Ihan aluksi oikein hyvää naistenpäivää kaikki oman elämänsä #bossladyt! Täällä ollaan edelleen kuumen kourissa, ja olo on kyllä kaikkea muuta kuin säteilevällä voimanaisella.. Mutta onneksi saan sentään tuoda vähän valoa ja vaaleanpunaista purkkapoppia teidän tiistaihinne, ja fiilistellä muutaman viikon (no okei - 4.4.) päästä olevaa Mariah Careyn keikkaa! Kerroinkin jo videopostauksessa että pääsen toteuttamaan ysäri-minän suuren haaveen, ja pääsen todistamaan aikamme mahtimuijaa ja huikeaa balladi-diivaa lavalla.

Olen ollut aina Mimin suuri fani, ja hänen musaansa on tullut luukutettua urakalla oikeastaan aina.. Erityisesti kouluaikojen bestikseni kanssa Mariah Careyn musiikki ja - köh köh - ainuutlaatuiset julkisuustempaukset jaksoivat ihastutta, ja kun joulukuussa paljastui, että Mimi VIHDOIN saapuu ekaa kertaa Suomeen, hihkuin kuin pikku-Vivian pinkissä pikeepaidassaan ja perhossormuksissaan! Tämä on pakko nähdä! Keikan kunniaksi ja etukäteisfiilistelyn nimissä tein TOP 5-listaukseni Mariahin kovimmista biiseistä, joihin liittyy tuhansia muistoja.. Olisin voinut valita jokaisen albumin ja billboard-ennätykset räjäyttäneen sinkun listalleni, mutta tässä viisi suosikkiani uudesta ja vanhasta matskusta omalta ykkösdiivaltani:

Always be my baby

Okei aluksi mietin et en kommentoi näihin mitään ekstraa MUTTA EI SE OLE MAHDOLLISTA!!! Miten hyvä biisi tämä on?! Noi alun tydydyttyy-hyräilyt herättäis mut vaikka koomasta laulamaan mukaan. Paras ikinä, tätä odotan keikalta eniten.

Boy (I need you)

Tämä biisi vie mut aikakoneen lailla lukioaikaisiin tyttöjen etkoihin, ja niihin harvoihin kertoihin jolloin mun annettiin olla dj:nä.. Myös video on aivan mahtava, haha!

#Beautiful

Ysäri-Mariah ja 2005 vuoden mestariteos on kiistatta suosikkini, mutta uudesta materiaalista tämä Miguelin kanssa tehty duetto on Spotifyni TOP 25 soitetuimman biisin listassa. Eikä edes hävetä, tämähän on timanttia!

Against all odds (Take a look of me now)

Oli lähes mahdotonta valita mitkä Careyn lukuisista balladisuosikeista nousisivat listalleni, ja moni helmi jäikin uupumaan..  Mutta tämä, tätä en voi ohittaa. Westlifen (!! hahahah) kanssa tehty duetto Phil Collinsin alkuperäisviisusta on paljon parempi ilman poikabändiä pilaamassa enkelimäistä ja sydänpohjaa riipivää Mariahin ääntä, jos minulta kysytään. Saatan tirauttaa kyyneleen poikineen, mikäli tämä kuullaan Hartwallilla!

We belong together

<3 <3 <3 Pelkkää rakkautta.

Koska Mariah Carey eroaa kanssasiskoistaan siinä, että hän on kirjoittanut ja tuottanut kaikki tähtitekeleensä itse, edustaa hän minulle todellista #bossladyjen bossladyä. Mikä olisikaan siis parempi naistenpäivän ikoni! Ja koska jaettu ilo ja tunteellinen pop-musiikki on parasta jaettuna, pistän pystyyn arvonnan! Kiitos LiveNationin, saan arpoa kahdelle teistä kahden lipun paketin Mariah Careyn 4.4. Helsingissä järjestettävälle keikalle! Nyt siis pieni skaba pystyyn, kas näin:
1) Kirjoita kuka on suurin naisesikuvasi ja miksi, ja ehkä loppuun vielä vapaavalintaiset terveiset bloggaajalle :)
2) Käy tykkäämässä blogini facebook-sivua TÄSTÄ tai sivupalkista.
Jotta tunnistaisin voittajan, jätä kommenttiboksiin JOKO sähköpostiosoitteesi TAI tunnistettava nimimerkki. Olen voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti. Aikaa osallistua on ensi viikon maanantaihin 14.3. asti, joten toimikaa NYT eikä kohta!

Ja vielä kerran, oikein hyvää kansainvälistä naistenpäivää sekä arpaonnea kaikille!

Kommentit (21)

Jatta

Vau mikä arvonta!

Ehkä kliseisintä ikinä, mutta pakko vastata että äitini. Hänellä vain on ja tulee aina olemaan suuri rooli elämässäni, ja esikuvana hän on ollut mulle ihan pienestä lähtien. <3

Facebook-sivusta tykätty!

Ihanaa kevättä sulle ja nautihan viimeisistä Tanska-päivistäsi! :)

Carry on, Elli

Mun elämään on siunaantunut mahtinaisia useampi kappale, joita fanitan kyllä ihan kympillä. Äiti, sisko ja kaikki ystävät, he kaikki ovat omien elämiensä bossladyjä ja mahtavan inspiroivia tyyppejä. Jos joku muu pitää valita, se on ehdottomasti nainen ja ilmiö nimieltä Beyoncé. Tyyppi on multilahjakas luonnonvoiman kaltainen ilmestys, jonka ei otsikoissa tarvitse pyöriä, vaan hän antaa työnsä kertoa omaa menestystarinaansa. Mariah on kyllä ehdottomasti musiikkinsa puolesta häshtägissä #mustsee, joten toivotaan, että arpaonni suosii tässä arvonnassa!

Huippua pian lähestyvää reissua!

Amanda

Hassua ehkä, mutta suurin naisesikuvani ja suorastaan idolini on ollut pitkäaikainen piano-opettajani. Kuvaavia ylistysadjektiiveja on hurjasti, mutta näin muutamia mainitakseni upeasti vanhentuva, äärettömän ystävällinen, taitava työssään, herkästi liikuttuva, klassisen tyylikäs ja eläinrakas. Juuri sellainen ihminen, jollainen haluaisin olla tulevaisuudessa. Hän on myös se syy, minkä takia en ole ikäkriisejä kokenut, koska hän huokuu sellaista tavoiteltavaa iän tuomaa varmuutta, viisautta ja eleganssia.

Goldensau

Mun suuri naisesikuva on Lauren Conrad. Hän on niin yrittäjähenkinen, eikä ole koskaan ottanut itsestäänselvyytenä menestystään. Kunnioitukseni häntä kohtaan nousi paljon, kun hän jättäytyi pois televisiosta ja perusti eettisen The Little Market-merkin. Vaikka hän olisi voinut elää The Hills-sarjan tuomalla mammonalla, hän teki koko sarjan ajan kovasti töitä ja kävi koulua. Siksi arvostan häntä kovasti.

Tykkäsin sinun fb-sivusta. Tosi ihanaa tulevaa reissua ja muista päivittää blogia, odotan jo kuvia ja reissutarinoita! :)

viiviKKK

Naisesikuvani on ehdottomasti mummoni. Hänellä ei ole ollut helppo elämä, hän kuntoutnut aivoinfarktin aiheuttamasta toispuoleisesta halvauksesta ja kasvattanut siinä sivussa kaksi poikaa. Hän joutui jäämään elämänsä työstä eläkkeelle alle 40-vuotiaana ja tullut mummoksi vähän päälle tuon ikäisenä. Kasvattanut minut kun kukaan muu ei siihen pystynyt. Kaiken tuon jälkeen hänen elämän asenteensa on uskomattoman positiivinen ja hän vain yksinkertaisesti on mun elämän supersankari ja mummon oppien mukaan en koskaan luovuta ja asioilla on taipumus järjestyä!

Eipä muita terveisiä ku ihanaa naistenpäivää ja mahtavan arvnonnan oot pistänyt pystyyn!!

viivi.korpela@hotmail.com  

Anba

Idolini on ehdottomasti Mammani, äidin äitini, joka on elinvoimainen yli 80-vuotias nainen. Häneltä saa aina viisaan vastauksen ja hänelle voi uskoutua asiassa kuin asiassa. Maailman herkullisimmat korvapuustit saa hänen luonaan <3

Soda

Mun suurin esikuvani on mummoni, joka valitettavasti kuoli muutama vuosi sitten. Ei voi kun ihailla sellaista ihmistä, joka selvisi sodan jaloista ja rakensi elämänsä ihan nollasta. Hän kuunteli aina, kannusti, häneltä sai arvokkaita neuvoja, hän ei tuominnut eikä koskaan puhunut kenestäkään pahaa.

Facebook-sivusta tykätty jo aikaa sitten. ;)

Ja Vivvelle haluan toivottaa iloista ja rakkaudentäyteistä kevättä! Toivon, että jaksat ilahduttaa meitä teksteilläsi vielä pitkään! :)

ElliN

Kuulostaa tämä ehkä vähän kliseeltä, mutta suurin esikuvani on ehdottomasti oma äitini. Hän kasvatti minut ja kaksi siskoani yksin, ja rakastavampaa kotia en voisi ikinä toivoa. Ei ollut mitään mitä äitimme ei meidän eteemme tehnyt, ja kaikki me kolme saimme harrastaa, touhuta ja elää iloista lapsuutta ja nuoruutta. En ikinä olisi tässä ilman äitini pyyteetöntä rakkautta, tukea ja kannustusta, sekä hänen huikeaa esimerkkiään. Eli mama on ainoa oikea vastaukseni tähän kysymykseen! 

Tupsu

Tää on kyllä varmasti blogiarvontojen historian mahtavin! :D

Mulla on kaks suurta naisesikuvaa: mun kumpikin mummu. Kumpikin on kohdannut elämässä vaikeuksia, sairautta, puolison kuoleman, ja selvinneet kaikesta pää pystyssä; ja kumpikin asuu vielä omakotitalossa täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Jos teräsmummous on geeneissä, niin mulla ei oo ikinä mitään hätää :'D

Marja

Oihhh oon kuunnellut Mariahia ysikytluvulta saakka! <3 Yks parhaista artisteista ikinä.

Mun suurin naisesikuva on kuitenkin Emma Watson, sillä hänen ajatuksiaan on tullut seurattua viime aikoina ja kaikenkaikkiaan hän on ihan mahtava esikuva kaikille naisille.

Hennajenniina

Esikuvani on varmaan Kaija Koo. Pidän hänen tyylistään vaikka on jo kypsempi nainen. Tykkäsin sinun fb-sivusta. Ihana arvonta.

Raz

Mää ite, henkeen ja vereen. Syvimmillään se, josta luotaan. Se, miksi haluan tulla ja joka haluan olla. 

Fiilistelen ja inspaan sieltä ja täältä ja tuolta, paljon ja liikaa, mutta loppuun eäh, aina itteeni palaan. 

Fb tykätty.

Sonja

Niitä on niin monia että vaikea valita kuka olisi se paras! Ekana tuli mieleen Beyonce, niin niin lahjakas! Ja tottakai mun oma ihana äiti ja samalla myös paras ystävä <3

Airiina

Oma edesmennyt äitin oli ja on esikuvani, kiva arvonta ja toivon, että tärppää. Tykätty.

Sini

Naisesikuvani on rakas lapsuuden ystäväni. Hänellä on ollut huono arpaonni elämässä, mutta lukuisista vastoinkäymisistä huolimatta hän on valoisin, sisukkain ja huumorintajuisin nainen, jonka tunnen. Veisin hänet mukanani Mariah Careyn keikalle, koska hän ansaitsee kaiken hyvän, mitä maailmalla on tarjota hänelle <3

Sandi Österlund

vaihtelevasti tietenkin Äiti Amman, naisten poliittiset vaikuttajat maapallolla,hurmaavat näytteljättäret,kirjailijat, paras ystävä etc., mutta sanoisin Äiti Teresa, joka toiminnan laajunden huomioonottaen on yksittäistapauksia tärkeämpi, niin valitsen hänet. Vaikuttav

nut sympatiallaan ja hyväntekeväisyydellään omaan elämääni eniten!:) rakastan laululintunen Mariah Careyn olemusta ja lauluääntä, uraaa, motivaatiota ja kiistattomia kykyjä alalla, ihana kilpailu, mukana arvonnassa !! terkut ihanalle kirjailijalle, hurmaavaa kevättä Sinulle !!:) / sandi.osterlund@gmail.com

Tuija

Pakko sanoa tähän, että Mariah Carey on yksi esikuvistani. Olen kuunnellut häntä sieltä ensimmäisestä levystä lähtien ja hän on paitsi äärettömän lahjakas myös kaunein nainen mitä tiedän. Toinen on Kylie Minoque ja tietenkin kaikki oman perheen mahtavat naiset :)

Mukana arvonnassa ja sivusta tykätty :)

Gleam

Oi myös täällä Mariah saa niin ysärimuistot mieleen; varsinkin ne teinivuosien romanttiset haaveilut! :D Itselleni merkittävin esikuva on varmasti ollut edesmennyt ystäväni. Hän oli eläessään rohkea ja määrätietoinen nainen, joka kulki omia polkujaan unelmiaan tavoitellen, muita kuitenkin samalla kunnioittaen ja huomioiden.

Vivianin fb-sivusta on tykätty jo ennestään! Olen seurannut blogiasi jo ennen Cosmopolitanin alustalle siirtymistä ja vaikutat erittäin symmpikseltä naiselta!

Jenni

Vau, mikä arvonta!! Oma naisesikuva on ehdottomasti äitini, joka on kasvattanut yksinhuoltajana minut ja sisarukseni. Arvostan häntä ihan mielettömästi <3 Jostain syystä en vielä tykännyt facessa sivuistasi aikaisemmin, nyt sekin on hoidettu :)

Karrie

Kääk, ehtiikö vielä?! Mun naisesikuva on hyvä ystäväni. Hän on korkeasti koulutettu perheenäiti, jolla tuntuu pysyvän kaikki langat aina käsissään. Hän on itseasissa Mariah-fani, joten jos voitto osuu kohdalle, on seurakin tiedossa.
Kiitos kivasta blogista! Nautin paljon teksteistäsi! :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram