Pakko vinkata teille kaksi tämän hetken suosikkituotettani ihonhoidon saralla! Sain jouluna Lumenelta paketillisen heidän uutta c-vitamiinilla buustattua Bright now-sarjaana, ja muutaman kuukauden kokeilun jälkeen on pakko jakaa teillekin tätä purnukoiden ilosanomaa. Pirteän oranssista lasipullosta maagisesti pipetillä annosteltava hyaluronitiiviste on kulutettu viimeistä pisaraa myöten loppuun, ja tätä on pakko ostaa lisää jahka selviän takaisin Suomeen. Ohut ja geelimäinen "seerumi" tuntui joulukuisten pakkasien puremalla iholla ensin kovin vetiseltä, mutta muutaman minuutin imeytymisen jälkeen kasvojen iho on tehokosteutetun tuntuinen ja kirkkaan näköinen. Vaikka pakkasista ei ole Tanskassa tietoakaan, on tämä ihmeneste ollut käytössä joka aamu ja ilta, ja etenkin meikin alle se tuntuu täydelliseltä. Ongelmani onkin ollut löytää tehokkaasti kosteuttava ja meikin alle soveltuva tuote, joka imeytyy nopeasti. No, se etsintä on päättynyt. Vahva suositus!

Vaikka ahkerana meikkaajana tiedän silmänympärysihon joutuvan kovaan rasitukseen joka päivä, olen ollut todella laiska käyttämään silmänympärysvoidetta. Moni voide on ärsyttänyt silmiäni, ollut epäkäytännöllisessä rasiassa tai muuten vaan jäänyt kaapin perälle pölyttymään, mutta tätä olen jaksanut taputella hellästi koko silmän ympärille joka aamu ja ilta - ja eron huomaa. Taidan olla sen ikäinen (kääk!) että ihon pintakuivuus näkyy silmien juonteina. Ikäkriisi-meltdownit välttääkseni tästä näppärästä ja to-del-la riittoisasta pumpputuubista onkin tullut bestikseni, eikä kuivan ihon harakanvarpaita ole enää näkyvillä. Hurraa! Plussaa myös siitä, että tätä voidetta voi poikkeuksellisesti sivellä myös yläluomelle ilman että silmien ohut iho tuntuu muurautuvan turpeaksi. Tykkään! 

*tuotteet saatu testiin Lumenelta

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram