Palasin sunnuntaina Tanskaan. Paluuta edeltävät päivät menivät vauhdilla, ja muistan lähinnä tuijotelleeni haikeana kotikulmia, imien itseeni muistoja ja pakkasen tuoksua, jolla helpottaa koti-ikävää. Viimeisen yön itkin, kun mietin miten ikävää tulee olemaan, ja miten paljon kaikki ahdistaa. Lähtöpäivänä lunta tuli kovempaa kuin koko talvena, ja lentokone lähti 40 minuuttia myöhässä. Sen seurauksena myöhästyin junasta kotikylääni, itkin Joe and the juice-kuppilan mehutötsään ahdistustani, ja mietin miten kuluttavat ja pitkät kahdeksan viikkoa olisikaan tulossa. Työmäärä ja hoidettavien asioiden loppumaton lista ahdisti ja puristi rintaa. Ikävä poikaystävän viereen oli jo etukäteen kasvanut mielessäni valtavaksi. Olo oli juoksuhiekassa tarpova.

Vaan kuinkas sitten kävikään.

Maanantaina palasin arkeen rytinällä. Aamulla kahdeksalta pyöräilin viimassa kampukselle, ja ryhdyin heti uuden moniviikkoisen projektityön suunnitteluun. Sitten kuntosalille, ja uuden saliohjelman kanssa hikoilemaan. Hitto, että tuntui vaikealta kovan flunssan jälkeen kaivaa lihasmuistista kaikki liikkeet ja pidot, ja väsyneestä kropasta tarvittava voima. Olo oli kuitenkin kuin voittajalla - ainakin annoin kaikkeni.

Sama fiilis on muutenkin sävyttänyt viikkoani. Vaikka tehtävälista ja hoidettavien asioiden määrä on tuntunut raskaalta, olen päättänyt kerrankin muuttaa tapojani, ja hoitaa yhden asian kerrallaan. Olen purkanut venähtänyttä 2 do-listaani yhden tehtävän verran päivässä, enkä entiseen tapaani ole edes yrittänyt säätää kaikkea kerralla. Parempi antaa mielelleen vähän höllempää, kaiken hyvää ehtii saamaan valmiiksi ajallaan.

Nyt kun viikonloppu on alkamassa, tuntuu vihdoin siltä, että rutiini ja arki pyörii painollaan, ja energiaa riittää muuhunkin kuin välttämättömyyksiin. En kuitenkaan aio vieläkään haukata kokonaista kakkua kerralla, vaan antaa itselleni rauhan tehdä asioita omassa tahdissa. Ja katsoa aina välissä vähän OC:ta Netflixissä, johon olen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen TÄYSIN koukussa. Sekin on ihanaa - huomata stressilevelin ja suorituskeskeisen asenteensa höllänneen sen verran, että sarjan tuijottaminen tuntuu ihanalta ja rentouttavalta. Seth on sitäpaitsi edelleen ihanin.

Itselleen armollista, rentouttavaa ja virkistävää viikonloppua teille tyypit <3

Kommentit (5)

Vierailija

Tiedän tunteen, olen ollut poikaystäväni kanssa yli vuoden yhdessä ja ollaan viime kesäkuusta ensi syyskuuhun asti erossa, 11h lentomatkan ja 8h aikaeron päässä. Tsemppiä! <3

naps

Seth Cohen's sarcasm, parasta. Ja yhä edelleen kaikkien vuosien jälkeen, tsissös että Sandy Cohen voi olla komea ja charmantti mies makuuni. Siniset silmät ja ne tummat kulmakarvat. (Okei nykyään 25- vuotiaana tän ymmärtää mut hei cmon Sandy oli musta viehättävä jo silloin varhaisteininä......)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

SAMAA MIELTÄ!!!! Sandy on mun unelmamies ja unelmafaija <3_<3 Toimi jo silloi, toimii edelleen. Oc on ihan paras!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram