Musta tuntuu aina välillä siltä, että oon yks maailman suurin draamakuningatar, ja jokainen tunne on VALTAVAN suuri. Ilo on niin riehakasta että vatsa kramppaa ja kyyneleet tihkuu silmistä, suru vetää sängynpohjalle viikoksi, ihastuminen tuntuu hääpäivän aamulta jne. Tämä näkyy varmaan blogissakin - harvemmin kerron mitään ihan kivasta tai pikkuisesta, kaikki mielipiteet ja uutiset ja ajatukset ovat kuin vuodenvaihteen ilotulitus Sydneyssä. Yritän siksi aina vähän väliä muistuttaa itse itseäni kliseisesti sanottuna elämään hetkessä, ja arvostamaan myös niitä pienempiä asioita arjessa. Miksen myös jakaisi niitä pieniä ilonaiheita blogiin? Siitä syntyi idea tähän uuteen "sarjaan", #parastaarjessa

Aion säännöllisen epäsäännöllisesti nostaa tänne jotain yksittäisiä mukavia juttuja, jotka eivät välttämättä mullista koko tajuntaani, mutta jotka ovat niitä pieniä puroja josta onnellisuus minulle rakentuu.

Ensimmäisessä osan haluan omistaa yhdelle itsestäänselvänä pidetylle ilmaiselle ilolle - kirjastolle.

Kirjastot, nuo kunnallisesti rahoitetut tiedon ja opin keitaat, eivät olleet todellakaan vakkarimestojani Stadissa asuessani. Ehei - kävin niissä vain ja ainoastaan lapsena, ja sitten myöhemmin printtaamassa koulutöitä. Sitten tapahtui opiskelijaelämä, ja landelle kirjaston naapuriin muuttaminen. Paitsi että Herningin kirjasto on viime kesänä avannut, todella moderni ja laajan skaalan eri opuksia sisältävä, siellä on myös oma kahvipaahtamo/ravintola/viinibaari. Jos joku nyt hoksaa jonkun yhteyden kirjaston fasiliteettien ja siellä viihtymisen välillä, niin on varmaan aivan oikeilla jäljillä. Mä rakastan mun kirjastoa.

Bibliotekin penkeillä istuskellessa on syntynyt sekä kymmeniä blogitekstejä että lähes jokainen koulutyöni, ja on siellä tullut ihan vaan hengailtua Vogueita ja kirjoja pläräillen. Vähintään kerran kuussa teen myös sellaisen pitemmän kaavan ekskursion, ja haen itselleni pinon luettavaa myös kotiin selailtavaksi. Annan kiitosta lähikirjastoni laajalle valikoimalle englanninkielisiä kirjoja SEKÄ muotialan opuksia, mutta myös erityisesti siitä, että erittäin palvelualtis henkilökunta tilaa myös suomalaisia teoksia lainattavaksi niin toivottaessa. Ihan mah-ta-vaa! Ja kaikki tämä kivenheiton päässä kotiovelta, ihan ilmaiseksi, ihan koska vaan. Niin - kirjastoonhan voi mennä kirjastokorttia laitteelle vilauttamalla koska tahansa!

Kommentit (6)

Vierailija

Itse rakastan kirjastoja, oli se pieni tai iso. Isompi kirjasto parempi, löytyy nimenomaan englannin kielisiä teoksia ja muita opuksia. Kirjastolla aika menee mukavasti, varsinkin koulu tehtävien äärellä. Tällä hetkellä käytän liikuvaa kirjastoa eli bussi-kirjastoa kun asuu keskellä ei-mitään.

Noora

Oo, mä rakastan kirjastoja! Tätä en olis uskonut joskus sanovani, mut niin se vaan on. Jotenki mua kiehtoo se miten yhden katon alta löytyy niin paljon tietoo ja vaikka kuinka monta "eri elämää"! Kouluhommien keskellä on siisti vaan bongata joku kirja ja kattoo mistä se kertoo, esim eilen löysin lehden jonka nimi on Tyyris Tyllerö, enpäs tiennyt sellasta lehtee olemassa olevankaan :-D

ElliVee

Kiitos ihanasta blogistasi!
Olen sua yli 10 vuotta vanhempi ja elän ihan erilaista arkea kuin sinä. Olet kuitenkin pelastanut päiväni monta, monta kertaa!
Olet taitava kirjoittaja ja valloittava persoona! Toivon sinulle kaikkea hyvää elämääsi!

Vierailija

Miten se onkin niin, että landella tulee käytettyä kirjastoa paljon enemmän? Muutin takaisin kotikulmilleni viime kesänä ja käyn kirjastossa välillä monta kertaa viikossakin!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram