Blogin päivittäminen on jäänyt viime viikkona aivan toissijaiseksi askareeksi, mutta en voi valitettavasti hehkuttaa säteileväni levännyttä oloa ja raukean jouluista tunnelmaa - päinvastoin. Vaikka joululoma alkoikin jo melkein viikko sitten, on sellainen olo, ettei työt ja velvollisuudet lopu koskaan. Heti perjantaista alkaen olen viilettänyt työtapaamisissa ja suunnitellut tulevan vuoden kuvioita. Edessä on paluumuutto Helsinkiin, ja suunnittelua rakastavana olen ehkä vähän liiankin kanssa pohtinut ja pyöritellyt tulevaa. Pitäisi ehkä tietoisesti keskittyä eemmän juuri tähän hetkeen, eikä aina olla näpit kiinni seuraavassa projektissa.
Jaan ajatuksia tulevasta ja toiveitani uusista haasteita aivan omana postauksenaan lähitulevaisuudessa.

Kiirettä on ollut myös joulujärjestelyjen kanssa, enkä taida olla ainoa. Metsästin itse kaikki joululahjat jo lokakuun ja marraskuun aikana, mutta yllättäen olen löytänyt itseni hiki otsalla sekoilemassa kauppakeskuksissa siinä missä muutkin. On ollut kivaa ja joulufiilistä nostattavaa (ja vain vähän stressaavaa) auttaa muita viimeisten järjestelyjen hoitamisessa. Lahjojen paketointa ja sen semmoista.

Vaikka joulusta tuntuu nyt puuttuvan vähän kaikkea, on yleisfiilis kuitenkin positiivinen. Kaipaan lunta ja kylmyyttä, joulumusiikkia ja konvehtirasioita, punaviinilasillisen kanssa rentoutumista sekä sitä fiilistä, ettei kukaan tarvitse minua missään. Ihan vaan sohvalla oleilua pikkukoirat sylissä, tietokoneen ja somen säppiin laittamista, aidosti läsnä olemista. Aionkin nyt julistaa joulurauhan, ja levätä muutaman päivän näitä haaveitani havitellen. Materiaalia blogia varten on kuvattu kuitenkin runsaasti varastoon, eli tämä uinuminen kyllä päättyy.

Siihen asti, rentouttavaa ja stressitöntä joulua jokaiselle! <3

Kommentit (3)

katti

Apua! Nyt iski paniikki! Koko internetistä ei löydy SUN banaanileipäreseptiä??? Olen tehnyt just sillä reseptillä aina, mutta en ole sitä itselleni jemmannut ylös. Ajattelin uudenvuoden päivän brunssille tehdä, mutta hätä iski, kun ei löydykään. Voisiko sitä julkaista täällä uudelleen? Mahtavaa uutta vuotta!

katti

Tarkoitan! Superkiitos sinule! En tosiaan osannut näköjään vain ettiä ja kun on uusi kone ja vanhat kirjanmerkit hävinneet. 

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram