Asukuvat kerran viikossa- lupaus näyttää toistaiseksi sujuvan hyvin! Saapa nähdä, miltä tilanne näyttää sitten kun olen takaisin Tanskan kodissa, ja luottokuvaajaa ei ole käytettävissä.. Täytynee pitää hovikuvaaja-sulkeiset kämppiksilleni, hehe.

Nyt Suomessa ollessani olen asustellut Kalliossa. Kyseiset hipsteri-huudit* tulivat minulle tutuksi jo vuosia sitten, sillä kävin yläasteeni täällä. Niiden iloisten vuosien lisäksi Australiasta takaisin muuttaessani asuin puolen vuoden ajan pienessä yksiössä Kallion sydämessä, mutta silloin tämä kaupunginosa ei tuntunut tippaakaan omalta. Aina vaan ärsytti spurgut ja kadulla huutavat nistit, alati pitkittyvän leipäjonon ohi kävely masensi joka kerta, ja palveluita ei löytynyt yhtään niin runsaasti, mitä minulle aina niin rakkaassa Rööperissä. Vietin siis suurimman osan ajastani poissa kotoa, eikä naapurustossa seikkailu napannut lainkaan. En siis voi todellakaan sanoa nauttineeni elämästäni Kalliossa.

* Haha - kaikki Kalliossa naljailevat Punavuoren olevan The Hipsteriyden mekka, ja Punavuoressa naureskellaan metsuripartoihin Kallion olevan se Aito ja Oikea Hipsterilandia. Jos rehellisiä ollaan, niin musta tää on tasapeli.

Vaan toista on nyt. Kallio on minusta kuluneiden vuosien aikana siistiytynyt huomattavasti, ja korttelit ovat täynnä toinen toistaan kutsuvampia kuppiloita ja viehättävämpiä liikkeitä. Olen viettänyt päiväkausia vaan täällä pyörien, ja ihastunut ihan uudella tavalla rentoon ja mutkattomaan Kallion ja Hakaniemen seutuun. Täällähän on vaikka mitä, ja kertaakaan ei ole ahdistanut muut ihmiset. Sporayhteydetkin ovat paljon paremmat mitä muistin, vaikka kännykkälippujen hinta onkin naurettavan korkea..

Nyt kun on jälleen ajankohtaista ryhtyä asunnonmetsästykseen, aion pitkän ja hartaan Kallio-vastaisuuden jälkeen harkita asuntoa muualtakin kuin sieltä eteläisimmästä päädystä. Viikkoja täällä pörrättyä kun todella tuntuu siltä, että näitä kulmia voisi jopa tulla ikävä!

Yllä: takki - IRO / mekko - Zara* / vyölaukku - Köpiksestä / kengät - Adidas All Star Originals / blehat - RayBan Clubmaster

Kuvat: Ronja Sallinen

* varmaan tosi kiinnostavaa, mutta tuo kuvan musta trikoomekko on AINOA Zaran vaate jonka omistan, ostettu viime joulukuussa alerekistä uuden vuoden bileiden asukriisiin. Ihan saatanan hyvä mekko. Hyvät on myös noi kalkkunajalat.

Kommentit (6)

Anna

Jes pitkästä aikaa päivitin itteäni sun blogin tapahtumista ja olipa taas kivaa luettavaa! Ihana tuo mekko ja ihania kuvia! Haha Kallio vaikuttaa ainakin ulkopuoliselle kyllä mainiolta, hyvä jos siellä asuvalle kanssa!

www.aduaa.blogspot.com

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram