Mä olen todella tapojeni orja mitä tulee laittautumiseen. Sama meikkilook kissarajauksineen maalautuu lärviin päivästä toiseen, ja kuontaloni suhteen olen todella tumpelo. Vaikka olen katsonut varmaan tuhat youtube-tutorialia ja pinnaillut Pinterestini tukkoon houkuttelevia "helppoja" kampauksia, tartun vuodesta toiseen aina samaan kampaukseen; hiukset auki rennoilla kiharoilla.

Kyseisen idioottivarman kampauksen voi toteuttaa vaikka kuinka monella taktiikalla ja vempaimella, mutta itselleni puikkomainen kiharrin on ehdoton suosikki, joka on omissa käsissäni se nopein ja varmoin valinta. Olen käyttänyt vuodesta 2010 samaa piippausrautaa jonka joskus muinoin ostin Stockalta, mutta useasti olen miettinyt välineistöni uusimista. Olin suorastaan haljeta riemusta kun jenkkiläinen megasuosittu NuMe kysäisi kiinnostaisiko minua antaa mahdollisuus heidän parhaalle kihartimelleen. Paitsi että oma työkaluni oli jo esihistoriallinen, olin myös lukuisissa Youtube-hiustutorialeissa kuullut ylisanoja tämän merkin kähertimille, ja haaveeni Victorias Secretin enkeleiden kultakutreista tuntui olevan askeleen lähempänä.. Sanoin etten lupaa mitään (edes osaavani käyttää sitä), että vähän testaan, mutta nyt olen oikeasti aivan myyty.

Sain pääsiäisen tienoilla mieluisen paketin, josta paljastui viidellä vaihtopäällä varustettu Lustrum-kiharrin. Kätevästi rullalle pyörähtävästä nepparilaukusta löytyy siis viisi erilaista kiharrinpuikkoa sekä suojahanska, joka suojaa näppejä kärtsäämiseltä ja tekee puuhasta helppoa. Tavallisia kiharrinpuikkoja löytyy kolmea leveyttä (19mm, 25mm, 32mm), sekä alaspäin kapeneva puikko ja pallomainen puikko. Näiden lisäksi sain pienen pullollisen merkin omaa argan öljyä, jonka kehutaan toimivan hiuksien lisäksi myös iholle.

Kihartimen kaikki erilaiset puikot ovat yksitellen päässeet kovaan testiini, ja kuluneiden viikkojen aikana suosikit ovat löytyneet. Puikoista keskimmäinen, 25mm leveä pötkylä, on takuuvarma valinta naisellisiin mutta sopivan huolettomiin kiharoihin, ja näihin kuviin pyörittelin hiukset sillä. Toinen suosikkini on tuo toisesta päästä kapeampi pää; sen jälki on todella säkkärää ja villiä kiharaa, joka keräsi valtavasti kehuja. Kolmas suosikkini on tuo hieman epäilyttävän näköinen pallotappi, joka jättää hiukset aikamoisiksi epätasaisiksi surffihiuksiksi Shakiran tyyliin. Toisaalta tuo jumbokokoinen puikko on ihan lyömätön sellaisiin barely there-laineisiin, ja sitten tuolla ohuimmalla taikoo tiukempaa käkkärää tai vaikka pelkästään latvoihin muotoa. Haha - suosikkia on siis mahdoton valita, mikä on kyllä vain positiivista, koska musta ainakin tuntuu aina siltä, että jokaisessa setissä on aina yksi tai useampi heikko lenkki, joita ei tule koskaan käytettyä. Lustrum tuli matkassani Suomen lomalle, ja oli kyllä ihanan huoletonta kun pystyi päivästä riippuen samalla paketilla saamaan hyvin erilaiset kampaukset pelkkää kiharrinpäätä vaihtamalla.

Parasta kaltaiselleni laiskimukselle on kuitenkin a) helppous b) nopeus c) kestävyys. Etenkin jälkimmäinen on ollut positiivinen yllätys; edelliseen rautaani verrattuna tällä kihartimella kiharat oikeasti myös pysyvät, ja siten saan myös pitkitettyä hiusten pesuväliä, helpotettua hiuskriisejä, sekä tietenkin säästettyä hiusten kuntoa. Vaikka koko pään kihartamiseen menee minulla vain viidestä minuutista varttiin, en mitenkään jaksaisi tehdä sitä päivittäin, tai edes joka toinen päivä.

Toinen ylivoimaisen hyvä juttu tässä raudassa on se, miten kiiltäviksi ja pehmeiksi se jättää hiukset! Entinen kihartimeni kuumeni aivan yhtä kuumaksi mitä tämä (210'c), mutta teki hiusten latvoista hieman koppuraiset ja karheat. Tällä käsittelyllä hiukset kiiltävät terveen näköisinä ja eläväisinä, juuri niinkuin toivoa saattaa. Myös tuo sinisen pullon öljy on todella passeli tuote: toimii pesun jälkeen hiuksia hoitavana, lämpösuojan antavana pehmentäjänä. Valmiiseen kampaukseen puristelen pienen tipan herkullisen tuoksuista öljyä, joka tuo niihin pehmeyttä suoristamatta vaivalla väkerrettyjä käkkäröitä.

Tästä tuli nyt tällainen vuosituhannen suurin ylisanojen tykitys, mutta mä olen vain niin innoissani tästä! Kuulostaa tosi kornilta sanoa että tämä kiharrin muutti tapani laittaa hiukseni, mutta niin se kyllä teki. Hiukseni eivät ole myöskään koskaan voineet näin hyvin kuumalla raudalla käsittelystä huolimatta, eli jotain taikaa siinä on oltava..

..Siksi kinuinkin alekoodit NuMen verkkokauppaan, joista HUOM en itse saa mitään provikkaa :) Eli ei tarvitse pelätä oman palkkapussini lihottamista sitä tahtomattaan, pyrkimys on tarjota vain yhtä positiivisia elämyksiä muille samojen asioiden kanssa painiville. Koodilla LOVEVIVIAN saa 40% alennuksen koko nettikaupasta sekä 12$ postituksen Suomeen sekä Tanskaan. Koodilla CRYSTALFLOWER saa 100$ alennuksen mistä tahansa NuMen kiharrinsetistä, mukaanlukien oma suosikkini Lustrum.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Kommentit (14)

Heidi

heh, oon ehkä vähän yksinkertainen tai sitten se on tää perjantai, mutta noista eri päistä mulle tulee kyllä ihan jotain muuta mieleen, kun kiharrin...:D
mutta mukavat viikonloput sinne tanskanmaalle myös :)

A

Moi! Onkohan tuolta ihan turvallista tilata? Yritin tutkia tota nettisivua, mutta jäi vähän epäselväksi xd Tarkoittaako toi QTY tuotteen kohdalla sen tuotteen kappalemäärää? Entäs toi pistoke tms käykö toi "US power plug"? Ja mitenköhän toi maksu, jos ei oo paypalia? Onnistuukohan hyvin ja turvallisesti tilata tolla "credit card" vaihtoehdolla? Sori näistä kaikista kysymyksistä! Kauheesti tekis mieli tilata mut toi ulkomailta tilaaminen tollaselta englanninkieliseltä sivulta aina vähä jännittää :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Haha, ihan ymmärrettävää että ulkomainen enttisivu voi hämmentää! QTY tarkoittaa tosiaan määrää, ja US power plug meidän pistorasioihimme sopivia päitä! Suosittelen kyllä PayPal-tilin hankkimista, sillä se toimii maksuvälineenä lähes kaikissa nettipalveluissa, ja on äärimmäisen turvallinen. Luottokorttimaksun uskoltaisin kyllä itse tuonne Numelle naputella, sillä kyseisellä jättiyrityksellä ei varmasti ole varaa huonoon asiakaspalveluun tai petkutuksiin. Tsemppiä! :)

Tupsu

Ooh, löytypä lomarahoille käyttöä ;D Oon haaveillut Bellamin vastaavasta kiharrinsetistä jo kauan (kiitos youtube ja beauty gurut...), mutta taidankin sjoittaa tähän NuMeen, kun kerran on noin muhkeat alennuskoodit!

Tuota us power plugia kyllä ihmettelen... Eikö jenkeissä ole aivan erilaiset töpselit? (Okei luin sivuilta kysymyksiä ja siellä oli joku kirjoittanut "the company gives you an adapter compatible for your country anyway", tuo olis jo aivan loistavaa palvelua, tilaukseen siis ^.^)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mun omissa on ainakin ihan tavallinen töpseli :) Ehkä kirjot vielä sinne tilauksen oheen et tulee varmasti oikea!

.

Aluks kun luin ton ensimmäisen lauseen aattelin että luenko mungolifen annan podtausta :D niin saman tyylinen alku :) mutta joo upeet hiukset sulla! :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaha, ollaan skypetelty Annan kanssa varmaan n. Kahdeksan tuntia viimesen parin päivän aikana, ei siis ihme jos läpät alkaa kuulostaa samalta :D

Mimmu

haloo:) kiinnostais kyllä kovasti hankkia itselle samanmoinen setti, saitko siis EUR adapterin tässä paketin mukana, kun tuossa setissä on vain US vaihtoehto? Pistorasiaosa kai saman näköinen, mutta eikös tehoissa ole jotain eroja?

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mulla tuli automaattisesti ihan oikea, "tavallinen" töpseli! Laittaisin siis ite tilauksen oheen messagea et mihin maahan tulee, et tulee oikea :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram