Anteeksi ei-suomenkielinen otsikointi; elämää viimeaikoina tuntui nyt jotenkin tosi kämäseltä. Olkoon siis noin.

Tuntui vähän siltä, että viimeaikoina en ole oikein postannut sellaisia tajunnanvirta-mitäajattelintänään-kännykamerakuva- oksennuspostauksia, ja tälleen rauhallisen kotisohvalla vietetyn perjantain kunniaksi ajattelin sellaisten rustata.

Aloitetaan päälimmäisestä: tänään oli minun viimeinen työpäiväni vaateliikkeessä! Parivuotinen urani Gaudeten myymäläpäällikkönä ja ostajana päättyi tänään, ja vaikka etukäteen olenkin vähän hurrannut tuon asiakaspalveluammatin päättymistä, on olo todella haikea. Olen ollut asiakaspalvelualalla ja tehnyt myyntitöitä täyspäiväisesti viimeiset, ööö, reilut kahdeksan vuotta. Jokainen vastaavaa työtä tehnyt tietää varmasti alan hyvät ja huonot puolet, turhautumisen ja ilon aiheet. Aiheesta tulee ihan satavarmasti oma postauksensa "millaista on työskennellä vaatekaupassa vol. 1 - 1032319203", mutta niiden aika on vasta sitten, kun siihen on tullut vähän etäisyyttä. Sanottakoot siis nyt vain se, että tänään olen todella huomannut rakastavani aidosti sitä mitä olen saanut viimeiset vuodet tehdä. Ei sitä jaksaisi joka päivä olla hyvällä tuulella ja palvelualttiina ja innostua samoista vaatteista eri ihmisille tunnista toiseen, ellei siitä vilpittömästi pitäisi. Olen ollut myös hyvin tyytyväinen ja onnellinen nykyisessä työpaikassani, ja oikeastaan koskaan ei ole vituttanut mennä duuniin. Asiakaskunta on ollut niin tajuttoman mukavaa, tiimi läheinen ja tiivis, ja tuotteet parasta mitä on. Haikein, mutta hempein mielin painoin tänään työpaikan oven kiinni viimeisen kerran, tuhat kokemusta rikkaampana. Huomenna täytynee skoolata tolle välietapille, sillä tuskin ihan heti palaan ns. kenttätyön pariin - opiskelujen jälkeen kun oletettavasti hieman erilaiset pestit aukeavat. Ikävä tulee kuitenkin sitä ihmisten kohtaamista, uutuuksista vaahtoamista, jopa viikkaamista. Hienoa aikaa elämästä.

Viimeinen sovariselfie Gaudetesta ja perjantain tasokas #ootd: hattu hennesiltä, toppi lindexiltä, hame ja kengät acnen, tiskirätti pinosta, ja kuoret kenzolta. upeeta!

Nyt sitten alkoi (taas) loma, joka jatkuu seuraavat kaksi viikkoa Tanskaan lähtöön asti! Ihan mahtavaa olla (taas) lomalla. Ohjelmaa on luonnollisestikin paljon aina blogijuttujen säätämisistä bestiksieni jokavuotisiin rapujuhliin, yökyläilyä Pinjalla, omien läksiäisten järkkäys ja muuta mukavaa. Jossain välissä haaveilen ehtiväni käymään sekä Savossa että perheeni toisella kesämökillä uimassa ja saunomassa, mutta katsotaan nyt. Veikkaan näiden viimeisten viikkojen valuvan kuin chinchillan hiekka sormieni välistä, että en nyt lähde liian ukulelella soitellen sotaan. Katsoo, mitä ehtii. Ainoa mulle oikeasti tärkeä asia olis voida viettää joka päivä ystävien ja perheen kanssa, ja saada fiilistellä kotimaata ja rakasta Stadia mahdollisimman paljon "varastoon".

Viimeaikain parhaat ruokakokemukset top 3:

1. Suosikkikauppaani Iso-Roban K-Markettiin (onko btw normaalia ikävöidä ruokakauppaa?) ilmestyi viikko sitten tällaisia Helsingin meijeriliikkeen jogurtteja, joista kokeilemani puolukka oli oikein hyvää ja sopivan kirpsakkaa, ja tämä kuvassa näkyvä tyrnihillojogurtti AIVAN JUMALAUTA PARASTA MITÄ OLEN KOSKAAN SYÖNYT!!!! Onko kukaan muu löytänyt ja testannut näitä, ja voisko mulle ilmiantaa mistä näitä saa?! Haluan syödä näitä ainakin 8 joka päivä ennen lähtöä.

2. & 3.  Yksi sunnuntai mulla oli superdarra, ja superpäivä. En poistunut asunnosta kertaakaan, vaan makoilin joko sängyssä tai vaihtoehtoisesti sohvalla, ja joku taivaasta pudonnut maailman paras ihminen toi minulle aamupalaksi croissantin ja hilloa, kahvia, ja PULLAN, sekä läpperin, johon oli valmiiksi laitettu suosikkisarjani Australian rajalla pyörimään. Ilmeisesti minua yritetään (onnistuneesti) lihottamaan joulupöytään, sillä seuraavassa hetkessä eteeni saapui ihanan juustoinen setti lihapullia ja spaghettia. Itku ei ollut kaukana.

Viimeaikain parhaat koirakaverit:

1. Omien haisutassujen kanssa on ollut ihanaa lagata sohvalla, tai vaihtoehtoisesti kävelyttää myöhäiselle iltakävelylle Kaivariin. Koirat ovat edelleenkin suurimman osan ajasta mökillä, mutta kaupungissakin on kelvannut pötkötellä.

2. KATSOKAA TUOTA KOIRAA! Ystäväni nelikuinen minibeagle Pablo Picasso on sellainen sydäntenmurskaaja, ja olenkin vaatinut jokapäiväisiä visiittejä, ihan vaan sellaiseen karvaterapiaan vedoten.

Elämääni on tullut viimeaikoina myös kaksi uutta asiaa, ja yhtä monta oivallusta: uusi pyöräni saapui! (postaus tulossa heti kun apupyörät asennetaan, hehheh!) Pyöräily on todella mukavaa, vähän pelottavaa, mutta ihanan virkistävä ja supernopea tapa liikkua minne vaan. Monen kaupunginosan halki pääsee kymmenessä minuutissa - mitä ihmettä? Entisenä kovan luokan kävelijänä säästetty aika riemastuttaa kovin, ja sen voi jatkossa käyttää mm. pikkukoirien paijailuun ja pullaan. Pyöräilyn ainoa miinus: jälkihiki. Helvetinmoinen jälkihiki. Etenkin naamasta. Miksi mun naama hikoilee niin paljon, voiko joku vähän paremmin läksynsä tehnyt tiede-lehden kestotilaaja vastata?!

Toinen oivallus: ilman kuulokkeita maailma kuulostaa erilaiselta. Muutossa kadottamani kuulokkeet ovat ehkä piristävin asia mitä on hetkiin tapahtunut, sillä se on altistanut minut ympäristöni tarkkailuun ihan erilailla mitä Anna Abreuta ja Topi Sorsakosken parhaita popittaessani. Tuntemattomat ihmiset juttelevat kassajonoissa, moikkaavat kadulla (what), ja kai jotain linnunlaulun tai lokinpoikien narinan tapaistakin kuului jossain korttelissa. En ole edelleenkään valmis luopumaan Spotifyn premium-tilauksesta, mutta suosittelen kaikkia kokeilemaan "hiljaista" elämää. Maailma on monisävyisempi mitä kuvittelinkaan, ja aistien vapauttaminen tuntuu huisilta.

Tässä vielä yks kuva mun naamasta. Olin toissapäivänä Suurella Hatunmetsästyskierroksella teidän antamien hattuvinkkien perusteella, ja kappas! Niitähän löytyi! Jäi siis asos-tilaus toistaiseksi vaan wishlist-tasolle, sillä löysin kaksi mahtavaa hattua. Ylläolevan kuvan lätsä jäi kauppaan (Seppälä, koska joku kysyy kuitenkin), mutta kaksi kivaa löytyi kuitenkin. Hatut, ne on kuulkaa mahtavia.

Nyt menen uuden naapurini Jarskin luokse, koska hän kertoi tekevänsä pizzaa perjantain kunniaksi. Nyt siis verkkarit jalkaan ja punkku kainaloon - kivaa viikonloppua tyypit!

Kommentit (4)

Maiju

Moi, mä täällä taas! :D toivottavasti et ota sun yyberhienoa ponia matkaan herningiin, se on meinaa takuuvarmasti "lainattu" ekan viikon aikana. Pyöriä siellä on ihan hiiiitokseen, mutta opiskelijoilla tuppaa olemaan joku halpa mankeli jolla pääsee koululle ja keskustaan. Herning on sen verran kansainvälinen paikka, että ostaisin ainakin kunnon munalukot joilla köyttäisin ponin itteeni. ;)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

EIIIII en kestä!! Todellakin haluan mun oman pyörän mukaan, oon sit vaikka just se hullu luuseri joka lukitsee pyöränsä viidellä lukolla vaikka 7eleveniin pyörähtämisen ajaksi, HALUAN SEN MUKAAAAAN!!! Kiitos ennakkovaroituksista :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram