Olen tänä syksynä ylittänyt itseni, mitä liikuntaan tulee. Treeni on kulkenut todella hyvin, ja salille on oikeasti _huvittanut_ mennä, satoi tai paistoi. Olen päässyt hyvin rakennetun ja ammattilaisen laatiman treeniohjelman makuun, ja jokainen kerta salilta tullessa olo on ollut kuin maailmanmestarilla, vaikka olenkin tällainen keltanokka. Kova treeni palkitaan viikon joululomalla, jolla keho saa palautua kovasta treenikuurista - luvassa on joulutortuilla herkuttelua, verkkareissa röhnötystä mökillä sekä urheiluhierontaa. Sen jälkeen haluan kuitenkin palata nopeasti tähän rutiiniini, ja jatkaa säännöllistä treenaamista. Ongelmaksi on kuitenkin osoittautunut se, missä ihmeessä voin treenata Helsingissä lomaillessani? Suurin osa kuntosaleista ei tarjoa mahdollisuuta yksittäisistä salikerroista maksamiseen, eikä "viikkojäsenyyksiä" taida harrastaa kukaan..? Ymmärrän toki, että kuntokeskukset tähtäävät sitouttamaan asiakkaita pitkiksi ajoiksi, mutta entäs me, jotka haluaisimme lomalla käydä muutaman kerran treenaamassa?

Yritin etsiä netistä eri vaihtoehtoja, mutta aika laihoin tuloksin.. Jääkö ainoaksi mahdollisuudeksi sitten kotitreeni..? Sekin vähän huolestuttaa, koska kuten sanottua, olen vasta-alkaja, enkä kovin kekseliäs hoksaamaan eri lihaksille sopivasti kuormittavia liikkeitä, jos välineitä ei juuri ole. Olen alkanut kerätä treeniblogien kotitreenejä varuiksi talteen, mutta vinkkejä "kertakäyttöisistä" kuntosaleista sekä hyvistä treeniohjeista otetaan siis vastaan! Tämä menee kyllä vahvasti kategoriaan kysymykset, joita en koskaan uskonut kysyväni blogissani :D

Kommentit (13)

Vierailija

Kotitreeneihin löytyy vinkkiä tosi hyvin esim. Start living you best life -blogista tai käyt viikon ajan helsingissä salien ilmaisilla tutustumiskäynneillä ;)

Hanna123

Motivus! Sieltä saa esimerkiksi kymppikortin, eikä vaadi pakollisia jäsenyyksiä :)

Vierailija

Lataa puhelimeesi Sportsetter-appi, se sisältää useita viikon ilmaisia kokeilujaksoja eri kuntosaleille :)

Iida

Suosittelen kotitreeninä Blogilates- kanavan videoita. Ihan huikeen tehokkaita ja mun lemppareita!

Annukka

Kisahalli. Naurettavan edullinen ja hyvät tilat. Ei vaadi meikkiä tai yhteensopivia treenikamoja tosin...

Vierailija

Helsingin kisahalli! Tosi halpa ja hyvä paikka (kisanostajista voi myös saada itse tsemppiä) :) 

Wilma

Moikka! Motivukselle voi hankkia kertakäyntejä tai tosiaan sellaisen 10-kerran kortin, josta joku jo kerkesi mainitsemaan.

Wilma

Moikka! Motivukselle voi hankkia kertakäyntejä tai tosiaan sellaisen 10-kerran kortin, josta joku jo kerkesi mainitsemaan.

Ilona

Kisahallin punttiksella on paras meininki - vierekkäisillä crosstrainereilla vetää 80v mummo ja 13v teini. Superedulliset hinnat ja konstailematon meininki! Suosittelen!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram