Tittididii - kauan toivottu blogimiitti on tulossa!

Vähistä Helsinki-viikoistani löytyi yksi lauantai jolle ei ole valmiiksi sovittua pakollista menoa, ja ajattelin sen olevan hyvä ajankohta kesäiselle blogimiitille. Olisi superkiva tavata lukijoita ja viettää rento ilta ennen kun lähden Tanskaan - tulevilla Suomi-visiiteillä tuskin olisi tarpeeksi aikaa tällaisen illanvieton järjestämiselle..

Lauantaina 9.8. Club Kappelin ihanalla terassilla olisi tarkoitus nautiskella hieman herkkuja ja juotavaa klo. 21 eteenpäin, ja tilaa on varattu Kappelin toimesta rajatulle määrälle lukijoita. Toivon siis halukkaiden ilmoittautuvan sähköpostitse minulle (vivian.valpuri@ÄT@gmail.com), niin osaan varata sopivan paljon evästä SEKÄ goodiebageja osallistuville. Vapaa iltani osui mahtavaan kohtaan, sillä samana iltana eräs suosikkiartistini (ja leikkimielinen kaimani) Lieminen esiintyy klo. 23! Ilmoittautuneet pääsevät siis ilmaiseksi sisään, ja olen varannut myös "tukikohdaksi" pöydän VIPistä seurueellemme. Koska paikkoja on rajoitetusti, pääsevät kaikki lukijani blogin nimen mainitsemalla ilmaiseksi sisään klo. 23 asti, jotta kaikki halukkaat pääsevät sitten vähintäänkin keikalle skoolaamaan ja bailaamaan, vaikkeivat alkuillan höpöttelyihin ehtisi mukaan.

Toivottavasti tuo elokuinen lauantai on monelle sopiva ajankohta, olisi ihanaa jos ei tarvitsisi päätyä yksin kittaamaan kaikkea skumppaa :D

 

Kommentit (4)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram