Tuleepa 1. ikävä läheisiä 2. kylmä näitä kuvia katsoessa - sain kokea Suomessa todellakin sellaisen winter wonderland- viikon lumikinoksineen ja auringonpaisteineen, mutta myös purevine pakkasineen. Oli niin saakelin kylmä muutamana päivänä että olen melko varma huulieni rohtuneen pysyvästi, ja mahdollisesti myös muutaman munasolun syväjäätyneen ikiajoiksi. Niin kaunista ja hassulla tavalla eksoottista oli tuo äkillinen talvimaailmassa tarpominen, että kerrankin oli hyvä olla myös kamera mukana!

Joo joo, tiedän mitä ajattelette - valittaapa nyt kylmästä reikäisissä farkuissa, hehe. Puolustukseni olkoon se, että tuona kirpakkana pakkaspäivänä juoksin tapaamisesta toiseen, ja ulkona olin lähinnä näiden kuvien räpsimisen ajan. Siinäkin ajassa ehti alkaa nilkat sinertää, eli note to self: seuraavalle Suomireissulle villahousut messiin.

Never mind paleltuneet polvet, mutta katsokaa tätä maisemaa.. Ah. Nautin kahdesta upeasta auringonnoususta kauppahallin Storyn aamupalalta käsin, ja ystävien kanssa juoruilun lisäksi horisontin lumoavaan väriin pystyi kyllä uppoutua pitkiksi ajoiksi.. Tällaisia auringonnousuja ei täällä etelässä ole näkynyt, tai sitten nukun liian pitkään..

Näiden kuvien takana on ihana ja inspiroiva Didem jonka kanssa käytiin lounastamassa. Päällä perussettiä; neule ja farkut, nuo talvikauden suosikkini. Seilorihattu on viime kesän löytö Seppälästä, huivi Acnen, kipparitakki Moss Copenhagenin, harmaa villatakki Acnen, tummanharmaa villapaita Moss Copenhagenin, boyfriend-farkut Acnen, laukku Balenciagan, ja jalassa Acnen Coltit. On taas jännittävää päällä, haha! Ainakin kerroksia löytyy, vaikka ihan itseäkin hirvittää noiden paljaiden nilkkojen näkeminen lumista maisemaa vasten.. Onni on olla taas +8c lämmössä, tosin noita kuvakirjamaisemia vähän salaa kaipaankin..

Kommentit (9)

tanskaan todennäköisesti muuttava

Anteeksi tämmonen random kysymys tähän postaukseen mutta millä salill käyt tanskassa? pitääkö sinne avata tanskalainen pankkitili? :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

no tää asiahan riippuu 10000% siitä, millaisen sopimuksen teet ja mille salille. Itse käyn DGI Husetissa, jonne maksan joka kk ihan suomalaisella pankkikortilla saamani laskun kanssa :) Monissa paikoissa voi tehdä noin että tiskilla maksaa joka kk, toiset taas vaativat muita maksutapoja.

Vierailija

Moikka! Oon menossa Helmikuun alussa Kööpenhaminaan moikkaamaan tanskalaista host siskoa ja ajattelin tuoda tuliaisia suomesta! Joten nyt päästään siis aiheeseen eli saako tanskan maalta salmaria? :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Saa, vähän jokaista sorttia :) Turkinpippureita, "tavallista" salmiakkia, salmiakkilakua, lakrisalia, dumleja, salmiakkisuklaalevyä yms fasun herkkuja saa vähän joka kaupasta... Paras tuliainen olis mun mielestä joko Reissumies, jallu, geisha, fasun sininen jaaa hmmm ehkä karjalanpiirakat? :D toivottavasti oli apua.

Helinä

Hajosin munasolun syväjäätymiselle :D :D Suomen talvessako ratkaisu sinkkunaisille, jotka odottaa sitä oikeaa?

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram