Moikka tyypit!

Kun tämä postaus näkee päivänvalon, tämä neiti on kuumeisesti valmistautumassa todella kutkuttavaan ja juhlalliseen radiogaalaan! Aivan älyttömän upea mekko on saatu lainaan, juhlameikkiä suunniteltu huolellisesti, ja gaalaillan humua on ilmassa varmasti jo ihanan Eevan kanssa etkotellessa. Jännittävää!

Reaalikuvaa kekkereistä on tulossa varmasti runsaasti Instagramiin (@vivianvalpuri, saa follaa), mutta oli mulla ihan oikeaakin asiaa! Olen varannut ystäväni kanssa kirppispöydän Helsingin jäähallille tämän viikon lauantaiksi, eli 9.5. heti aamusta alkaen. Myynnissä on jos jonkinmoista rompetta, ja vaatteita koossa XS-L, eli ehdottomasti jokaiselle jotain! Lämpöisesti tervetuloa kaikki kynnelle kykeneväiset! Mulla ei ole itseasiassa aavistustakaan missä puolella hallia oma pöytäni on, mutta kaikuva nauru ja kahvikuppi kädessä honottava olemukseni ei takuulla jää huomaamatta keneltäkään.

Nähään sielä!

Kommentit (1)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram