Nyt on kuulkaa sellainen hetki, joita harvoin tulee; tunnen itseni niin onnelliseksi, että meinaan pakahtua. Tunnen toki onnellisuutta jokaisessa päivässä, joojoo, mutta tällaista lähes käsin kosketeltavaa, miltei rintakehästä irti puskevaa onnellisuusöveriä tunnen huomattavasti harvemmin. Rakastan tätä elämänmuutosta jonka tein. En vieläkään tajua, että miten oikeastaan päädyinkään tänne ja tähän pisteeseen, mutta olen niin kovin, kovin onnellinen tekemistäni valinnoista.


Toivon ettei kukaan skeptikko kamalan kovin sanoin yritä kampittaa tätä tunnetta vetoamalla esimerkiksi siihen, että olen asunut vasta neljä päivää ko. maassa & uudessa kotikaupungissani, ja että tällainen suonissa täysillä tykyttävä riemuidioottimainen hilpeys on vain osa honey moonia, ja laantuu pian. Tietenkin tunteet kaiken uuden viehätyksestä, ympäristön jännittävyydestä ja tanskalaisten kivuudesta laantuvat kun aikaa kuluu, ja esimerkiksi ensimmäisenä räntäsateisena päivänä saatan olla ihan eri mieltä paratiisisaaresta nimeltänsä Tanska. Kuitenkin, ehkä etenkin siksi, koska ymmärrän tämän tunteen olevan katoavaista, haluan kirjoittaa siitä. Blogipostausten listalla olisi kyllä tuhat ja sata muuta juttua syyskengistä ensimmäisiin koulupäiviin, mutta fuck it - tämä teksti on näin juhlallisesti ilmaistuna omistettu itselleni, muistutukseksi siitä, että tällaisia tunteita on olemassa.
Lähikaupan viiniosasto hakkaa Stockan Alkon 6-0. Kiitän erityisesti sitä, joka keksi löytökorin valikoimasta poistuville vinkuille, 4€/kipale.


Mistähän aloittaisin.. Kaikki on sujunut täällä aivan yli odotusteni. Kaikki on mennyt paljon helpommin mitä kuvittelin, jotenkin luontevasti loksahdellen. Koulu on vihdoin, kolmen perehdytyspäivän ja erinnäisissä auditoriossa tutustumisleikkejä pelaillen ja atk-infoja tylsistyneenä kuunnellen, alkanut oikeasti. Ensimmäinen suuri proggis alkoi tänään (siitä ja koulusta ylipäätään lisää viikonloppuna!) tänään, ja oli aivan huumaava tunne päästä oikeasti oppimaan jotain uutta sellaisesta aiheesta joka 1. kiinnostaa aivan loputtomasti 2. jonka parissa on työskennellyt vuosia. Oma etuni muotialan opinnoissa on vahva ja monipuolinen taustani alalta, joka on jo tässä vaiheessa auttanut ymmärtämään suuria kokonaisuuksia, sekä tietenkin antanut varmuutta sille, että olen oikealla alalla. Ensimmäinen ryhmätyö on lyhykäisyydessään neljän eri brändin (sekä vaatemerkkejä että huonekaluja) esittely, ja niiden yhtäläisyyksien ja erilaisuuksien tutkimista ja presentoimista. Vietin tänään monikansallisen -kaikki me viisi olemme eri maista- ryhmäni kanssa monta tuntia koulun kanttiinissa läppereiden äärellä selailemassa kiinnostavien merkkien tarinoita, menneitä mallistoja, ja tulevaisuuden suuntauksia. Ehkä tänään sitten oivalsin sen, että oikeastikin olen tullut opiskelemaan tätä aihetta. Jotain, minkä tutkiminen ja taulukoiden vääntäminen ei tunnu pakkopullalta, vaan suorastaan "liian kivalta" ollakseen koulua. Seuraavat kaksi viikkoa koulussa pitää sisällään oikeastaan vain ko. projektin parissa työskentelyä ja muutamia aihetta syventäviä luentoja


Kaikki kanssaoppilaat ovat aivan. uskomattoman. ihania. On aina kuumottavaa tulla ryppääseen uusia ihmisiä, mutta erityisen jännittävää se on silloin, kun kaikki tulevat aivan erilaisilta taustoilta, eri ikäisinä, ja hyvin erilaisista kulttuureista. Ensimmäisenä koulupäivänä olin todella peloissani (!), enkä oikein uskaltanut olla esillä tai erityisen sosiaalinen. Kun toisena päivänä kouluun pyöräillessä tapasi heti ystävällisiä kasvoja ja iloisesti höpöttäviä persoonia, ei tarvinnutkaan enää olla yksin kahvimukin takaa muita tuijottava suomalainen kummajainen, vaan osa isoa ryhmää. Meinasin miltei itkeä, kun koulukaverini ensimmäisen kerran halasi minua, ja kysyi mitä olin tehnyt edellisenä iltana. SE TUNNE OLI IHAN KÄSITTÄMÄTÖN! Kun luopuu kaikesta - kodistaan, perheestä, vuosia rinnalla pysyneistä ystävistä, sadoista Tinder-matcheista, mielitietyistä, lähikaupan mukavan kassaneidin kanssa rupattelusta - tuntee olonsa aika orvoksi. Se kiitollisuuden ja onnellisuuden tunne, kun tuntee vieraassa paikassa olevansa hyväksytty ja pidetty.. Wau. Haluaisin sitä purkkiin, jotta jatkossakin muistaisin olla onnellinen siitä, mitä olen saanut.


Vaikka ulkomaille muuttaessa minusta oleelista on päästää hieman irti menneestä, ja ottaa kaikki irti uudesta maasta ja sen mukanaan tuomista uusista ihmisistä, olen lapsellisen innoissani siitä, että ensimmäisen vuoden opiskelijoiden joukossa on kaksi maailman ihaninta suomityttöä. Heti ensimmäisenä päivänä löydettiin yhteinen sävel, ja siitä lähtien epävirallinen Suomen Suurlähetystö on toiminut turvallisena satamana, joille purkaa fiiliksiä, ja joiden kanssa speksailla kotimaan asioita.


Ihmiset ylipäätänsä ovat niin loputtoman ystävällisiä. Kaikki kadulla vastaantulevat hymyilevät, viereisellä kaistalla pyöräilevät (!!!siis miten hyvät voivat olla pyörätiet tässä maassa?) juttelevat mukavia, kaupan myyjät ovat pelkkää aurinkoista hymyä, ja virastossakin saa kahvia ja karkkeja ja tervetuloa Tanskaan- paketin hienoilla kuvilla koristeltuna. Ehdin jo aloittaa tanskan kielen opintoni, ja kielikoulun henkilökunta oli aivan käsittämättömän kivaa porukkaa! Ensimmäisellä tunnilla pöydät notkuivat smørrebrødejä, Danish pastryja ja limua (havainto: jumalauta täällä juodaan paljon limua ja kaakaota - wtf?), ja opettajan vetämät kaksi tuntia vaikuttivat pikemminkin viihdyttävältä stand-up showlta kuin kieliopin alkeiden opetukselta. Tanskantunnit ovat jatkossa kahdesti viikossa, enkä ole varmasti koskaan ollut näin motivoitunut oppimaan uutta kieltä mitä nyt!Mulla kävi myös aivan uskomaton munkki asuinjärjestelyjeni kanssa. Kuten saatoin muistaakseni mahdollisesti kirjoittaa, olen alivuokralla lokakuun lopulle asti. Asun pikkuruisen kotikaupunkini pääkadulla, siis paikallisella Aleksanterinkadulla, jonka koko vastaa kyllä pikemminkin Iso-Robaa kuin mitään muuta.. Sisäinen citygirlini rakastui tähän spottiin jo silloin heinäkuussa, kun kävin tuomassa osan tavaroistani uuteen kotiini, ja ensimmäiset päivät ovat osoittaneet ensivaikutelman todella pitäneen paikkansa - on aivan parasta asua pikkupaikan pääkadulla, jossa on kaikki palvelut lihakaupoista Rolexin liikkeeseen ja muotiputiikeista brunssikuppiloihin suoraan alakerrassa. Koska kouluni on 20 minuutin pyörämatkan päässä poissa keskustasta, nautin valtavan paljon palata aina iltaisin takaisin tänne keskustan kävelykadulle, jossa näkee muitakin ihmisiä kuin opiskelijoita.


Olen ollut tosi stressaantunut jo näin roimasti etukäteen siitä, että joudun muuttamaan tästä kämpästä pian, enkä todennäköisesti löytäisi samalta alueelta kotia - ainakaan kohtuullisella vuokralla, onhan kyse koko kaupungin hienoimmasta alueesta. No, kävikin niin, että aivan randomilla luokallani oleva superihana hollantilainen tyttö laittoi minulle viestiä, että hänen valtavan kokoisesta kimppakämpästään vapautuisi juuri huone, jos haluaisin tulla sitä katsomaan. Asunto on - rumpujen pärinää - metrilleen vastapäätä nykyisestä kodistani, mutta huomattavasti paremmassa kunnossa, suurempi, ja paremmin varusteltu! Hollantilaiskämpässä on neliöitä lähes 150, ja se on remontoitu lattiasta kattoon kesän aikana. Sieltä vapautunut huone on upealla näkymällä kävelykadulle, ja saman kokoinen kuin yksiöni Punavuoresta - sillä erotuksella, että täkäläinen kämppä maksaa reilusti yli puolet vähemmän mitä kotini Helsingissä. Sain kutsun tulla katsomaan asuntoa heti ja tutustumaan muihin kämppiksiini teekupposen merkeissä, enkä meinannut saada yöllä unta innostukseltani! Tänään sitten ilmoitin, että otan huoneen vastaan, ja muutan jo tämän kuun aikana uuteen, ihanaan kotiini, jossa viihdyn sitten seuraavat kaksi vuotta - toivottavasti. Terkkuja vaan sitten äidille ja faijalle, joiden kanssa en ole ehtinyt vielä puhua ja asiasta kertoa :D


Ensimmäisen kouluviikkoni neljäs päivä päättyi koulun pihalla järjestettyihin grillibileisiin, jonne pyöräiltiin uusien kämppisteni kanssa. Kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat olivat paikalla, ja ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että kaikki on yhtä ja samaa tiimiä. Pelattiin aivan mahtavaa 'flip a cup'- juomapeliä (tietääkö joku tätä Tanskan kansallislajia?), käytiin kuokkimassa naapuriyliopiston pihabileitä, joissa Viron delegaation tyttöjen kanssa naurettiin vedet silmissä legendaariselle "Mul on Bemmin uudet gummit"- klipille. Kun oltiin kämppisteni kanssa lähdössä, tuli yksi virolainen tyttö halaamaan, ja kuiskasi suloisesti suomea vääntäen "kahen kilon siika, tuuppa kattoo". Ei näitä voi kuin rakastaa.


Kun sitten tankojuoppouden rajamailla pyöräiltiin takaisin keskustaan kirkkaan tähtitaivaan loisteessa, iski tajuntaan se huikea fiilis siitä, miten hyvin asiat juuri nyt ovat. Edessä on mahtavat pari vuotta täällä upeiden ihmisten keskellä, ja olen saanut huikean mahdollisuuden viedä osaamistani ja intohimojani niin pitkälle mitä koskaan toivon. Alkavana viikonloppuna on fuksiaiset homeless-teemalla, ja sunnuntaiksi ollaan kahden suomityttöni kanssa suunniteltu krapulapäivää ja uuteen kämppään sängyn ostamista, tai ainakin uneliasta testailua ennen suurta päätöstä. Kaikki on toistaiseksi mennyt niin mukavasti, uusia asioita imien, kivoihin tyyppeihin tutustuen, ja omasta vapaudesta nauttien, että toivon muistavani tämän aina. Onnellisin olen kuitenkin siitä, että saan elää tätä elämää täällä vielä hyvin pitkään.

Kommentit (47)

emppula

ihana lukea tätä tekstiä, tulee mieleen oma vaihtoaika Espanjassa. Noi samaiset onnellisuusvibat on niiiiin tuttuja ja silloin kun tuli ne koti-ikävät, muisteli vaan sitä ettei koskaan ole ollut niin onnellinen mitä on ollut vaihdossa. Sanon siis sullekkin, jos ikinä tulee paha mieli siellä, ja iskee koti-ikävä tms. muista että se on pieni hinta siitä, että sulla on ollu "elämän onnellisinta aikaa" ja se kyllä menee ohi. Innolla jään odottamaan lisää Tanska-juttuja :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Olen onnekas kyllä siitä, että työn takia pääsen käymään säännöllisesti myös kotona Stadissa, eli koti-ikävää tuskin kovin tiukasti tulee podettua.. Toki on hetkensä, kun kaikki tuntuu vaikealta ja nihkeeltä, ja kaipaa jotain suomijuttuja.. Mutta kiitos, ihana kuulla että on mieluisaa luettavaa! :)

Vierailija

Haha mä oikein herkistyin täällä kun luin tätä! Ja ei, mulla ei ole krapula. Ihanaa että kaikki on hyvin, pus! Ja ehkä se paikallinen Pikachukin löytyy ;)

T

Onnellisuusmaksimi välittyi niiiiin hyvin ruudun tälle puolen, kiitos buustaavasta postauksesta! Nauti fiiliksistä siellä, kuulostaa aivan super upealta :)

SHaidi

Ihanaa kun saa lukea kuinka hyvin ihmisillä menee. Aina saa kuulla valitusta ja katkeruutta, joten tämä oli aivan parasta. Päivän piristys! :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Haha, lupaan jatkossakin keskittyä hyvään negailun sijasta - hyvä kuulla, että sille löytyy tilausta myös siinä maassa! <3

Lara

Ekan kuvan nähtyäni iski kyllä sellainen ikävä, kun tajusin että olet Herningissä :) Itse olin vaihdossa juurikin samaisella kampuksella (tosin liiketalouden puolella) puoli vuotta ja lähtisin kyllä takaisin vaikka heti! :D Kaupunki on omalla tavallaan jotenkin suloinen ja ihmiset todella mukavia <3
Koulusysteemi tosin tuntui ainakin omaan kouluuni verrattuna melko armottomalta ja ankaralta, joten vaihtoaikana sai ainakin opiskella tosissaan, mutta silti, mahtava paikka :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

JOO, Herning on mah-ta-va paikka, viihdyn tosi hyvin, vaikka tällainen pikkunen mesta onkin :) Koulu ainakin toistaiseksi on hyvin helppoa, mutta toki muotipuoli vaikuttaa, ja se, että mulla on niin vahva työtausta tähän opiskeluun.. Sopivan haastavaa, mutta toistaiseksi ei ole tosiaan hiuksia tarvinnut repiä!

Kiva kuulla, että itsekin viihdyit :)

sarppa

Mä kirjoitin siihen postaukseen kun sait tietää pääseessi kouluun kun itselläni oli ihan sama tilanne ja fiilikset. Nyt oon asunu kaksi viikkoa uudessa maassa ja samoilla linjoilla mennään edelleen, täällä on niin kivaa, en voi uskoa, että oon opiskelemassa unelma-alaani ja just se tunne kun oot saanu ympärille uusia ihmisiä, joita oikeesti kiinnostaa mitä sulle kuuluu ja on täällä sellainen toinen ihana ystäväpiiri(suomessa sitten tietysti se toinen ihana). Ja se tuntuu myös niin hyvälle, että tiedän tän olevan elämäni paras päätös.. Niin paljon kaikkia ihmeellisiä tuntemuksia ja ajatuksia, että ei tiedä mitenpäin olisi :D Eiköhän epätoivon hetkiäkin oo edessä niinkuin elämässä nyt yleensäkin, mutta kukaan ei kyllä vie multa tätä tän hetkistä olotilaa pois :) Ihanaa syksyn aikaa Tanskaan!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi Sarppa, ihana kommentti! Miten parasta kuulla että sullakin on mennyt kaikki hyvin, todella kiva juttu! Samoin sulle ihanaa jatkoa, ja hei pidä kommenttiboksi updatettuna jos siellä tulee raskaita hetkiä.

Nina

Mä oon ihan häkeltyny tästä tekstistä. I H A N A. Tuli jotenkin tosi hyvä mieli itsellekki! Ja toi kahen kilon siika -kohta, liikutuin ihan! :D Kaikkea parasta sinne :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaha se oli PARAS juttu so far, noi Eestin tytöt on yksiä herttaisimpia ja skarpeimpia tyyppejä mitä täällä on :) Kiitos!

memmi

Voi että miten sun onnellisuus välittyykään niiiin selkeesti tästä tekstistä!! Ihanaa, että sun elämä on alkanut rullaamaan siellä noin hyvin :) Vähänkö alkaa itelläkin tehdä mieli lähteä ulkomaille opiskelemaan, kuulostaa jotenkin kivemmalta ja helpommalta jne tuo kansainvälinen meininki. Itsekin nimittäin alotin juuri uudet opinnot (once again..), eikä täällä tää tutustumiskulttuuri oo ollu ehkä ihan noin avointa, koska no suomalaisuus :-D Mutta on kyllä mukava lukea näin positiivisista kokemuksista! Vahvistuu vaan jatkuvasti päätös siitä, että aivan ehdottomasti haluun lähteä vaihtoon opintojen aikana.

Toivottavasti Tanska tarjoilee sulle jatkossakin yhtä ihanaa aikaa! Ja lycka till opiskeluun! :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahahahahaha, en voinut olla hymähtämättä tolle "koska no suomalaisuus", noinhan se toisaan siellä menee.. :D Muualla ulkomailla opiskelevat ystäväni ovat kyllä sanoneet samaa, että harvassa koulussa panostetaan näin isosti siihen, että kaikki tutustuvat kunnolla toisiinsa. Hyvin viihtyy!

Kiitos paljon tsempistä, ihanaa syksyä myös kotosuomeen! :)

bambiinas

Oi, pakko kommentoida et flip a cup oli itselläni Aasiassa melkoinen sosiaalisen elämän pelastus - yksin reissatessa kun tutustui uusiin porukoihin, pystyi aina ehdottamaan paria (kolmea, viittä, kymmentä....) rundia flip a cupia, josta KAIKKI pitivät ja jonka avulla porukkaan pääsi tutustumaan! Melkoinen ice breaker ja omasta mielestäni juomapelien aatelia!

Ja ihana huomata että muutto Tanskaan on sujunut noin upeasti, meikäläinen on ihan rakastunut Tanskaan, ja toivon että vielä joskus pääsen itsekin kokemaan maan muutenkin kuin turistina (: Muistan myös itse, että muuttaessani yksin ja orpona Aasiaan olin ihan varma, etten löydä mahtavia tyyppejä joiden kanssa viettää aikaaja joita kutsua jossain vaiheessa ystäviksi. Mutta se on vain pirun hassua, miten elämä kantaa ja ripottelee uusia ihania ihmisiä elämään, joka puolella maapalloa, kunhan vain löytää itsestään sen rohkeuden tutustua ja heittäytyä tilanteisiin (: Aloittaessani estenomi-opinnot itselläni oli myös ensimmäistä kertaa sellainen olo, että joku muu on keksinyt puolestani, mitä on unelmani työ - en voinut uskoa, että kosmetiikan kemian tutkiminen ja tuotteiden vertailu voisi olla oikea oppiaine, joten I fell you, ja toivottavasti sama fiilis pysyy yllä koko koulun ajan! Tsemppiä, ja nauti Tanskasta & koulusta (:

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi Ellu, voin kuvitella miten mahtavaa myös siellä oli kiepauttaa kuppia! Lupaan tuoda ton pelin suurille massoille jahka palaan - se on loistava. Kerrassaan loistava.

Toi on kyllä tuttu ajatus että miten voikaan aina kaikki asiat loksahtaa peloista ja ennakkoluuloista huolimatta, ja miten tosiaan jokaiseen maailman kolkkaan mahtuu upeita ihmisiä.. Huikeeta. Ihanaa syksyä!

J

Huuui, mulla menee viluväreet sun puolesta!! Ihan huippua, että siellä on lähtey hommat pyörimään hienosti! Kuten kommentoin jo aiemmin, opiskelijaelämä pienessä kaupungissa on huikeeta ja se yhteisöllisyys jotain ihan käsittämätöntä! Itse opiskelen matkailua ja esim viini- ja kokkaus tunneilla, erilaisissa projektieissa ja matkoissa on vaan voinu miettiä et tää on mun koulua! :D Kuten se, että suoritan nyt työharjoitteluani viinitilalla! Elämä on valintoja täynnä ja joskus ne osoittautuu paremmiksi kuin olisi ikinä voinut kuvitella!! Ja ne ihmiset on ollu parasta, kun yhteen paikkaan kerääntyy paljon ihmisiä joilla on samanlaiset mielenkiinnonkohteet on meno aika hulvatonta :D

Sanna

Ihanalta kuulostaa ja vilpittömät onnittelut <3 ! Hassui kysymyksii ehkä mutta oot nii hulvaton ja mielenkiintonen persoona et ootko pystyny olee oma ittes siellä sillee et muut näkee millanen oot? Ja tietääksne sun blogista ja etenkin et oot Cosmon kolumnisti?:))

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Haha, miten ihana kysymys :D En usko että mikään ihmissuhde kantaisi pitkälle, ellei alusta asti olisi juuri sellainen mikä on. Tietenkin, kuten sanottua, ekana päivänä olin niin shokissa ja peloissani kaikesta, että olin aina kaukana siitä omasta persoonastani, mutta heti kun oppi tuntemaan edes kaksi ihmistä nimeltä & navigoimaan campuksella, niin tuli itsevarmuutta olla ihan se sama Viivi, mitä kaikkialla muuallakin :) Mulle on aina ollut ok se, että kaikki eivät systä tai toisesta tykkää, ja osa sitten rakastaa - niinhän se aina, jokaisen tyypin kohdalla, tuppaa menemään!

Blogi ei ole tullut puheeksi kuin muutaman ihmisen kanssa, en Suomessakaan tapaa puhua siitä kummemmin. Cosmolle tekemäni muut työt ovat myös vain hyvin pienen massan tiedossa, sillä ei olla vielä puhuttu tunneilla kertaakaan kenenkään työkuvioista / taustasta.

Tanja

Löysin nyt vasta sun blogin, olipas kiva lukea tällainen ensimmäinen teksti. Itsekin 5 vuotta sitten Hollantiin muuttaneena voin niin samaistua sun kokemuksiin! Osaat kirjoittaa tosi hyvin ja tästä nyt vain tuli ihan helkkarin hyvälle mielelle. :) Jään mielelläni seuraamaan sun bloggailua elämästäsi Tanskassa, kuulostaa aika jees paikalta näin yhden postauksen perusteella, haha.

Paljon tsemppiä uusiin opintoihisi, vaikutat huipputyypiltä!

Nata

Tervehdys - tai "hallo" oikeastaan! :)
Ihana kuulla ja huomata sinun nauttivan elämästäsi täysin siemauksin - pidä tuo fiilis! Hassua muuten, että tämä kirjoittamasi "elämän ilo" -postaus pistää pohtimaan omaa elämäänsä ja sen mielekkyyttä, sekä toisaalta näkemään asioita hieman uudessa valossa. Pitää muistaa se, että tekee elämästään mielekästä ja elää sitä tasan sillä tavalla kuin itsestä vaan tuntuu parhaimmalta - tällainen pieni perjantai-illan ahaa-elämys, mikä harmillisen helposti tuntuu unohtuvan omaa arkea eläessä.

Ihanaa tanskailua ja innostavia opiskeluhetkiä!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Juuuurikin noin, Nata! Oikeesti vasta tänne muutettuani ja muiden maiden opiskelijoiden kanssa juteltua on silmät auenneet ihan erilailla sille, miten on oikeasti lottovoitto syntyä Suomeen. Tänne (ja kymmeniin muihin maihin) saa muuttaa vaan kävelemällä sisään, työlupa on automaattinen, kielen opetus täällä ilmaista, ja valtio tulee opiskelijaa.. Loput on sitten itsestä kiinni, uskaltaako ja haluaako kokeilla onneaan muualla, jos Suomi nyppii. Olen kyllä onnellinen, että uskalsin lähteä!

Kiitos paljon ajatuksia herättäneestä kommentista ja sulle ihanaa syksyä!

Vierailija

Ihana Vivian, tässä alkaa itseäänkin väkisin hymyilyttämään :) Onnea uuteen kouluun ja kaupunkiin <3 !

Liina / liinalovesit.blogspot.com

Oi kuinka ihanalta kuulostaa! Jotenkin ihanaa kuulla että kaikki on hyvin siellä :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos, mua oikeasti liikuttaa miten älyttömän paljon jengi jaksaa elää mukana mun uusia tuulia täällä <3 Merkitsee tosi paljon, kiitos tuhannesti!

K

Ihanaa! Tuo mieleen omat kokemukset. Mun elämä on just nyt pepanderista ja hermo menee, joten aivan ihanaa lukee sun juttuja! You enjoy girl! :) jospa saat meihin, joilla ei oo hymy yhtä herkässä just nyt, vähän positiivista taistelunhalua ;)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Paras ohje mitä mulla on kenellekään antaa; lähteminen on mahdollista, eikä lainkaan niin vaikeaa mitä saattoi pelätä. Vaihtoehtoja on, ja Suomi antaa kyllä todella hyvät lähtökohdat lähteä toteuttamaan haaveitaan!

Kiri

Dejligt!! Mulla on kaksoiskansalaisuus, joista toinen on Tanska, ja mun bucketlistillä on Tanskassa asuminen jotta voisin ottaa selvää kuinka tanskalainen oon. Tätä kun lueskelen niin haluun muutta samantien! Muistan nää sun kirjoittamat tunteet niin hyvin, koin saman kun asuin Tukholmassa! Mutta missä kaupungissa asut? Ei taida olla köpis jos pääkatu on iso roban kokoinen ;)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Kuten tosta kuvastakin voi vaklata, asun Herningissä ;) Tule ihmeessä tänne Tanskaan Kiri, täällä on niin lungi j lämmin meininki, sopisit tänne täydellisesti!

SSM

Hei en ihmettele ollenkaa että Tanska valitaan joka vuosi maailman onnellisimmaksi kansaksi!
Kun menin tanskaan ekan kerran rakastuin siihen heti (salaa rakastuin jo ennen sinne menoa). Paikka tuntuu niin kodilta ja ihan sydäntä raastaa kun ajattelenkin sitä ihanaa paikkaa! aaahhh....Mulla on muutto sinne ensivuoden helmikuussa jota olen odottanut 2 vuotta!!!.
Ihanaa että kaikki on mennyt sielä hyvin, vaikkakin tiesin koko ajan että tulet rakastumaan koska Tanskaa ei voi olla rakastamatta <3

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram