Ai että, sama vanha hohtava valkoinen blogialusta on jälleen edessäni. Pitkästä aikaa, vanha kuoma, melkein tuli jo ikävä. Tauko on nyt ohitse.

Viimeiset kaksi viikkoa, jotka olen ollut takaisin Suomessa, ovat paitsi menneet valonnopeudella, ovat myös olleet elämäni nihkeimmät - ja parhaat. Nihkeimmät siksi, koska matkamuistoksi saamani kuume muuttui ensin virtsikseksi, ja sitten munuaistulehdukseksi. Itkin kolme vuorokautta yhtä soittoa sikiöasennossa, kun lääkärit eivät hoksanneet mistä kamala kipu ja täysin nuutunut energiataso oli peräisin. Inhottavin viikko ehkäpä koskaan. Flunssan vielä kestää kuin nainen, kuumekin menee yleensä hetkessä ohi, mutta tulehtunut sisäelin sattuu kyllä ihan hitokseen.

Päätin viikko sitten sängynpohjalla sikiöasennossa itkiessäni, että en edes ajattele koko blogia saati mitään muutamaan odottavaa asiaa sekunnin vertaa, vaan hoidan itseni perinpohjaisesti kuntoon, niinkuin oikeissa töissäkin tehtäisiin. Ei siinä, blogiin ei olisi ollutkaan mitään viisasta sanottavaa, mutta meltdown oli lähellä kyllä siinä, kun tajusin opparini deadlinen oikeasti olevan lähellä. Opinnäytetyöni palautus on ensi viikon lopulla, ja vaikka olenkin tänään päässyt jo huimaan vauhtiin yli kuukauden nuokkumisen ja venkoilun ja tekosyiden keksimisen jälkeen, ei aikaa ole mitenkään liiaksi. Opinnäytetyö kun on sellainen rasti, joka ei kysy fiilistä tai sopivaa hetkeä, vaan joka yksinkertaisesti on ensi viikon torstaiaamuna palautettava sähköisesti Tanskaan.

Se on siis nokkani edessä nyt, ja ainoa asia johon keskityn seuraavan viikon aikana. Olen saanut mieheltäni vapautuksen tiskivuoroista sekä kaikesta muusta yhteiseen elämään osallistumisesta, jotta voisin olla tuottoisa ja parhaassa mahdollisessa kirjoitteluiskussa. Blogiin ajatteluin kuitenkin kirjoittaa pieniä matkajuttuja, olette odottaneet hiljaisuudessani aivan liian pitkään! Lisäksi olen melko varma, että pieneksi hetkeksi palmukuviin ja suurkaupunkien sykkeeseen palaaminen piristää wordin tuijottamisen ja näppäimistn hurjan säksättämisen välitaukona.

Ai mitä muuta kuuluu, voisinko kertoa jotain jännittävää? No, kävin eilen maistraatissa ja ilmoittauduin takaisin Suomeen muuttajaksi. Olen siis virallisesti taas suomalainen, tai siis Suomessa asuva sellainen. Juhlin sitä Jymyn mustikkajäätelöllä SEKÄ Kaivarin rannassa syödyllä pehmiksellä, sillä mikä olisi suomalaisempaa kuin jäätelön himoitseminen heti, kun aurinko näyttää ensimmäiset lämpimät säteensä. No, katsoin mä tossa jääkiekkoakin, melko suomalainen meno kaikenkaikkiaan.

Nyt on mentävä nukkumaan, mutta arvostaisin kauheesti sitä, jos jaksaisitte kommata mulle et mitä matkajuttuja haluisitte lukea ekana JA et mitä teille kuuluu!!! Oletteko katsoneet norppaliveä? Onko mansikat jo hyviä? MP kesän paras jäätelö?

Kommentit (11)

Vierailija

Norppakamera on jäänyt tsekkaamatta, mansikat ON jo hyviä ja paras jätski Kolmen kaverin paahdettu pähkinä ja kinuski! Tsemppiä oppariin! :)
-Maija

Neska

San Diego -jutut kiinnostaa. Tuo edellisen kommentoijan kehuma jäätelö on kyllä erityisen hyvää.

muija

Olen sairastanut munuaistulehduksen, joten tiedän ne tuskaiset kivut, kun selkää polttaa ja et pääse ylös sohvalta. Tsemppiä oppariin!! Ei oo jäätelö, mut oon koukussa frozen juguun :D

Angie

Voi sua, munuaistulehdus on tuskaa! Sairastin sen muutama vuosi sitten ja vieläkin jos selkää särkee, pelästyn heti, että kyseessä olis uusiutunu munuaistulehdus. Onneks selvisin siitä kotihoidolla (ilmeisesti sinäkin?) vaikka sairaalareissu oli lääkärin mukaan lähellä.

Sitten niihin kivoihin aiheisiin :D Paras jäätelö kolmen kaverin mustikka-kardemumma! Reissupostauksissa kiinnostaa oikeestaan kaikki! Rannat, kaupungit, hotellit (vinkkejä edullisen hintatason hotelleille? :D), ruoka, ja kokemuksia yksin matkustamisesta, esim. Tutustuitko uusiin ihmisiin ja miten viihdyit?

Tsemppiä oppariin! <3

Eltsi

Keskity kunnolla oppariin, kyllä me täällä odotetaan <3 tsemppiä, oot huikea mirkku!

niina

Kaikki matka aiheinen kiinnostaa. Jos kohde  kerrallaan, vähän kuin matkaoppaasta:)

Battery

Tän kesän paras jäätelö on ehdottomasti Marianne! Ja tietty aina yhtä paras minttu-puffet :D

Milla X.

Etkai vai syönyt antibiootteja:)? Ne pilaa kropan luonnollisen vastustuskyvyn... Kylla puolukalla saa ihan perus munuaistulehduksen aisoihin, mielestäni.

Vierailija

Ehh, munuaistulehdus ei kyllä ole ihan perus. Virtsatietulehdukseen ei kannata antibiootteja popsia (ellei ole tosi paha, been there) mutta sisäelintulehduksen kanssa en pelleilisi.

Mutta tsemiä sairasteluun, itsellä munuaiset on tulehtuneet kahdesti ja se kipu on jotain infernaalista.

SHaidi

Apua, totta kai olet syönyt antibiootit! Sydän jätti lyönnin välistä ku kommentoija sanoi et pelkällä puolukalla pärjää!
Oppari itselläkin on tekemistä vaille valmis , heh.
Mutta kesä ja jäätelö auttaa :) kesän suosikki jäätelöä ei ole vielä löytynyt, mutta en ole surullinsn että joudun sitä etsimään ;)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram