Oli joulu, oli välipäivät. Päivät aattoa ennen tuntuivat juoksevan ohi nopeasti, ja itse pyhät lipuivat hitaasti, juuri kuten toivoin. Verkkarit ja villasukat koivissa köllötellessä kelpasi nakertaa piparkakkuja homejuustolla, ja telkkarin elokuvatarjonta toi juuri sopivasti viihdykettä iltoihin. Kaivatusta rentoutumisesta huolimatta odotin välipäiviä kovasti, jotta pääsisin siippani viereen viettämään lomaa kahdestaan.

Nyt olemme mökillä, ja fiilis on juustoista ilmaisua käyttääkseni maaginen. Pieni kerros lunta ja pakkasilma on saanut luonnon huurteiseksi, ja takassa loimuava tuli ja kirkkaana loistava tähtitaivas luo tunnelmaa. Vaikka melkein ahdistaa tekemättömät asiat ja rästissä olevat työt, ovat nämä landepäivät omistettuja vain kahdenkeskiselle ajalle - työt ehtii sitten ensi vuonna. Hullua ajatella, että huomenna vaihtuu vuosi, ja viikonloppu eletään jo vuodessa 2016. Kuten rivien välistä voi tulkita, olen onnellisempi kuin aikoihin, ehkä koskaan. Siitä ja muusta vuoden aikana tapahtuneesta on luvassa yhteenveto-avautumispostaus, jahka nyt tämä kuluva vuosi vaihtuu. Sen verran täytyy elää hetkessä, että maltan nyt sulkea tietokoneen, pistää tikun päähän tulessa grillattavaa ja kaataa ehkä tilkan viiniä lasiini. Mikä onni onkaan saada viettää lomaa täydessä hiljaisuudessa, peilikirkasta koskea ihaillessa, rakkaimpansa kyljessä. Täällä saa vuosi vaihtua uuteen, kahdestaan verkka-asussa loikoillessa.

 

Kommentit (3)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram