Terkkuja sairasvuoteelta! Minä (ja somestani päätellen about kaikki muut) kärvistelen sitkeän räkätaudin kourissa, ja olen viime aikoina lähinnä köhinyt keuhkojani pihalle pakkaseen ja niistellyt nenänpielet veressä. Kamalista kielikuvista ja inhorealistisista sanavalinnoista huolimatta kipeily on juuri nyt ihan paikallaan. Loma Helsingissä on ollut taas yhtä menoa ja rientoa, ja viime viikkoinen road trip halki Suomen veti viimeisetkin mehut. Tuntuukin siis ihan mukavalta himmailla faijan kotona hellässä hoivassa; on todellista luksusta, että toinen käy puolestasi kaupassa ja tuo myös laskiaispullan, laittaa ruokaa, pesee pyykkisi, ja piristää kökköistä oloa. Niin, mikäs täällä torkkuessa. Koulutyöt ja kirjoitusduunit tapaavat juuri sopivasti puuhaa sairasvuoteelle - mihinkään sen kummempaan minusta ei nyt olisi. 

Viikon kuluttua taidan lähteä Tanskaan. Koulua olisi vielä pääsiäiseen asti, tosin tällaisella vapaalla aikataululla, itsenäisen opiskelun ollessa ihan okei. Ajatus takaisin landelle lähtemisestä herättää jälleen - yllätys, yllätys! - ristiriitaisia fiiliksiä. Toisaalta ihan kivaa päästä taas toisiin maisemiin ja hitaaseen rytmiin, salille ja opiskelukavereiden huolettomaan seuraan, omaan rauhaan ja netflixin äärelle. Mutta haikeaa on, joka ikinen kerta, jättää Helsinki taakseen. Etukäteisikävöin poikaystävääni, kotimaista ruokaa, koiria, Helsinki-elämän helppoutta, spontaaneja illallissuunnitelmia, Kaivarissa kävelyä, lempikahvilaan piipahtamista lumipyryn yllättäessä. Olen niin, niin onnellinen, että tämä ramppaaminen loppuu pian. Haluaisin olla ihan hetken, ainakin vuoden tai pari, jossain paikassa tietäen, ettei minnekään ole pakko muuttaa ja lähteä, ellei ehdottomasti halua. Vaikka ulkomailla asuminen on antanut enemmän kuin mikään muu yksittäinen elämänvalinta tähän mennessä, on tällainen elämä myös kuluttavaa, haikeaa ja ihmissuhteita koettelevaa. Kuten sanottua, onneksi se on kohta ohi.

Tuntuu taas siltä, että blogiin kirjoitettavat asiat junnaavat todella pahasti paikoillaan. Huomenna, paremmalla virralla, kaivan johonkin postaukseen joskus jättämiänne postaustoiveita ja ideoitanne, ja kirjaan vähän suunnitelmia tulevasta. Kommentoikaa tähän, jos jotain ideoita tulee mieleen, niin käytän sairausaikani hyödyllisesti! Itselleni tuli mieleen, että olisko teillä näitä vaatteista/muodista/materiaaleista koskevista asioista kyssäreitä, joista voisin tehdä Q&A:n? Mitä ylipäätänsä haluaisitte lukea?

Nyt inkivääriteetä ja takaisin pehkuihin. Pysykää terveinä, kuomaseni!

Kommentit (8)

Fanni

Videopostaukset on aina huikeita! 

Toivottelen pikaisia paranemisia! Oon just itse toipunut muutaman viikon flunssasta juurikin särkylääkkeiden ja inkivääriteen voimin. Kannattaa myös höystää jokainen ateria törkeällä määrällä chilia ja ehdottomasti valkosipulia, sitä luonnon omaa antibioottia. Kotona ollessa ei onneksi haittaa miltä henki tuoksuu :D 

Terkuin www.fannikatariinan.blogspot.com

Laura

Olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi eri vaatemateriaaleista, vaatteiden eettisyydestä ja niiden ympäristökuormituksesta :) Onko koulutuksesi tuonut näihin asioihin jotain uutta, laajempaa näkökulmaa? Myös luottovaatteet ja merkit ovat aina mielenkiintoisia. Itse tuskailen vaatteiden laadukkuuden kanssa, sillä olen totaalisesti menettänyt hermoni huonolaatuisiin halpakaupparätteihin. Mitkä ovat vinkkisi laadukkaan vaatteen tunnistamiseksi ja/tai mitkä tuotteet olet todennut laadultaan erityisen hyviksi? Oletko löytänyt vaatemerkkejä joiden hinta-laatusuhde olisi aina kohdallaan, kun korkea hintakaan ei tunnu nykyisin takaavan hyvää laatua?

Pikaista paranemista!

Heidi

Hei muakin kiinnostaisi tämä!

Parane pian Vivian ja muista, ettei kipeänä tarvitse rustata, jossei siltä tunnu :) Ota iisisti!

Mona

Moi !
Luit ikään kuin ajatukseni, tuossa brainstormin aloituksessasi" mistä haluaisitte lukea yms jne, "materiaaleista..."? OI KYLLÄ!
Tiedätkä, olen koko ikäni ollut superhuono shoppaaja, meinaan että niitä luottokuteita ja lemppareita löydän aniharvoin, ja niitä löytämiäni käytänkin loppuun asti kunnes kuluvat päältä!
Nyt tällä hetkellä lempikuteeni alkavat olla museokamaa, ja vaatekaappini perusteellinen päivitys olisi paikallaan, MUTTA!
Olen aivan siis käsi, mitä tulee noihin vaatteiden "inci"-listojen lukuun! Tiedän, että esim.neuletta etsiessäni toivoisin incin sisältävän edes vähäsen villaa, mutta siis mikä on prosentuaalisesti kohtuumäärä, mitä sisältäessään neule tosiaan palvelisi myös villa-ominaisuutensa virkaa ?
Mitkä ovat ns. " hyviä" materiaaleja, mitkä niitä kaikista halvimpia, epäeettisimpiä ja lyhytikäisimpiä?
Haluaisin todella tulevaisuudessa keskittyä määrän sijaan laatuun, mutten tunnu tunnistavan laatua sitä etsiessäni , ja näin kaappiini päätyy niitä kaksi pesua kestäviä teeppareita... Myhh. :D

Linda

Lauran mainitsemat asiat, niitä lisää kiitos!

Myös uudet reseptit ja muut ruokavinkit otettaisiin ilolla vastaan. :)

Camilla

Poikaystävääsi? Wait, what?? Miten multa on mennyt jotain näin suurta ohi. ;) <3

Vierailija

Helou! Oon tulossa mieheni kanssa elämäni ensimmäiselle Köpiksen reissulle parin viikon päästä ja ottaisin mielelläni kaikki mahdolliset vinkit vastaan! Hyviä shoppailuapajia, romanttisia ja tunnelmallisia illallisrafloja yms? Kiitos miljoonasti, jos ehdit vinkata!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram