TÄTTÄDÄDÄÄ - asukuvia! Joojoo, aloitan joka ikisen asukuvapostauksen pitkällä sepustuksella siitä, miten ne ovat harvinaista herkkua ja hankalia ja vaivauttavia ja mitä ikinä. Niin myös tämän. Olen kuitenkin niin kevätpäissäni, että pukeutuminen inspiroi vähän normaalia pyöräilyn tahdittamaa arkea enemmän, ja kiva saada väliin vähän kuvatodisteita blogiinkin.

Yksinhän en tähän kuvataltiointiin kykenisi (no shit sherlock), ja olenkin NIII-IN innoissani, että täältä Stadista löytyy kourallinen mieluusti kameran takana heiluvia, lahjakkaita ystäviä. Tänään sain kuvaajakseni ystäväni Ronjan, joka on niittänyt mainetta Cosmon menneessä Streetstyle-palstassa, jonka kuvat olivat hänen käsialaansa. Kaikenmoinen pönöttäminen tai oudot editorial-poset millilleen hiotuissa asuissa ei edelleenkään ole se mun juttu, ja siksi onkin niin iso saada avuksi tällainen kuvaaja, jonka jälki on sellaista mitä mallikin. Simppeliä ja konstailematonta - ihan normaaleja arkiasuja. Onnekseni olen vielä runsaan viikon ajan Helsingissä ennen paluuta Tanskaan, ja tiedossa on siis TODELLA paljon enemmän kuvamatskua ja asukuvia! Kun kerrankin voi hyödyntää vähän parempaa kamerakalustoa ja lahjakasta kuvaajaa, on siitä otettava kaikki ilo irti!

Olen muutenkin haudutellut jo vähän pitempään blogini "konseptin" hiomista. Olen pitkällä aikavälillä kirjannut ylös teidän minulle jättämiänne ideoita ja toiveita siitä, millaista sisältöä tykkäätte täällä lukea ja katsella. Nyt se on myös kristallisoitunut itsellenikin selkeämmin, ja kera mind mappien ja paperille tuhertelujen uudet tuulet alkavat olla selvillä. Kaipaan itse blogiini enemmän asukuvia ja vaatejuttuja, sillä vaikka kuvaustilanteiden järkkääminen vaatii pientä panostusta aikatauluista, on se minulle iso osa elämää - miksei se siis näkyisi myös täällä? Kuitenkaan en halua tehdä tästä mitään oman naamani galleriaa sen enempää mitä se nytkään on, enkä toisaalta haluaisi korvata asukuvissa laatua määrällä. Ehkä pari-neljä asupostaussa kuussa olisi sopiva määrä? Vai yksi viikossa? Mitä olette mieltä?

Lisäksi kaipaan itse blogini alkuajoilta pitempiä ja enemmän "teemojen" mukaisia asiatekstejä ja mielipiteitä ja yleistä fiilistelyä. Ehkä viimeaikoina niiden pitempien ja hassumpien pohdintojen ideat ovat kaikki valuneet paperi-Cosmon sivuille, mutta nyt on tullut sellainen fiilis, että haluaisin alkaa taas kirjoitella tännekin enemmän niitä pinnallisia ja syvällisiä asioita. Ideoita kun riittää, ihan varmasti myös lehteen.

OOTD: bomber - Topshop / paita - Moss Copenhagen / farkut - Acne Studios Needle / kengät - Roberto Festa / kaulakoru - Pernille Corydon / aurinkolasit - RayBan Clubmaster / huulipuna - MAC Ruby Woo / kahvi - Torrefazione

Kuvat: Ronja Sallinen

 

Millaisia ajatuksia nämä "uudistukset" teissä herättävät? Tuleeko jotain muita toivomuksia mieleen? Vaikka haluan blogini edustavan sitä aidointa minua, ja tekstien välittävän niitä oikeasti minua inspiroivia asioita, ovat teidän ajatuksenne ja mielipiteenne olleet aina niin rakentavia, että kuulen niitä mieluusti. Tarkoitus on kuitenkin tehdä mahdollisimman kiinnostavaa ja mukavaa sisältöä teille, jotka tätä luette ja aina niin ihanasti kommentoitte! Kiitos siitä.

<3

Kommentit (15)

Milla

Henkilökohtaisesti tykkään tosi kovasti sellasista vähän syvällisemmistä ja pohdiskelevammista postauksista ja myös mielipidekirjoituksista, mutta kaikki kevyempikin menee oikein hyvin varsinkin sun blogissa, koska kirjoitustyylisi on niin mahtava ja persoonallinen! Vaatejutut on myös tervetulleita, sulla kun on niin kiva tyyli, joka on vieläpä aika lähellä omaani. Mä muuten tykkään sun asukuvista tosi paljon, koska sä jopa HYMYILET! Ymmärrän kyllä sen, että monet haluavat nimenomaan mahdollisimman professionaalisia kuvia, mutta mun mielestä on vaan niin kiva jos edes jossakin kuvassa kuvattava hiukan levittelee niitä suupieliään. Kaiken kaikkiaan sun blogi on mun mielestä yksi parhaista sen aitouden takia ja sä vaikutat ihanan inhimilliseltä ihmiseltä, joka silti onnistuu inspiroimaan toisia olemalla, no, oma itsensä. Olet huippu.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hei suurkiitos näin pitkästä ja avuliaisesta kommentista! On tosi kiva huomata kommentti kommentin perään, että lukijat on samoilla linjoilla itseni kanssa, mitä tähän blogin sisältöön tulee.

Hymyilyä ja kiitokset sulle kauniista sanoista!

Battery

Asukuville iso plussa! Sulla ei oo niin massatyyli kuin monella, niin näitä on super kiva katella ja saa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen :)

emiliannina

auskuville iso plussa myös täältä suunnasta,sekä ns. asiateksteille! rakastan sun kolumnia kosmossa ja ois ihan huippua lukea myös samantyyppisiä juttuja myös blogin puolelta :)

Amanda

Kivoja kuvia, näytät näissä tosi rennolta! :) Lisää asukuvia vaikka kerran viikossa ois tosi huippu juttu. Mua kiinnostais myös sun mielestä vaatekaapin kulmakivet, mitkä merkit (Acnen lisäksi;) on sun lemppareita, resepti postaukset ja juurikin pohtivammat & syvällisemmät postaukset. Ihanaa kevättä! :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

AH, ihanan paljon ideoita, suurkiitos! Tolla "kaavalla" varmasti lähetään työstää eteenpäin entistä monipuolisempaa blogia :) Ihanaa, että asukuvat on saanut näin positiivisen vastaanoton!

Ade

Oraakkeli Vivian! Tämä ei liity postauksen aiheeseen mutta sää olit ensimmäinen ihminen kuka tuli mieleen kun mietin keneltä kysyä neuvoja. Miten voi pyytää tuntematonta miestä treffeille? Näin pari viikkoa sitten yhdellä keikalla upean miehen jonka nimen sain ongittua toista kautta selville ja nyt pähkäilen mitä ihmettä mä teen. Yleensä sulla on niin hyviä vinkkejä kaikkeen niin päätin kysyä :) Blogisi on ihana <3

Maya

Vivian muistan reseptikornerista sellaisen feta pinjaminsiemen(?) hässäkän. Onko sulla sitä ohjetta antaa tai esim linkki? Se on kummitellut mun mieles jo jonkin aikaa

Vierailija

Jes Vivian, odotamme innolla! :) Sanottavaa ihan varmasti riittää jokaisen julkaisun puolelle <3

LauraH

My dear Vivve! Mun eka kommentti ikunakuuna sun blogiin! Ehdottomasti lisää asukuvia blogiin, ja kun tulet kylään, lupaan toimia hovikuvaajana! Nähdäänhän pian!❤️

pauliina

Moikka Vivian! Ootko kirjoittelemassa lisäjuttuja Tanskassa elelemisestä lähiaikoina? Olen lähdössä syksyksi Kööpenhaminaan vaihtoon, joten syynäilen sun blogin Tanska-postaukset melko maanisella intensiteetillä. Siihen saakka sä saat olla mun tanskalaisesikuva!

Ps. Kiitti tästä blogista noin niinku muutenkin. Oot aivan ygönen.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram