Vaikkei mistään hellekesästä puhutakaan, vilahtavat heinäkuiset päivät ohi sellaista tahtia, että kellot tekisi mieli pysäyttää ja kalenterit repiä kappaleiksi. Helsinkihuuma ja lomalaisen lusmuileva state of mind on vahvasti päällä, ja havahduinkin vasta juuri äsken siihen, ettei blogia ole tullut availtua sitten viime viikon. En tajua, minne kaikki päivät kuluvat. En edes ole käynyt reissussa, rakastunut, tai edes jaksanut lähteä mökille asti. Silti, aika tuntuu kuluvan nopeammin kuin koskaan.

Viime päivinä olen muunmuassa...

..Käynyt vaatekauppatöissäni. Päivät takaisin viikkauksen ja asiakkaiden parissa pyörien ovat olleet paljon rankempia mitä muistin, ja iltaisin kotiin lähtiessä jalkoja painaa, eikä oikein jaksaisi muuta kuin kellahtaa sohvalle dokkareiden ja Historia-lehtien ääreen. Silti - ihan yhtä kikseissä sitä on näemmä joka syksy siitä, kun uudet mallistot saapuvat suurissa pahvilootissa, ja pääsee järjestelemään koko puodin esittelemään kauneimpia ja pehmoisimpia villauutuuksia.

..Löhönnyt kotona. Kiitos kolean kesän, on ihan ok viettää kokonainen päivä ystävien kanssa pyjama päällä, kokata vähän uusia perunoita, ja katsoa Catfish-maratonia pikkutunneille asti.

..Syönyt erikoisen ja hyvin täyttävän Sandron brunssin. Eiran Sandro oli mitä mainioin kohtaamispaikka tanskansuomalaiselle kouluporukallemme, ja sunnuntai meni herkuttelun merkeissä. Paikan parasta antia olivat ehdottomasti kaikki soosit ja leipä, sekä kakkubuffet marjarahkoineen. Bonusta myös siitä, että loputon määrä kuoharia kuului diiliin.

..Iloinnut perheestä. Pienen hetken olemme kaikki samaan aikaan kaupungista, kun Lontoossa asuva siskopuoleni saapui kotiin. Juoruja on taas muutamassa kuukaudessa kertynyt niin paljon, että vielä nukkumaan mennessä, silmien jo painuessa kiinni, haluaa vielä jutella.

..Odottanut muuttoa. Enää pari hassua viikkoa, ja vaihdan idyllisen Kaartinkaupunkin kivenheiton päässä oleviin uusiin kotikulmiini. Olen kävellyt uuden kotitaloni ohi ainakin kymmenen kertaa ajatellen sitä, miten onnellinen olen saadessani pysyvän jalansijan tähän kaupunkiin. Niin, ja vihdoin omat tavarani laitettua kivasti esille - vaatteidien kaivelu matkalaukuista joka päivä on varsin raskasta.

..Jännittänyt synttäreitä. 25 tulee täyteen torstaina. Kriisi, kriisi! Siitä lisää aivan pian, kuten myös täysin uudesta ja jännästä jutusta, joka on ihan vain teidän iloksenne.

Kommentit (3)

kiitoskaunis

En nyt tiedä mihin postaukseen tämä ois pitänyt kommentoida.. Enpä hirveästi lue blogeja, oon enemmänkin kuvien katselija. Johtunee varmaan siitä kun noin 99% bloggaajista ei vaan vittu osaa kirjoittaa. Äikkä on ollut meikäläiselle aina jotenkin lähellä sydäntä ja on niin raivostuttavan surullista lukea jotain ihan kieliopillisesti täyttä paskaa. Joo jokainen tekee virheitä ja plaa plaa, mutta JUMALAUTA, että joka ikisessä postauksessa lauseet on päin vittua. Mutta kiitos herran, sinä oot ainoo joka oikeasti osaa kirjoittaa. Tykkään hemmetisti sun tyylistä ja siitä, että sun lauseet vaan on järkeviä. Kiitos.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram