Jos sitten videotykityksen väliin yksi "normaali" postaus? Kööpenhaminassa pörrätessä sain kerrankin hyödynnettyä kuvaaja-ystäväni seuraa, ja napsittua yhdet asukuvat. Sää ei meitä viikonlopun viettäjiä hellinyt, vaan alkukeväät harmaissa taplattiin katuja, satunnaisista auringonpilkahduksista nauttien.

Viikonloppureissuille pakkaaminen on kyllä taitolaji. Tekisi aina mieli ottaa matkaan muutama eri takki ja ainakin kolmet kengät, mutta valitettavasti järki voittaa useimmiten turhamaisuuden, ja viipotan menemään yhdellä takilla ja kaksilla kengillä. Vaihtelevat sääolosuhteet ovat sitten oma kompastuskivensä, sillä joku tuulen blokkaava, kuoritakkimainen sateenpitävä takki olisi ideaalein matkakumppani, mutta harvoin se vaatekaapin kaunein.. Uskaltauduin uhmata säätä heittämällä reissuni ajaksi niskaan Weekdayn pörrötakkini, sillä se sopii lähes jokaiseen kaupunkireissun asukokonaisuuteen, ja on niiiiiiin lämmin!

Tuo kuvan "turkki" on 2nd hand ostos rakkaalta ystävältäni joka muutti takaisin Tanskasta Suomeen. Päätin keventää hänen muuttotaakkaansa, ja niin vaatekaappini ensimmäinen pörröasia löysi uuden rakastavan kodin. Se näyttää erityisen hyvältä mustien nahkahousujen ja korkojen kera, mutta sopii tuomaan ytyä tähän kylmän kelin "kansallispukuuni", eli neulemekkoon ja nilkkureihin. Bonusta myös siitä, että tuo takki päällä tuntuu pikkusen siltä, kuin olisi nyhväissyt pilailupuodista gorillapuvun.

Pörrötakki - 2nd hand / Weekday

Neulemekko - Norr

Laukku - Balenciaga city

Sukkahousut - Falke Pure Matt 100

Kengät - Acne Pistol

Huulilla - Too Faced Melted Ruby

Silmäpussit - Käkätyksen, valvomisen ja suklaaövereiden ansiota

Kommentit (7)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:D Haha mahtavaa! Tosta tulee kyllä vähän viidakkovibat aina, siksi aina pyrin pukemaan ton korkojen kera, että siluetti olis pitempi eikä persjalkanen karvapallo :'D

Suzie

Tiiäks susta tulee ihan mieleen malli Cara Delevingne! Teissä on tosi paljon samaa näköä.
Peeäs toi gorilla-takki on superfäb!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Kuulen tuota aika paljon, joskin itse aina vähän yllätyn :D Mielestäni yhdennäköisyys ei ole ollenkaan niin ilmeistä, mutta otan kehuna - hän on upea, persoonallinen hottis!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram