Jos kerrankin ohjelmassa on kaupunkimatka ilman kiireetöntä aikataulua, tai pyöräilyn asettamia pukeutumispakotteita, on asukuvat otettava. Isoveljeni ei varsinaisesti riemastunut tästä pikkuisesta lisäduunistaan, mutta muutaman hetken maanittelulla suostui napsimaan pikavauhdilla kuvat Köpiksen lauantain asusta.

"Eikö sua ärsytä että ihimiset kattoo?" "Nyt sä oot hei ton pyöräilijän tiellä." "Voitko vähän yrittää hymyillä?" "Ai mikä tarkennus? Eikö se oo automaattinen?" "Joko nää riittää?"

Pienistä vaikeuksista (tuuli, ostoskassit, kamera, joka ei automaattisesti osaa tarkentaa kuvauskohteen kasvoihin - jännä juttu!) huolimatta kuvat tuli otettua kunnialla, ja todellinen lomailu sai jatkua. Tästä reissusta tulee varmaan pienimuotoihin "photodiary" kyllä blogin puolelle, mutta kerrottakoot lauantain ohjelmassa olleen kävelyä ja aamiainen Nørrebrossa, Acne Archievessä shoppailua, lisää kävelyä ympäriinsä, eläinkaupan kala-altaiden tuijottelua, junamatka Malmöön, muutama todella spontaani ostos Malmöstä, hyvä illallinen ja punaviiniä, elämäni paras pirtelö, ja sitten vihdoin kotiin saapuminen, ja sohvalle nukahtaminen. Kreisibailauksen vuodet ovat auttamatta ohitse, sen toki näkee jo reissun vaateostoksistakin. Milloin minusta tuli järkevä pukeutuja?

Ensimmäisen reissupäivän asuna toimi ikuisuuden palvelleet Acnen pistolit, rakkaudella pidetty Balnciagan City-laukku, uusi Moss Copenhagenin mohairmekko, Acnen Canada-huivi pirtsakassa värissä, ja IROn nahkatakki. Juuri sopivan lämmin asu viileään marraskuiseen lauantaihin, joskin hattu meinasi lähteä tuulenpuuskissa matkoihinsa. H&M:n harmaa huopahattu on yksi paras ostokseni tältä vuodelta, sillä se päässä olo on aina vähän hienostuneempi, vaikka meininki muuten olisi hieman homssuinen. Ostoskassi on Acnelta, ja toimi kivana väriläiskänä asussa, tosin sen olisi toki voinut jättää pois kuvistakin.. Ehkä tämä väliaikainen kuvausassistenttini vielä joskus hoksaa huomauttaa tuollaisista pienistä yksityiskohdista oma-aloitteisesti. Pussin sisältö selviää pian, jahka selviän takaisin kotiin.

Nyt viimeisen lomapäivän viettoon, lämpöistä uutta viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram