*yhteistyössä Hartwall/ Happy Joe

 

Kesäkauden hektisissä menoissa piilee ylisuorittamisen riski.  Vuodesta toiseen sitä stressaa lomaviikkojen maksimaalista hyödyntämistä, harmittelee hyttysenpistoja, murehtii muutamista sadepilvistä. Joskus elokuun tietämillä havahtuu sitten siihen, että koko kesä suhahti ohi yhtä nopeasti kuin kioskin vaniljatuutti valui näpeille, eikä elämästä tullut kunnolla nautittua. Sillä jos minulta kysytään, niin juuri siitä kesän kuuluisi koostua - nauttimisesta.

Murheet kannattaa siis heivata auringonsäteiden tieltä, ja lähteä oitis kesäretkelle nauttimaan suven parhaista puolista. Siispä ei muuta kuin tuumasta toimeen, ja nokka kohti rantakallioita! Pakkasin mukaani hyvää seuraa, tötsän aurinkorasvaa, muutaman pienen koirakaverin, suuren viltin, sekä tietysti herkulliset eväät. Jälkimmäinen on ehdoton osa onnistunutta kesäretkeä, satoi tai paistoi. Helposti mukana kulkevat eväät voi syödä vaikka sormin, ja iso tötsä mansikoita tuo hymyn kaikkien huulille. Paras palanpainike murkinalle kuin murkinalle on tietysti raikas ja kupliva siideri, sillä onhan kuitenkin loma.

Vanha suosikkini Happy Joe sopii täydellisesti minun makunystyröilleni, koska se ei ole liian imelän tai keinotekoisen makuinen. Suosikkimakuni Cloudy Apple maistuu tismalleen samalta kuin ystäväni mökin omenista puristettava mehu; sopivassa balanssissa kirpsakkaa ja makeaa. Tykkään myös siitä, että Happy Joen valikoimasta löytyy vaihtoehto luomua suosivalle! Kauniista lasipullosta (tai vaihtoehtoisesti rantaystävällisestä tölkkiversiosta) nautittu juoma on kuin kesä itse; lempeän kutkuttava.

Vaikka kesäsade lopulta yllättikin saaristolaisretkeilijät, ei mikään voi lannistaa kerran saavutettua kesäfiilistä ja hyvää mieltä! Kuten siiderikorkin positiivinen aforismi muistuttaa, best decision of today is being happy. Se olkoon koko kesän mantrani.

Pirskahtelevaa ja aurinkoista heinäkuuta, ystävät!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram