Hupshei. Oijoi. Oho.

Mulla oli tällanen blogi. Ihan hetkeen en ole käynyt kuin julkaisemassa kommentteja (lupaan vastailla niihin asap!), ja postauksien kirjoitus on jumiutunut puolitiehen. Luonnoksissa lepää tän hetken vaatecravingseista postaus sekä Köpiksen loman kuvakimara, mutta illan blogimiitin takia en nytkään ehdi kirjoittaa niitä loppuun. Sori kaikille niille, jotka esimerkiksi kesäflunssan kourissa makoilevat kotona, ja kaipaisivat jotain kivaa plärättävää. Kaikki muut taitavat olla Flowssa, tai sitten muuten vaan kesälauantain vietävinä. 

Olin tällä viikolla ensimmäisen kokonaisen työviikon sitten toukokuun, ja voin kertoa todella unohtaneeni miten rankkaa työnteko on, haha! Kun pari kuukautta käy pyörähtämässä excelin ääressä vain muutamana päivänä viikossa, tottuu sellaiseen löysin rantein puuhasteluun aika äkkiä. En ole varmaan koskaan odottanut viikonloppua yhtä kovaa mitä tällä viikolla! Vielä ensi viikon paahdan päivätöissä täysillä, ja sitten vietän kaksi viikkoa pelkkää lomaa Suomessa ennen lähtöä Tanskaan. Olen aidosti pahoillani siitä, että blogi päivittyy epäsäännöllisen harvakseltaan juuri nyt, mutta "oikeassa elämässä" on niin kiire, etten pysty olemaan koneella niin paljon mitä haluaisin. Olen lohduttautunut sillä, että kohta on aikaa datailla ja rustailla postauksia ihan koko sydämen kyllyydestä, kun a. pääsen asettumaan kunnolla tänne faijani kotiin (matkalaukkuelämä on mahtavaa - kaikki on kadoksissa ihan koko ajan) b. saan viimeisen työviikon loppuun. Ja sitten olenkin jo pian siellä lätäkön toisella puolen.

Tuota tuota. Palataan siis vähän järkevämmällä sisällöllä huomenna, nyt alan väsäämään blogimiitin goodiebageja, ja sitten asukriiseilemään! Ilta jännittää kyllä niin paljon ettei mitään järkeä, ja on hurjan kivaa päästä tapaamaan niin moni teistä kasvokkain!

Kaikille tasaseen superkivaa lauantaita ja hauskaa viikonloppua! Jos illan ohjelmassa on vielä aukkoja, niin kl. 23 asti pääsee blogini nimellä Kappeliin bailaamaan, ja pikkulinnut lauloivat että Liemisen keikka alkaa puoliltaöin. Tiedossa siis excellent partytime! Nähdään siellä kohta! JEE

Kommentit (1)

Inka

Jännää seurata sun Tanskaan muuttoa ensinnäkin, kun Tanska ja Köpis on mun lempparipaikkoja. Toisekseen siksi, että oon todennäköisesti lähdössä kevääksi Köpikseen vaihtoon. :) ei kyllä tunnu oikein todelliselta, että saa asua kevään ihanassa Köpiksessä!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram