämä meikkivoide on LOISTAVA! Se levittyy todella helposti sormin, peittää ohuellakin kerroksella todella hyvin ihon sävyn epätasaisuuden, ja pysyy erinomaisesti. Sen jälki on jotain mattaisen ja kuultavan välimaastoa, eli käytännössä ajatellen tarpeeksi peittävää yökerhon tanssilattialle (lol jollaisessa kävin viimeksi ehkä heinäkuussa, mutta se ei toki liity tähän.. :D) mutta tarpeeksi luonnollinen niihin päiviin, jolloin ohjelmassa on vain piipahdus kirjastoon. Etenkin edellämainitun, jumalaisen vaahtomunan, kanssa käytettäessä tämän pinnasta saa todella ohuen, ja todellakin nimensä mukaisesti kuin photoshopatun näköiseksi meikatun. Hintaa taitaa olla jotain 15€ kieppeillä, eli minusta enemmän kuin kohtuullinen laatuunsa nähden. Riittoisuus vaikuttaa "normaalilta", ei siis mitään ihmeainetta jolla peittää koko kasvot yhdellä nuppineulan kärjellisellä, muttei myöskään mitään kertakäyttökamaa.

3. BareFaced Beauty Mineral Foundation *

Minun ja mineraalimeikkien suhde ei alkanut ruusuisesti vuosia sitten Australiassa, jolloin niitä blogien innoittamana ensimmäisen kerran ostin. BareMineralsin meikkipohja ihmeellisine "sekoita tätä sutia tuhat kertaa naamaasi ja sit toiseen suuntaan ja kopauta lisää"- ohjeineen oli liian avaruustiedettä minulle, enkä kokenut lopputuloksen olevan minkäänmoisen hekutuksen arvoinen. Kun näiden luonnonmukaisempien meikkien maahantuoja kysyi halukkuuttani antaa toisen mahdollisuuden mineraalipohjille, tivasin skeptisenä onko tämänkin moskan kasvoille saaminen jotain sata niksiä vaativaa yli-ihmisten puuhaa. Minulle vakuutettiin tämän olevan vain parilla sipaisulla naamalle levitettävissä, joten tartuin haasteeseen. Nyt seuraa sitten se hehkutus: EN VOI ELÄÄ ILMAN TÄTÄ! Tämä taikajauhe on todellakin kymmenessä sekuntissa naamalle sivelty tuolla jumalaisen pehmeällä pensselillä (peitän ensimmäisenä silmänaluset ja mahdolliset näpyt voidemaisella peiteaineella), ja toisin kuin nestemäiset meikkivoiteet, tämän tuotteen jälki iholla paranee vain päivän mittaan käytössä. BFB:n meikkipohja on minulle ehdoton valinta silloin kun on kiire, kun haluan todella luonnollista mutta tasaista jälkeä JA kun matkustan tai yökyläilen. Minulla on kahdesta omistamastani sävystä sekoitettuna aina minikokoiseen purnukkaan kulloinkin iholleni sopiva sävy, enkä tarvitse silloin peiteaineen ja siveltimen lisäksi muuta mukaan meikkipohjan luomiseksi. Puuterimainen pinta on mattainen, mutta mineraalimeikkien tapaan kauniin kuultava. Tykkään sekä nestemäisestä että tästä puuterisesta pohjasta yhtä paljon, ja käytän molempia fiiliksen mukaan joka päivä vaihdellen. Parikymppiä maksava purnukka sisältää 10g tuotetta, ja nyt runsaat 3 kuukautta tätä käyttäneenä voin sanoa tämän olevan uskomattoman riittoisaa. Näyttää siltä, kuin purkeista ei olisi käytetty jauhetta laisinkaan!

4. Yves Rocher kulmakynä

#kulmakarvaobsessio. Mulle kulmien meikkaaminen on suurien mutta koloisten kulmakarvojeni takia yhtä arkipäivää mitä hampaiden harjaaminen aamulla, ja niinäkin päivinä jolloin kuljen "meikittömässä meikissä", on kulmakarvojen muotoilu ehdottomuus. Parhaan kulmakynän metsästys on ollut todella haastavaa, ja voisin sanoa kokeilleeni oikeastaan kaikki jotka Helsingistä on saatavilla.. Käytin vuosia IsaDoran harmaanruskeaa kulmakynää, mutta tämän YR:än kynän rinnalla se kului huomattavasti nopeampaa tahtia, ja sävy ei ollut aivan yhtä täydellinen mitä tässä. YR:n kynästäni sävy on 2./Cendré, ja se on yksinkertaisesti TÄYDELLINEN. Nyt käytössä oleva kynä on jo kolmas jonka olen ostanut - se puhukoot puolestaan! Hinta taisi olla yhdeksän euroa.

5. NARS Brow Gel

#samakuedellinen. Yhtä tärkeää mitä kulmien värittäminen ja muotoilu, on myös halutun muodon säilyminen koko päivän. NARSin kulmakarvageeli tuli luottotuotteekseni Annan suosittelemana, ja olen ollut myyty ensipyyhkäisystä. Kulmageeli antaa sävyä niukasti, ja tekee kulmista todella luonnollisen "mattaiset", ja pitää ne muodossaan todella hyvin. Plussaa myös todella hyvästä, kärkeä kohti kapenevasta harjasta, jolla pikkutarkka meikkaus onnistuu helposti. Ongelmani kulmien kanssa on naamalle heilahtelevat hiukset, jotka saavat niitä suttuun. NARSin jankki pitää jokaisen haituvan millilleen paikallaan, ja tuubi on kestänyt jo todella pitkään jokapäiväisessä käytössä. Hinta oli pikkusen päälle 20€, sävy Athens, ja esimerkiksi NARSin nettikauppa toimittaa Suomeen.

6. Benecos Natural Kajal *

Luonnonkosmetiikan maahantuojalta sain mineraalipohjan lisäksi muutaman muun tuotteen testiini, josko niistä olisi vastusta synteettisemmille kanssasiskoilleen, joita olen tottunut käyttämään. Vaalea sisäkajal on ennen kuulunut itselläni kategoriin turhake ja YÄK, sillä en tiedä juuri pahempaa meikkimokaa kuin hohtavan valkoisena paistavat silmänrajaukset.. Tämän kynän positiivisin ylläri oli sen luonnollisempi sävy, joka "White"- nimestään huolimatta on korkeinkaan luonnonvalkoinen, eikä hyppää yhtä paljon muusta meikistä. Tämä on kyllä mitään maailman valokynääkin tehokkaampi tapa freesata ja avata katsetta! Etenkin väsyneet ja punoittavat silmät ovat kuin uudet tämän sipaisun jälkeen - olen koukussa. Hintaa tällä kynällä on pikkusen päälle 4€ (!!), ja tämähän ei kulu millään. Täydellinen tuote.

7. MAC Eyeshadow ORB Satin

MACin luomivärit ovat hyviä, se on muutamaa huonompilaatuista poikkeusta lukuunottamatta fakta. Tykkään muutenkin MACin tuotteista kovasti, mutta huulipunien ja siveltimien lisäksi en ole tätä luomiväriä ennen löytänyt yhtä korvaamattoman hyvää tuotetta. ORB on ihonvärinen ja mattainen luomiväri, eli suomeksi supertylsä, eli SUPERHYVÄ. Etsiydyin tämän tuotteen pariin kulutettuani Urban Decayn Naked basics- paletin vaalean mattaluomivärin W.O.S:in täysin kuopalle. Monta korvaavaa matta-swaippausta myöhemmin löysin ORBin, joka on nyt korvannut tarpeen sille koko luomen yleispätevälle freesaajalle. Tämä toimii arkipäivinä Naked basics- paletin ruskeiden sävyjen kaverina sellaisenaan, mutta on myös erinomainen pohja esimerkiksi klassiseen, tummaan smokey eye- meikkiin. Tämä ei näytä luomella oikeastaan miltään - paitsi siltä, että luomesi ovat maailman tasaisimman sävyiset, freesit ja huolitellut. Mitähän nämä maksaa, olisko 15€? Kulumisesta ei ole vielä suuria merkkejä, tuote nimittäin levittyy todella hyvin ja riittoisasti.

8. Lumene Raspberry Miracle Eyeliner *

Eyelinerilla väkerretty kissasilmärajaus on se meikkilook, jonka maalaan kasvoilleni 99,9% ajasta. Eyelinerin tärkeys - tarpeeksi tumma ja hyvin pysyvä sävy, helppo levitettävyys sekä riittoisuus - on siis suuri asia meikkileikeilleni. Lumenen tussimainen eyeliner on miellyttävän napakka, kärki tarpeeksi pitkä ja ohut, ja sen pysyvyydessä ei ole moittimista. Tarkkaa jälkeä hyvin helposti tekevä tussi on valintani etenkin kiireessä, kun haluaa kerralla täydellisen rajan, ja aivan ripsien tyveen. Tämä on todella hyvä perustuote, ei vieläkään se täydellisin kaikista, mutta useaan kertaan uudelleen ostamani helppo ja luotettava työkalu. Toivoisin värin olevan vähän märempi ja tummempi, mutta päättymättömän etsinnän ajan palaan tähän aina yhtä tyytyväisenä. Hinta about 13€, eli peruskauraa.

9. Benefit They're Real!- ripsiväri

Koska lukioajoilta (!)  asti käyttämäni Lorealin Telescopic oli väliaikaisesti loppu, päätin kokeilla jotain uutta. Taisin löytää tämän googlaamalla "best mascara"- tyylistä, ja lukuisat nettisivut, blogit ja youtube-pätkät ylistivät tätä kumipiikkistä ripsiväriä maailman parhaaksi. Sephoran kautta kotiin ja testiin, ja kuulkaa! Tämä ripsiväri on todella, todella hyvä! Se levittyy helposti sekä ylä- että alaripsiin, sekä molempiin reunoihin. Sillä saa siveltyä ohuen ja huomaamattoman kerroksen, mutta sen taika piilee erinomaisessa kerrostettavuudessa. Ripsiin saa todella volyymiä ja pituutta sutimalla tätä useita kerroksia, ja itseältäni eniten kiitosta saa se, että tämä mascara myös pitää taivutukset, vaikka massaa lisäisi. Se ei myöskään suttaa kulmaluutani toisin kuin Lorkun teleskooppi, joten olemme toistaiseksi rakastunut pari Benefitin palkitun hittiripsarin kanssa. Mainittakoot vielä se, että netin arvosteluissa moni valitti tämän n. 20€ maksavan ripsivärin olevan hankala irroitettava. Wtf? En ole huomannut vastaavaa ollenkaan, vaan ihan normaalin silmämeikin tapaan pyyhkiytyy pois silmämeikinpoistoaineella ja vanulla poistettuna. Lieneekö muilla ollut välineinä sitten vain vettä...

 

Onko teillä uusia meikki-ihastuksia, kiinnostaako Beauty Blender, mikä on suosikki-eyelinerinne?

 

 

*= saatu blogin kautta kokeiluun

Kommentit (14)

Marsu

Mitä silmämeikinpoistoainetta käytät? Minusta They're realin poistaminen on älyttömän vaikeaa, käytössä ollut mm. Sephoran ja Lumenen silmämeikin poistoaineet.

ElinaTammi

Tuo Benefitin they're real on todellakin ehdoton ehdoton ehdoton tuote! Maailman paras. <333333 (saan kai purkaa rakkauttani perjantain kunniaksi kommenttiboksiisi!!)

Battery

Paras tuote (ei tosin meikki, mutta pakko mainita) omissa kauneusrutiineissani on näin talviaikaan Body shopin hamppu kasvorasva! Pintakuiva ja talvella jopa hilseilevä iho ei oo koskaan ollu näin hyvässä kunnossa. Meikkivoiteista paras on ehdottomasti paljon hehkutettu Lancomen teint miracle. Parempaa ei vaan ole! Ainakaan tullut vastaan :)
Suosikki eyeliner on lumenen raspberry miracle eyeliner. Saa helposti ohuen ja tarkan rajauksen.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Ooh, pakko kokeilla! Mulla nimittäin on niiiin kuiva naamataulu aina talvisin, ja mikään ei tunnu riittävän.. Kiitos vinkistä!

Jennaaa

Paljastan silläkin uhalla että jään ilman:meikkisienimunia bongattu Ruohonjuuresta! Meinasin ostaa, vielä jäi hyllyyn.

lele

Heimoi! Mua kiinnostais tietää että mistähän noita Barefaced Beauty mineraalimeikkejä voi ostaa?:) Oon kokeillu baremineralsia ja sen lisäks yhtä toista mineraalimeikkivalmistajaa mutta ensimmäisen suhteen oon skeptinen brändin vaikutuksesta hintaan laatuun niinkään vaikuttamatta ja jälkimmäiseen en oo ollu ihan niin tyytyväinen.. Eli nyt mielelläni sun kommenttien perusteella otan tän vielä testiin!

Ja hei, sulla on tosi viihdyttävä blogi!!! Oon kyllästyny perinteisiin asukuvablogeihin, joissa sama asu 20 eri kuvakulmasta, niin tämä on täydellistä vaihtelua! Oon ite muuttanut kolme vuotta sitten Ruotsiin Uppsalaan opiskelemaan, niin oon tosi ilosena seurannut sun edesottamuksia Tanskassa. :) Nyt oon ehtiny luomaan uuden mukavuusalueen tänne, mutta sun teksteistä tulee mieleen miten kaikki oli vaan NIIN SAIRAAN jännittävää sillon ensimmäiset kuukaudet, ja välillä (oikeastaan aika usein vieläkin) pohdin että minkä lottopotin oikein voitin kun uskalsin lähteä. Niinhän ne sanoo että ulkosuomalaiset tuntee jotain kummallista hengenheimolaisuutta toisiinsa, ja tähän mennessä oonkin ollut about kaikesta samaa mieltä mitä oot muuttoosi ja uuteen kotipaikkakuntaasi liittyen kirjottanu. Ja hei, täälläkin pyöräillään. Vinkki vitosena: osta kumpparit ja sadetakki :D Mun seuraava hankinta on sadehousut;)

Taija

Ihastun tosi helposti mm. kaikkeen mahdolliseen kosmetiikkaan, viimeisin ihastus lienevät tekstuurilakat. Kissansilmänä myöskin 99,9% ajasta kulkevana se oikea liner ei ole vielä kävellyt vastaan, mutta vedenkestävä sen olla pitää. Ja voi, toi paljon hehkutettu muna, jos bongaan sellaisen jostain ni mukaan taitaa lähteä.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram