..Tai ainakin siihen, että saavun ikuisuudelta tuntuneen odotuksen jälkeen Helsinkiin joululomalle! JEEEE! Viisi viikkoa Tanskassa on kulunut todella hitaasti, mutta toisaalta hujauksessa. Luentoja on ollut paljon vähemmän mitä luulin, ja olen saanut kyllä pyöriä neljän seinän sisällä kotona enemmän kuin tarpeeksi.. Ei siis ihme, että kuntosalilla hikoilu on kiinnostanut enemmän kuin koskaan, heh.. Kiitos muuten kaikille teille runsaista vinkeistänne edelliseen postaukseen! Eiköhän mut sitten kisikseltä löydä joulutorttuja sulattamasta..

Nyt tämä pieni ikuisuus kuitenkin on vihdoin päättymässä, ja tänään suklaakalenterin luukkuja availlessa havahduin siihen, että kokonaisia päiviä on enää kaksi! Taitaa tulla jopa pikkuinen kiire joululahjamaalausten viimeistelyssä, pyykkäilyssä ja pakkaamisessa, sekä työjuttujen valmiiksi puristamisessa. Viimeiset viikot koulussa olen tehnyt opintojeni valinnaisaineita, ja opetellut Illustratorin saloja. Voin kertoa, että yleensä kynä ja paperi välineinään taiteilevalle piirrustusohjelma on, noh, haastavaa, mutta hauskaa puuhaa!

Helsingissä odottaa vaikka mitä kivaa puuhaa heti saapumisillasta alkaen. Meinaan ratketa jälleennäkemisen onnesta jo nyt, kun tiedän poikaystäväni tulevan kentälle hakemaan, ja kuulemma jotkut itse itselleni tilaamat "joululahjatkin" ovat siellä odottamassa.. Perjantaina olisi sitten tarkoitus käydä työtapaamisissa, lauantaina urheiluhierojalla, ja sunnuntaina pääsen mökille rentoutumaan. Ja sitten alkaakin the jouluviikko, jonka aion ottaa täydellisenä breikkinä kaikesta työstä, somesta, urheilusta ja muusta suorittamisesta. Agendalla on silloin perheen kanssa oloa, kahden lukulistallani olleen huippukirjan pariin sulkeutumista, sekä tietysti niitä joulutorttuja. Odotan myös aurajuustoa ja piparkakkuja niin kovasti, kaikesta muusta Suomi-ruoasta aloittamattakaan! Mikä siinä muuten onkin, että sitä jotenkin aina kaipaa todella kliseisiä juttuja, vaikka noin kuukauden välein käy toisessa kotimaassa? Siis ihan oikeasti himoitsee Fazerin suklaata, muistelee kaiholla Helsingin vesijohtoveden makua ja unelmoi lähikaupan jogurttihyllystä? Onneksi kohta pääsen muutamiksi viikoiksi nauttimaan kaikesta sellaisesta. Miten ikävä onkaan ollut Suomeen. <3

Kommentit (3)

marjoriikkaa
Liittynyt24.11.2015

Mukavalta kuulostaa! Sain itsekin edellisestä postauksesta vinkkejä :D Ja hei, mä oon täällä Cosmolla harjoittelussa ollessani piirtänyt Illustratorilla tuohon snapchat joulukalenteriin! Se on aika hauska ohjelma - kyllä siihen oppii :)

Hanna-K

Moikka! Jäi kiinnostamaan, että mitkä ovat ne kaksi kirjaa, jotka postauksessa mainitsit lukevasi? Lukuvinkit nimittäin kelpaisivat :)

suvi

Jee täälläkin enää kaksi kokonaista päivää ennen kuin matka joulun ihmemaahan Suomeen koittaa!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram