Kivaa sunnuntai-iltaa!

En tiedä pistikö joku merkille, mutta tämä viikko on ollut blogin aktiivisin pitkään, pitkään aikaan. Jos en nyt ihan huijaa, niin seitsemänä päivänä viikosta blogissa on ollut uusia höpinöitä. Taputan juuri nyt itseäni olalle, sillä vastaavaa puruistusta ei olla moniin kuukausiin täällä nähty..valitettavasti.

Bloggaaminen on yllättävän aikaavievää puuhaa, vaikka ei/etenkin kun ei täytä sitä mainoksilla ja asukuvilla. Kirjoittaminen vie aikaa, jokaiseen kommenttiin vastaaminen vie aikaa, ideoiden kaivaminen "tyhjästä" vie todellakin aikaa.. Tämän viikonlopun perjantai-iltana pyörin sängyssäni, enkä saanut unta. Syystä tai toisesta eksyin lukemaan blogin vanhoja postauksia (siis niitä ihan alkuajan juttuja bloggerista, joita ei ole vielä edes siirretty MyCosmolle! Soo soo!), ja siinä vierähtikin sitten yllättäen useampi tunti.. Mä pääsääntöisesti inhoan lukea itse kirjoittamia tekstejä, oli ne sitten blogipostauksia tai kolumneja, joka sitten valitettavasti näkyy satunnaisina typoina. Jos lukisin tarkkaan jokaisen postaukseni alusta loppuun, en saisi koskaan julkaistua mitään, koska juuttuisin jokaiseen lauseeseen ja ajatukseen, ja sensuroisin aivan liikaa. Vaikka sillä puolen ruutuja on varmasti joitakin, joiden silmistä vuotaa verta noita virhetä nähdessään, ne tulevat varmaan aika olemaan tämän blogin ominaisuus. Se tietty kotikutoisuus, joku kehuu myös aitoudeksi toisinaan.

Vanhoja, 1,5 vuoden takaisia postauksia oli yllättäen tosi kivaa lukea. Osa jutuista oli niin päättömiä että repeilin ääneen (..omille vitseille, niinpä!), mutta lähinnä luin liikuttuneena ajatellen sitä, miten paljon on voinut elämä muuttua siitä lokakuusta 2013, jolloin kirjoitin makaavani kylpyammeessa aina aamuyöhön asti, ja tunnuin olevan vähän joka viikko krapulassa. Kauas on tultu tähän seesteiseen elämään kokonaan toisessa maassa! Se, mistä alkuaikojen itselleni täytyy nostaa hattua, on postaustahti. Postauksia tuli joka päivä, ja niissä oli aina ihan valtavasti sisältöä. Juttua riitti mistä tahansa jokaiselle päivälle viikosta, joka kuussa, ja siinä sivussa ehdin tehdä nelkyt tuntista työviikkoa?! Ei ihme, että olin niihin aikoihin vähän onnettomampi mitä nyt, kun elämän tahti on inhimillisempi.

Edelleenkin tuntuu siltä, että lautanen on aika hiton täynnä. Blogin lisäksi jokaiseen kuukauteen mahtuu kolumnin ja artikkelin kirjoittamista printtiin, ja sitten se ykkösprioriteettini opiskelu. Vaikka Tanska onkin nykyään ihan koti ja koko elämä tuntuu olevan täällä, olen täällä kuitenkin ensisijaisesti vain opiskelemassa. Saadakseni kaiken mahdollisen irti tulevaisuuden ammattiani varten. Vaikka kouluni onkin ilmainen, olisi minusta hirveää haaskausta asettaa mitään sen edelle. Tai no, juuri nyt tämän blogipostauksen kirjoittaminen lykkää konseptirakentamisen kurssini tehtävän valmistumista, haha!

Olen hyväksynyt aikaa sitten, että blogi ei ihan seitsemänä päivänä viikossa voi päivittyä, mikäli haluan pitää sen vapaana postauksista, joiden sisältö on kuva aamukahvistani ja koulukirjoista kauniisti aseteltuna. En koe niitä omaksi jutukseni, sillä en usko kenenkään klikkaavan tähän blogiin kuvien ja muun visuaalisen tykityksen toivossa. Olisi kuitenkin aika ryhdistäytyä päivittämään sitä useammin, ja haluaisinkin kuulla nyt teidän mielipiteitä siitä, mikä on mieluisin tahti postauksille? Monelta luette blogeja, onko aamulla tulevat postaukset jees, vai onko ajalla väliä? Onko blogi muuttunut parempaan/huonompaan suuntaan, mitä puuttuu? Kiinnostaisiko jotkut jokaviikkoiset "palstat" tai teemaviikot? Kommenttiboksi on vapaa, ja lupaan arpoa jonkin pienen tanskalaisen yllärin (juonipaljastus: salettina karkkia) kaikkien vastanneiden kesken. Palautetta nyt sit tulemaan, postausideoista myös plussaa, aikaa viikko elikä 15.2. asti!

Ennen blogissa oli musta hauskempia höpöhöpö-juttuja, ja huomattavasti enemmän "oikeita" kuulumisia. Onko niitä kiva lukea, kiinnostaako ketään mitä mä oikeasti teen joka päivä? Asukuvat on se, mitä haluisin blogiini lisää, vaikken olekaan mikään kummoinen pukeutuja. Niitä tulee varmasti heti, kun talvitakista voi luopua - en todellakaan ala järkkäämään mitään photoshootteja takapihallani kuvaten kahden viikon asut samaan syssyyn. Vaikka oikeasti mulla on paletti aika täynnä, ajattelin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni, inspiroitua, ja pyhittää enemmän aikaa bloggaamiselle. Välillä on toki reissuja (..kuten tulevalla viikolla, mutta siitä myöhemmin), ja silloin ei ole mahdollista höpötellä mitään elämää pitempiä stooreja, mutta "normaaleina" viikkoina pitää olla aikaa naputtaa. Tämä on kuitenkin mulle jo syksystä 2013 paras mahdollinen terapiamuoto.

Kommentit (39)

Piu

Sun höpinävideot ovat olleet hauska lisä ja niitä toivoisin jopa viikottainkin. Tekstiäsi on ilo lukea! Blogeja luen aamulla seitsemältä ennen töihin lähtöä sekä sitten iltaisella siinä kuuden jälkeen. Kuvia kaipaan blogiisi. Ei sinun niistä tarvitse ottaa painetta yms. mutta edes pari yksinkertaista kuvaa per postaus. Joskus repeän sun niille kuvituskuville ja oon sillein että mitä vit! :D

Vierailija

Vivian, mäkin kaipaan kuvia! Haluisin nähdä, miltä sun elämä Tanskassa näyttää, miltä sun koulu näyttää ja miltä sun tanskalaiset kaverit näyttää. Asukuvatkin olis kiva lisä, koska sulla on loistotyyli.

jee! t: emma

Vierailija

Mielestäni tärkeintä on se, että bloggaaja itse kokee sisältönsä mielekkääksi ja kiinnostavaksi. Luen mieluummin kerran viikossa päivittyvää blogia kuin päivittäin selaan kuvia kahvikupeista, valkoisista MacBookeista ja ylivalottuneista terveellisistä aamupaloista! :D

Vaikka blogissasi teksti taitaa olla enemmän se "juttu", kaipaisin minäkin enemmän kuvia Tanskasta, edes jotain puhelinkollaaseja! Postauksen ajankohdalla ei puolestaan niinkään ole väliä, Bloglovinia selailen päivän mittaan milloin bussissa ja milloin luennolla... :D

Helinä

Julkaisuajankohdalla ei oikeastaan oo väliä. Paras tahti olis tietenkin se mikä sulle on luontevin, että saat kirjotettua omasta mielestä hyvää sisältöä. Heitetään hatusta vaikka et se olis 2-3 postausta viikossa?
Ihan tavan arkipäivän kuulumiset on oikeesti tosi kivoja, ei aina tarvii keksiä maailmaamullistavia aforismeja tai ajatusleikkejä. Kyllä arjestakin jaksaa ehdottomasti lukea :)
Asukuvista en ottais ressiä, ne on spessu bonari kun niitä ei tuu jatkuvalla syötöllä.

ps. ootko seurannu Suomen säätä? http://www.foreca.fi/Finland/Helsinki/tenday
WTF is going on???!?!?! HELMIkuun puolessavälissä lepposasti +5 ja aurinkoa ja sellasta perus maalis-huhtikuun loskaskeidaa, heitellen välillä tollasia 10 tunnin spurtteja lähellä -10 astetta. Weather, go home, you're drunk..

annemaris

mä en ainakaan lue tätä blogia kuvien takia :D tarkoitan siis asukuvia. ei siinä, sulla on kiva tyyli, mutta muotiblogit on vähän pläääh. paljon mielenkiintosempaa lukea sun höpöhöpö tai asiajuttuja :D kuvia tanskasta ois kiva kahtoo. ei mitää maisemakuvia, tai kyllä niistä jotkut tykkää mutta mua esim kiinnostais tanskan karkkihyllyt t. karkinmässyttäjä sokerilakossa -91. mun mielestä 7 krt viikossa postaustahti on tosi ahdistava niin lukijalle kuin bloggaajallekin. enpä osaa nimetä yhtäkään blogia, joka päivittyy 365 krt vuodessa ja jonka jokainen postaus ois papukaijamerkin arvoinen ;) quality over quantity people. ja laadun käsite on varmaan erilainen kaikille. mulle se meinaa sitä et kirjoittaja on true to herself, kirjottaa siitä mikä sillä hetkellä liikuttaa. emmä tiä mitä mä selitän, sanon vaan et RELAAA ja JUST DO YOU niin hyvää tulee. mä tuun tänne blogii nauraa hyville jutuille ja samaistuu elämän iloille ja suruille :D

hiinanna

Voisin suitsuttaa sun blogia varsin loputtomiin koska siitä niin kovin pidän. Nyt yritän kuitenkin tarjota rakentava kritiikkiä sandwich-malliin puettuna X) Eli. Vaikka ehdottomasti on hyvä että sulle ominaiset pitkät ja sisällöltään rikkaat postaukset on blogin selkäranka, niin mä kaipaisin jotain kevyempää höystettä väliin virkistämään!

Mun Bloglovin-feedillä sun postaukset tuppaa jäädä roikkumaan sinne pohjalle kategoriaan "lue paremmalla ajalla", koska tuntuu että niihin pitää aina varata aikaa ja keskittymiskykyä sen sijaan että lukis on-the-go kuten mulla on yleensä tapana blogiviihteeni nautiskella. :D

Ehdotankin että voisit "haastaa" itses ja pyrkiä tuottamaan myös lyhempiä mutta equally laadukkaita postauksia. Koska paitsi postausten määrässä, niin myös niiden pituudessa enemmän ei ole enemmän, vaan asiat voi esittää yhtä ansiokkaasti vähemmälläkin sanamäärällä. Tai vaihtoehtoisesti vaan kokeilla, josko sellaiset pienemmän vaivan "välipostaukset" rytmittäis tätä blogia kivasti. Semmoset moodboard-atm-tätäajattelintänään-postaukset parilla lauseella.

Muttamutta, vaikka sun postaukset luenkin joskus jopa viikon myöhässä kun vihdoin istun kiireettömänä sohvan nurkassa, niin ne silti yhtä lailla ilahduttavat ja ovat hyvällä tavalla poikkeus blogosfäärin semigeneeriseen jatkumoon. Mitä mieltä itse oot? :) xx

Tiia A

Mustakin täällä olisi kiva nähdä enemmän kuvia. Toki sun tekstit on parasta ikinä, saat jopa leivän hakemisen lähikaupasta kuulostamaan seikkailulta. Kuulumiset ja höpöttelyt on erittäin ookoo, ja myös jotkut diipimmät mielipidepostaukset toivotan lämpimin halauksin tervetulleeksi. Kaipaan erityisesti vanhempia postauksiasi tyyliin kymmenen parasta irtokarkkia :D Ihan timanttia. Sopiva postaustahti olisi mielestäni vaikkapa nelisen kertaa viikossa. Mulle ei ole mitään väliä postauksen ilmestymisajankohdalla, luen juttujasi mielelläni ihan mihin aikaan tahansa:)

Sara

Mä tykkäisin nähdä enemmän kuvia :) Ei välttämättä aina asukuvia, vaikka tottakai niistäkin tykkään tosi paljon (koska sulla on ihana tyyli). Mut elämästä siellä.. Ihan perus arkijutuista, maisemista ja paikoista, kuntosalista IHAN sama mistä :D Mut kuvat on aina parhaita! Ja älä käsitä väärin, sun tekstejäkin on ihana lukea. :) Niin ja videoita lisää jos vaan mahdollista. Niitä on ihana katsella :)

Mulla ei itelläni oo väliä millon postauksen tulee.. aamulla on ihan hyvä! Kivoin postaustahti olisi mahdollisimman usein ;) Mut sanotaanko et omasta mielestä 2-4 postausta per viikko on sellainen kiva.

Mut eipä muuta. Blogi on ehdottamasti yks mun lemppareista, vaikutat tosi mukavalta tyypiltä :)

ina

Höpöhöpö-jutut ja kuulumiset on minusta aina kivaa luettavaa! Asujakin katson mielelläni. :) Itse tykkään kun uudet postaukset tulee aamulla, mutta eipä se nyt tärkein pointti ole! Ja postaustahti ihan sellaisena kuten itse ehdit, tosiaan sellaiset "täytepostaukset" on vähän turhia... Jatka samaan malliin, tämä on yksi lemppariblogeistani! :)

M__M

Jotkut postaukset ovat olleet aika pitkiä, minua ei ainakaan haittaa "kuulumiset 1/3, 2/25" -tyyppiset ratkaisut. Päinvastoin, silloin aina jännittää koska lisäosaa tulee, noin niinkuin saippuasarjatkin koukuttaa. Näin saa myös lisää postauksia per viikko.

Ja kuten moni on tässä kommentoinut, puhelinräpsytkin tanskanmaalta olisi todella kiva lisä! Noin yleisesti ottaen blogeissa on menty turhankin pitkälle laatukuvien tavoittelussa... Kuvat voisivat olla tunnelmakuvia postauksiin; kuvia tyyliin kurjasta kelistä, pöljän näköisestä rakennuksesta, detalji lähimarketista yms. arjen eksotiikkaa. Asukuvasi vaikka parisen kertaa kuukaudessa kiinnostaisi myös!

Olet kiva ja rento, anna sen asenteen olla reilusti esillä blogin ylläpitämisen suhteen! Turhaan ressaat.

Mikaela "pass da karkey" H.

Noh.. Postausajankohta on ihan hyvä mutta kyllä mua kiinnostais että miksi kusetat sisaruksistasi???

Janna

Tykkään blogista juuri siksi, että kirjoitat rehellisiä ja pitkiä postauksia. Aina ei tarvitse olla päätä eikä häntää, vaan kiva lukea vaan jotain höpötystä.

Mua kiinnostaisi enemmän myös se Tanskan maa. Voisit vaikka kirjoittaa kerran viikossa postauksen Tanskasta ja sisällyttää postauksiin, mitä eroavaisuuksia Tanskan ja Suomen välillä on :)

Emmi

Ekan kerran luen aamulla bussissa matkalla duuniin aamulla, mut myös muutaman kerran päivän aika tsekkaan bloglovinin, eli aikalailla päivän mittaan tulee lueskeltua eri blogeja. Ajalle ei siis niin hirveesti oo väliä! :D Ja tahdista sen verran, mielummin silloin kun on jotain postattavaa, yhden kuvan ja lauseen blogeja on jo tarpeeksi, tykkään lukea pidempiä tekstejä, kun kerran oot hyvä kirjottaja. Myös höpöttelyvideot ja opiskelujutut on ollu mielenkiintosia!

sHaidi

Minäkin rakastan tyyliäsi höpistä asioista! Monet blogit on liian suunniteltuja ja sun tekstistä kuultaa lievä "fuckthishit"- ajattelumalli siitä mitä ajattelet muiden mielipiteistä ja se on ihanaa! En todellakaan kaipaa päivittäin pakkokirjoittaajotainkatsomunpöydälläonkukkia -tekstejä. Jatka samaan malliin kirjoittamista, äläkä täytä blogiasi pelkillä asukuvilla ;)

Petra

Mielestäni blogi on muuttunut ehkä himppasen huonompaan suuntaan vaikka edelleen kyllä tykkäilen blogistasi kovasti. Eniten ehkä kaipaan just noita pitkiä postauksia millon mistäkin random aiheesta ja omia kuulumisia sun elämästä, ei siis tarvii ees olla niin kummosia aiheita mistä kirjottaa, jotenkin vaan osaat kertoa ihan tavallisia ja turhiakin juttuja tosi kiinnostavalla tavalla :) Myös syvällisemmät ja pohdiskelevammat mielipidepostaukset kiinnostaa kovasti. Ehkä mieluisin tahti postauksille on 4-6 krt viikossa, postausten ajankohdalla ei mulle oo väliä. Muuten ois kiva saada lisää kuvia postauksiin ja videot joita on viime aikoina tullut on myös erittäin jees!

memmi

Hmmm mistähän nyt alottaisin. Oon ihan hirmusesti tykänny kaikenlaisistä höpinäpostauksista, oikeestaan ihan sama mistä aiheesta. Sulla on sana niin hallussa, että todennäkösesti lukisin ihan tyytyväisenä jostain puutarhanhoidosta (joka ei siis mua kiinnosta, näin selvennyksenä:D) sun kirjottamana. Arkipäivän jutut on ehkäpä niitä kaikkeista parhaimpia. Tykkäisin myös Tanska jutuista ja kuvista, houkuttelis nimittäin kovasti jossain vaiheessa lähteä reissuun sinne päin.

Postausten ajalla ei niinkään väliä, koska luen blogeja pitkin päivää. Painottuen kuitenkin lounaan ja päivällisen tienoille mikäli satun olemaan kotosalla. Hyvää tahtia en osaa oikein arvioida. Mulla on niin paljon blogeja seurattavana, että aina löytyy jotakin luettavaa, niin ei välttämättä ehdi kaivata jonkun tietyn blogin postauksia. Tosin, suurin osa seuratuista on sellasia, jotka vaan selailen läpi. Tää blogi puolestaan on yksi niistä, joiden uusia postauksia odotan. Joten sanosin, että älä postaa liian usein. Tekstit on yleensä niin pitkiä ja ajatuksella kirjotettuja, että haluun lukee ne rauhassa. Jos tulee ihan kauhealla tahdilla, niin ne alkaa kasaantumaan bloglovinin pohjalle odottamaan parempaa aikaa. Tosin, eipä siinäkään kai mitään vikaa oo lukea kerralla useempi hyvä teksti :D

Mutta joo jeee keep going, take it easy, hyvin sä vedät nytkin!;D

kinuski

Postausajalla ei oo niin välii, eikä oikeastaan postaustahdillakaan. Toki sun juttuja on ja olisi jatkossakin kiva lukee useemmin ku kerran viikossa! Kaikkein eniten mäkin tykkään sun höpöttelypostauksista sekä videoista eli niitä toivon jatkossakin ja ehkä hippasen useemmin!! Myös reseptit on aina kiinnostavia (ne yksinkertaisimmatkin), itse kun tuppaa aina jumimaan niissä vanhoissa tutuissa. Eipä mulla muuta tuu mieleen paitsi thnx bananabread -reseptistä, on tullu kerran jos toisenki leivottuu sitä <3

Kepa

Mun poikaystävä kävi just Tanskassa muttei tuonut karkkia :( Niiskis.

Mulla on tapana selata lukemani blogit heti aamusta herättyä aamutoimien yhteydessä. Ellei tapahdu jotain todella traagista, niin luen blogit kyllä päivittäin. Jos en aamulla ehdi, niin sitten illalla. Joten oli uusi postaus tai ei, niin päivittäin blogisi napsautan auki. Se on kirjanmerkeissä niin en näe mistään onko mitään uutta tänne laiteltu. Sinulla on tapana tehdä aika pohdiskelevia ja ajattelemaan laittavia postauksia, niin joka päivä on aika kova tahti. Toki ei itseäni haittaa, vaikkakin pitkät postaukset ovat välillä heti aamusta raskasta luettavaa ajattelemaan laittamisen suhteen :D Kunhan et väsytä itseäsi! Asukuvia kaipailisin lisää ja muuta hömppää, kauneusjuttuja yms kaiken "syvällisemmän" rinnalle. Onpa nyt syvällinen olo tästä blogista :D Ja joo tykkään kaikista teemajutuista!

marjakl

Blogiasi on ilo lukea, ja tykkään oikeastaan kaikenlaisista postauksista. Olen myös sitä mieltä että mieluummin luen asiapostauksia kuin katselen kuvia kahvikupeista jne. Toki ne höpöhöpö-jutut ja kuulumiset on kaivattuja myös, en siis tarkoita että postausten pitäisi olla pelkkiä asiapentti-mielipidekirjoituksia, vaan ylipäänsä että niissä on jotain sisältöä. Eli en kaipaa päivittäisiä postauksia ja luen blogeja hyvin erilaisiin aikoihin - jostain syystä sun blogisi tulee useimmiten mieleen kun olen töissä (!!!) jos on hiljaisempaa. Tiedä sitten mistä se johtuu.

Mäkin kaipaisin vähän lisää kuvia, ja myös niitä asuja sekä sitten vaikka ihan maisemakuviakin sieltä Tanskasta. Toisaalta täytyy sanoa että tykkään myös noista kuvituskuvista, makroista yms. joita käytät, nekin on piristävä poikkeus verrattuna muihin blogeihin. Täällä on tullut jo monia hyviä kommentteja, ja oon samaa mieltä kuin hiinanna, eli jos haluat oikein hifistellä, niin lyhyemmät postaukset silloin tällöin pidempien välissä voisi rytmittää blogia kivasti. Mutta kaiken kaikkiaan tykkään blogistasi nyt tosi paljon enkä väkisin lähtisi mitään muuttamaan - tee siis fiiliksen mukaan niin mikä tuntuu parhaalta! :)

Tiia

Oon vielä kohtuullisen uusi lukija,eli en osaa verrata aiemaan tyyliin,mutta nykyinen miellyttää kovasti. :) Postauksia vähän harvemmin mutta niissä sitten asiaa. En lue blogeja päivittäin niin joku muutama postaus viikossa riittäsi. :) Kuvat jaksaa aina kiinnostaa niitä voisi ehkä olla jokunen enemmänkin..? Mutta sun kirjoitustyyli ja jutut on ehdottomasti se pääasia miksi blogiasi luen,ei paineita kuvista! ^^

sisu

hello,

postausten julkaisuajalle ei ole väliä!Mielyttävintä on lukea(=seurata) blogia jos postauksia tulee esim.joka toinen päivä (voi tulla enemmänkin!). Sisältö on mun mielestä hyvä tälläisenään! :D be it postaukset kissakuvineen ja muut huiput kuvat interwebin kätköistä, höpöttelyvideo, anything!

Sun blogi, do as you wish! Juurikin kuten tuolla aikaisemmissa kommenteissa on mainittu, jatka sillei, että itse koet sisällön mielekkääksi ja kiinnostavaksi :)

Battery

Parasta tässä blogissa on se että ikinä ei tiedä mitä aihetta uusin postaus käsittelee. Ruokaa, vaatteita, koulua, suhteita, lauantaipussin autokarkkeja ja mitä ikiniä! Jos joitain kaipaan lisää, niin asu- ja ruokapostauksia jaksaisi selailla useamminkin :) Postausajalla ei ole väliä. Tahti on tähänkin mennessä ollut hyvä, eli samaan malliin vaan!

ÄnTee

hmmm...
Postausten ajankohdalla ei mulle ainakaa oo väliä.. Totuus on se, että koska tiedän, et postaus on yleensä sellainen, joka vaatii aikaa lukemiseen (tai ymmärtämiseen..;)) jätän sen lukemisen usein illalle..Näin voin keskityyä kunnolla. Toisaalta jätän kyllä aina parhaat asiat viimeiseks..
Postausten määränä pari-kolme viikossa vois olla hyvä, mut tää kyllä mun mielestä lähtee ihan sun omasta tahdosta/ajasta. Mieluummin luen postausta, jossa on joku idea, ku vaan turhaa sanahelinää... Ei postausmäärästä kannata huolehtia - kyllä täällä odotellaan..:D Ja lyhyemmätkin postaukset jollakin idella toimii kyllä- ainakin mulle...
Videot on ollu kivoja ja niitä vois olla enemmän..
Postauksia tavallisesta elosta on myös mukava lueskella..
Sellanen teemapäiväjuttu saattais helpottaa sun omaa hommaa, jos päättäisit, et tiettynä päivänä tulee jotain tiettyä ulos.. Esim. ma: yleisiä fiiliksia, to: vaatteista ja la: video. Tai lukitsisit noista vaan jonkuu, ni ei tarviis joka viikko arpoo nii montaa osaa tässä palapelissä..
Nii, ja niitä asuja, joko omia kuvissa tai jotain ehdotelmia. Sun tyyli on kuitenkii tosi jees..

hhanne

Kiinnostaa ehdottomasti arkikuulumiset, ne on yleensä niitä parhaita juttuja blogeissa :) Tanska-jutuille ja asukuville peukku myös! Postata ei tarvitse missään nimessä joka päivä, vaan mun mielestä ihan kirjoittajan oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan (vaikka toki sun juttuja lukisin mielelläni vaikka joka päivä :)), mutta jos nyt joku arvio heitetään niin 2-5 kertaa viikossa? :D postausajankohdalla ei ole mitään väliä, luen silloin kun kerkiän ja blogilistalle on tullut päivitysilmoitus :)

xod

Mulle ei ainakaan oo mitään väliä mihin aikaan postauksia tulee, vaikka luenkin yleensä iltaisin :) (Viikonloppusin kyllä millon vaan.) Sun blogin kohdalla hyvä postaustahti olis varmaan pari kertaa viikossa. Tän lukemiseen kun yleensä keskittyy vähän enemmän ku just niiden nättien kuvien selaamiseen. Mun mielestä on tosi mielenkiintosta seurata sun arkea siellä. Ja rakastan kun tää ei oo samanlainen ku kaikki muut tuntuu nykyään olevan, mainoksia ja kollaaseja asukuvien välissä... Tosin kuvat piristää kivasti tekstiä joten niitäkin saa olla välissä, oli ne sitten kuinka tylsiä ja arkipäiväsiä vaan. Kuitenkin tosiaan kun teksti on sulla se juttu :)

xod

Mulle ei ainakaan oo mitään väliä mihin aikaan postauksia tulee, vaikka luenkin yleensä iltaisin :) (Viikonloppusin kyllä millon vaan.) Sun blogin kohdalla hyvä postaustahti olis varmaan pari kertaa viikossa. Tän lukemiseen kun yleensä keskittyy vähän enemmän ku just niiden nättien kuvien selaamiseen. Mun mielestä on tosi mielenkiintosta seurata sun arkea siellä. Ja rakastan kun tää ei oo samanlainen ku kaikki muut tuntuu nykyään olevan, mainoksia ja kollaaseja asukuvien välissä... Tosin kuvat piristää kivasti tekstiä joten niitäkin saa olla välissä, oli ne sitten kuinka tylsiä ja arkipäiväsiä vaan. Kuitenkin tosiaan kun teksti on sulla se juttu :)

Excellente

Sun pitkät postaukset on aivan parhaita! En oikeasti jaksa enää yhtäkään tänään söin salaatin/nää oli mun vaatteet -blogia miljoonalla kuvalla varustettuna. Mielummin postaus kerran viikossa kunnon tekstillä kuin läjä käsiteltyjä kuvia eikä mitään asiaa. Teet erinomaista duunia, kiitos tästä blogista! :)

jelena.nieminen@hotmail.com

Luen yleensä blogiasi (ja kaikkia muitakin seuraamiani blogeja) viikonloppuisin, illalla. Asukuvat olisi tosi jees! Mitä enempi asukuvia, sen parempi. :) Ja kyllä, jokin video tai vastaava viikottainen teemajuttu olisi todella kiva!

Aino

Vivian, olet ihanan aito! Kuten varmasti kaikki muutkin, kuvia toivoisin lisää. Sinusta, tyylistäsi ja ympäristöstä. Muutoin, keep up the good work, postauksesi ovat hyvällä tavalla kotikutoisia ja niitä on miellyttävä lukea. Aiheet vaihtelevat ja niin pitääkin. Luen postauksia niin aamulla kuin illallakin, joten ajalla ei väliä, koska bloglovin kyllä ilmoittaa uusista teksteistä. Toivoisin postausta treenailustasi ja tärpeistä Helsinkiin ja Tanskaan (raflat, baarit...). Halaus kevääseen!

Sini

Kirjoitustyylisi on todella tarttuva ja vaikutat tosi aidolta tyypiltä! Kiitoksia siis, ettet ole muuttanut blogiasi "tyylillisesti". Enemmän toivoisin kuitenkin kuvia :) Ja ruoka- ja ravintolapostaukset kiinnostavat aina tällaista herkkusuuta :D

Havfruen

Kiva lukea toisen Tanskan suomalaisen tuoreita ajatuksia tästä maasta. Olen itse asunut täällä noin sata vuotta joten ensivaikutelmat ovat haihtuneet aikoja sitten. Silloin aikanaan ei Herning ollut muoti-/designkoulutuksen hot spot, mutta on kehittynyt ihan valtavasti ymmärtääkseni. Olen itse köpisläinen, joten tuskin tunnen opiskelukaupunkiasi, mutta siitä kuulee mediassa kuitenkin silloin tällöin. On tosi kiva lukea sinun ajatuksiasi/kokemuksiasi Tanskasta, enemmän postauksia niistä. Ja lopuksi sinulle kaikella mahdollisella myötäelämisellä ja elämäkokemuksella: "tytön voi viedä pois Stadista, mutta Stadia ei voi koskaan viedä tytöstä".Nauti lomastasi Helsingissä.

bikke

Ite en jokapäivä ehdi blogistaniaan.. ja luulisin että iltapäivällä putkahtaneet postaukset ei hukkuisi lukulistoillakaan pitkälle... Näin suurperheen äitinä aika on hassusti rajallinen.. hemmottelen itseäni bloggailulla .)ja kyllä ne höpöhöpötkin uppoaa.. ei aina jaksa niin vakavia tosijuttuja :)) kaikkea sopivissa määrin!

Vierailija

Ihan alkuun, sun blogi on aidoin ja hauskin (sekä tekstipitoisin) blogi mitä oon koskaan lukenut! Postaustahdilla ei ole niin väliä, kunhan et stressaa siitä ja kirjotat vaan silloin kun hyvältä tuntuu! Itse luen blogeja iltapäivällä noin viiden ja kuuden aikaan, mutta myös joskus aamulla bussissa istuskellessa. Teemaviikot on aina kivoja, aiheina voisi olla vaikka videoviikko tai ruokareseptit! Kuvia kaipailisin ehkä enemmän, sellaisia arkisia kuvia, ja myös kuulumisia on aina kiva lukea. :) Just keep up the good work!

tttiiiaa

Luen nykyään blogeja hävettävän vähän ja blogloviniin kertyy helposti yli 100 lukematonta postausta, kun ei vaan kerkee kaikilta kouluhommilta, MUTTA sun postauksen on aina pakko kaivella ekana luettavaks! Joten väliä ei oo, millon ne postaukset tulee. Mun mielestä blogin taso on pysynyt alusta asti helkutin hyvänä ja näitä on ihanan piristävää lukea! Videopostauksille erikoispeukku, jatka samaan malliin!<3

tannttu

Lisää kuvia voisi toki olla, mutta arvostan sitä, että jaksat panostaa teksteihin ja niissä on ajatusta. Julkaisutahdilla ei ole niin väliä, pari postaustakin viikossa riittää, koska huomaa, että panostat teksteihin ihan eri tasolla, kuin monet muut. Sen takia pitää oikein ottaa aikaa lukea postauksia ja nyt kun en ole kerennyt lukea blogeja kunnolla, olen säästellyt tätä blogia, jotta luen paremmalla ajalle tekstit :D Mahtavaa miten luonteesi paistaa läpi, koska vaikutat huipputyypiltä :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram