Yritin äsken miettiä kuumeisesti, että miten otsikoisin tällaisen sillisalaattipostauksen. Yritän tiivistää viimeaikain fiilikset ja tapahtumat yhdeksi tarinaksi, mutta rönsyilyn kuningattarena veikkaan jo näin toisella rivillä, ettei "tiivistäminen" ole nyt se osuvin termi.

No mutta kuitenkin. Anteeksi (taas. TAAS!) linjahiljaisuudesta. Tällä kerralla ei tarvitse edes keksiä tekosyitä saati pyöritellä turhanpäiviäisiä - mulla on ihan Aikuisten Oikeasti ollut vaan niin mielisairas kiire, etten ole ehtinyt datailla ollenkaan. Mitä sitten on tapahtunut? No minäpä kerron, edes pintapuolisella pieteetillä.

Viime viikolla lensin aamukoneen kyydissä Köpikseen, josta matkasin kera bussilastillisen Iron Maiden -faneja Herningiin, koulun päättökoetta stressaamaan. Onneksi illalla luokkakaverini ja tanskabestikseni pitivät minulle niin tiiviisti seuraa, etten edes ennättänyt laskeutua suullisesta presentaatiostani stressailuun - päinvastoin. Seuraavan aamun koetilaisuus tuntui menevän niin vaivattomasti ja nopeudella ohi, että jälkikäteen kesti monta päivää ennen kuin tajusin, että koulu on nyt todellakin minun osaltani ohi. Olen valmistunut, tukko loistavia arvosanoja taskussani, miljoona kokemusta rikkaampana. Tuntuu paremmalta mitä olisin koskaan arvannutkaan, vaikka en ole juhlistanut itse valmistumista vielä mitenkään.

Seuraavaksi eteeni tuli juhannus, joka on henkilökohtainen suosikkini kaikista vuoden pakkojuhlista. Tällä kerralla päätin kerätä voimia, ja viettää keskisuven juhlaa ihan vain Helsingistä käsin, ja mielenrauhan säilyttämiseksi lähdin vieläpä äitini hoidettavaksi; mamman nurkissa kelpasi nauttia täysihoidosta, jalkahieronnasta, aikakausilehtipinoista sekä laatikollisesta pikkudonitseja. Niiden voimilla suuntasin juhannusaaton kunniaksi Löylyyn, ja voi pojat! SE ON PARASTA MITÄ HELSINKIIN ON NOUSSUT AIKAPÄIVIIN! Voisin omistaa Löylyn saunan hehkuttamiselle kokonaisen postauksen (no en ihan), sillä minusta sen savusauna sekä suuri "näköalasauna" oli hitsin mukava. Samoin oli myös se, että pääsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hyppäämään pommihypyllä mereen, ja sitten nauttimaan tykyttävästä sydämestä huurteinen lonkerotuoppi kädessäni, pala kauneinta kaupunkia edessäni. 19 euron hinta ei tuntunut todellakaan liioittelulta, sillä kahden tunnin sauna-ajan puitteissa ehti mainiosti uida ja löylytellä. Plussaa myös siitä, että talo tarjoaa puuvillaiset pefletit sekä pyyhkeet, SEKÄ shamppoot ynnä muut pesuaineet. Naiset ja herrat, menkää Löylyyn! Ja ennen kun kysytte, niin KYLLÄ - odotan myös innolla Kauppatorille aukeavaa ulkouimalaa. Kesähesa, I love youuuuu.

Kun juhannus oli levätty, saunottu, tampattu (juhannustanssit FTW!) ja syöty, heräsin jälleen aivan luvattoman aikaisin aamu viideltä, ja hyppäsin silmät ristissä Köpiksen koneeseen. Tällä kerralla syynä oli työmatka Tanskan toimistolle koulutukseen, jossa viivyin kahden informaatiotäyteisen päivän ajan hommissa. Niin ihanaa kuin matkustamista vaativa työ onkin, olin eilen haljeta riemusta kun VIHDOIN pääsin takaisin kotiin. Kesäkuu on ollut koko kuluneen vuoden kiireisin kolkyt päivää, ja odotan heinäkuun normalisoivan uuteen työhön totuttelua, sekä tietysti parin viikon kesälomaani. Niin, ja sitä muuttoa! Se siitä relaamisesta, heh, muuttotavaraa kun on itselläni ripoteltuna neljään eri osoitteeseen pitkin kaupunkia.. Mutta kyllä sitä vaan ihminen jaksaa painaa, positiivisen kautta, välillä vähän karsien. Olen (taas. TAAS!) pahoillani blogin laiminlyömisestä, ja täten vakuutan palaavani ruotuun tämän postauksen myötä.

Huh, tekipä hyvää vähän jutella kuulumisia tänne. Kiitos kun luitte. pus!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram